Valla derste faceye girerken gördüm demonun çıktığını.Dersin sonunu zor getirdim.Ama steam dışı link yok mu ya.Steamı tekrar kurmak istemiyorum.Meyse biraz araştırim bakim belki bulurum.
Valla derste faceye girerken gördüm demonun çıktığını.Dersin sonunu zor getirdim.Ama steam dışı link yok mu ya.Steamı tekrar kurmak istemiyorum.Meyse biraz araştırim bakim belki bulurum.
profil menülerini hiç beğenmedim
1 saate yakındır başladım indirmeye,hala %22. :/ Bişey soracağım; Eğer ben PC'yi kapatsam bile steam'den indirmeye devam eder mi ? Yani yarın okuldan geldikten sonra direk açıp oynayabilirmiyim oyunu ? (Neden soruyorum bunu çünkü bu gidişle 12-1'den önce inmeyecek -ki okul olduğu için 11'de filan uyumak zorundayım)
5-6 maç yaptım korner bug'ı gitmiş gibi görünüyor şimdiden konuşmak için erken tabi ama 17-18 heading olan adam atamıyorsa daha doğrusu top ona hiç gelmiyorsa sorun aşılmış gibi bu iyi haber... Kötü haber barcelona bile olsanız adam gelmek istemezse teklifte bulunamıyosunuzara yüz süper mesela bir oyuncunun profiline girip mesela advanced playmaker için gereken özellilkleri direk profilde işaretleyebiliyosunuz. bütün pozisyonlar için bu kolaylık mevcut kağıt kalemle notlar almaya son
vs. vs. merak ettiğiniz şeyler varsa sorun resim koyabilirim
![]()
Barcelonanın reputasyonuna 4.5 yıldız verilmesi sizce de komik değil mi![]()
türkiye ligi yok((
kaleci degaj,orta saha kafayla karşıla,forvet kaleci ile karşı karşıya ve gol..bu saçmalık hala sürüyor..
arkadaslar 2defa download ı bıtırdım steamden basıyorum play e fakat unable to find essential data diye hata verıyor cıldırıcam neden olur buuu bilen yardım etsın lutfen,oyunu steam klasorunun ıcıne gırıp ordan exe yi bulup bastıgımda ise oyuna girip start screen gelmeden atıyor..copy protection hatası penceresi cıkıyor sonra...nedir bunun cozumu bılen yardm etsin lutfen
Pes 2012'yi bile high grafik seviyesinde oynadığım laptopumla bu demoyu stadyum efektlerini,seyircileri vb gizlememe rağmen anca orta grafik seviyede oynayabiliyorum,sizce bu demoya özgü bir hata mıdır ? Sistemim: Ati 5470hd 1 gb,4 gb ram,i5 2.67 ghz işlemci
Desteklenen Çipler: Nvidia FX 5900 Ultra veya üstü, ATI Radeon 9800 veya üstü, Intel 82915G/82910GL veya üstü.
Öncesi ekran kartlarında 2 Boyutlu (2B) maç izleme modu gösterilir ve desteklenmez.. Laptop sürücülerinde bu çipsetler çalışır fakat desteklenmez.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Oyunu "Director Camera" ile oynayın kesinlikle. Harika oluyor. Tabi 3D oynayanlar için. Ben şu ana kadar 2D oynardım ama bu seriyle birlikte bu değişecek gibi.
Bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum. Şutlar inanılmaz zevk veriyor bana. Hele ki uzaktan ceza sahası dışından vurulan şutlar. Topun falso alışına dikkat edin.
Ve seyirciler fazlasıyla renkli olmuş çok güzel. Sonunda 3D bir şeye benzemeye başladı.
FM Gazetesi
Gülmekten öldüm. Penaltıya denk geldiniz mi hiç? Penaltı kullanılırken kaleciye dikkat edin. Resmen dans ediyor kale çizgisinde. Çok abartı olmuş bu hareket.
FM Gazetesi
3 boyutlu oyunu oynayamıyorum, ilk bir sefer oynamıştım ama şimdi oynayamadım.Bir kez dondu kapadım, sonra bir kez daha denedim res attı...
torrenti yok mu ki ya????
Steam'den hala indiremiyorum. " Bu ürün şu anda bulunduğunuz bölgede erişime kapalıdır " yaziyor cözümünü bilen varsa yardimci olabilir mi?
Adamlar yapmış ya hele o yeni kamera açısı ne öyle ya gerçekten muhteşem taktik ekranı karışık olmuş ancak yinede güzel görsel açıdan güzel bir oyun olmuş.
O taç'ın orda kazık gibi dikilen 2 adam ne onu anlamadım elin ayağın var gidip topu getirsenize![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
juventus, stoke city terk bir taktikle oynuyor. chiellini taç atışından orta yapıyor, mirko vucinic kafayla gol atıyor. birde ben yine kornerden çok sayıda gol buldum. muhammed demirci tam geliştirmelik olmuş. sözleşme imzaladım kendisiyle ama takımıma 2013'de katılacak. son olarak bebe oyuna sakat olarak başlıyor. geçen sene aynı şekilde sivok'da sakattı ama o sağlam olarak başlamıştı. takımım man utd.
3d iyi olmuş.
oyuncu profilleri benim gibi oyuncu analizi yapanlar/yapacak olanlar için hiç iyi değil.
Beyler 3d'yi high seviyede oynayabilen var mı aranızda ?
Bende Sorun Olmadı Gayet Güzel PC Sağlam Ondan Sanırım
Ama Hoşuma Gitti Sanırım Geçen Seriye Isınamamıştım Ama Bu Seriye Isınacağım Gibi Cezvetmeyi Başardı FM12 Beni
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=PRpL579gU-E"]Stoke ve Delap Taktiği[/YOUTUBE]
David Luiz Orta Yapıyor, Lukaku Tamamlıyor![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Oyunu indirdim ve oynadım.Yaptığım analiz ve çalışmalar sonrasında şu sonuca vardım: Bu oyun türkçe yamasız oynanmaz .
fm 2012 yı sorun oynarım demi laptopun bu özellikleriyle ; 3gb ram intel core i5 460m geforce gt 420m 1gb ram ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!