Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 179 sonuç

Konu: FM 2012 Demo Çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Valla derste faceye girerken gördüm demonun çıktığını.Dersin sonunu zor getirdim.Ama steam dışı link yok mu ya.Steamı tekrar kurmak istemiyorum.Meyse biraz araştırim bakim belki bulurum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Valla derste faceye girerken gördüm demonun çıktığını.Dersin sonunu zor getirdim.Ama steam dışı link yok mu ya.Steamı tekrar kurmak istemiyorum.Meyse biraz araştırim bakim belki bulurum.

Steam'ı kurmak flan indirmek zor değil aslında. Bende de yoktu ama yüklemem 2 dakika sürmedi. İndirmek biraz zaman alıyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

profil menülerini hiç beğenmedim

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

1 saate yakındır başladım indirmeye,hala %22. :/ Bişey soracağım; Eğer ben PC'yi kapatsam bile steam'den indirmeye devam eder mi ? Yani yarın okuldan geldikten sonra direk açıp oynayabilirmiyim oyunu ? (Neden soruyorum bunu çünkü bu gidişle 12-1'den önce inmeyecek -ki okul olduğu için 11'de filan uyumak zorundayım)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5-6 maç yaptım korner bug'ı gitmiş gibi görünüyor şimdiden konuşmak için erken tabi ama 17-18 heading olan adam atamıyorsa daha doğrusu top ona hiç gelmiyorsa sorun aşılmış gibi bu iyi haber... Kötü haber barcelona bile olsanız adam gelmek istemezse teklifte bulunamıyosunuz ara yüz süper mesela bir oyuncunun profiline girip mesela advanced playmaker için gereken özellilkleri direk profilde işaretleyebiliyosunuz. bütün pozisyonlar için bu kolaylık mevcut kağıt kalemle notlar almaya son vs. vs. merak ettiğiniz şeyler varsa sorun resim koyabilirim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    1 saate yakındır başladım indirmeye,hala %22. :/ Bişey soracağım; Eğer ben PC'yi kapatsam bile steam'den indirmeye devam eder mi ? Yani yarın okuldan geldikten sonra direk açıp oynayabilirmiyim oyunu ? (Neden soruyorum bunu çünkü bu gidişle 12-1'den önce inmeyecek -ki okul olduğu için 11'de filan uyumak zorundayım)
    PC'yi acik birakirsan olur, ama kapatirsan inmez, oldugu yerde kalir. Taa ki bilgisayari acana, internet'e baglanana ve steam'i acana kadar.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Barcelonanın reputasyonuna 4.5 yıldız verilmesi sizce de komik değil mi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    PC'yi acik birakirsan olur, ama kapatirsan inmez, oldugu yerde kalir. Taa ki bilgisayari acana, internet'e baglanana ve steam'i acana kadar.
    Teşekkürler bilgi için Napalım bizde yarın okuldan geldikten sonra devam ederiz indirmeye :/

türkiye ligi yok ((

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

kaleci degaj,orta saha kafayla karşıla,forvet kaleci ile karşı karşıya ve gol..bu saçmalık hala sürüyor..

arkadaslar 2defa download ı bıtırdım steamden basıyorum play e fakat unable to find essential data diye hata verıyor cıldırıcam neden olur buuu bilen yardım etsın lutfen,oyunu steam klasorunun ıcıne gırıp ordan exe yi bulup bastıgımda ise oyuna girip start screen gelmeden atıyor..copy protection hatası penceresi cıkıyor sonra...nedir bunun cozumu bılen yardm etsin lutfen

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by kervancan View Post
    arkadaslar 2defa download ı bıtırdım steamden basıyorum play e fakat unable to find essential data diye hata verıyor cıldırıcam neden olur buuu bilen yardım etsın lutfen,oyunu steam klasorunun ıcıne gırıp ordan exe yi bulup bastıgımda ise oyuna girip start screen gelmeden atıyor..copy protection hatası penceresi cıkıyor sonra...nedir bunun cozumu bılen yardm etsin lutfen
    hangi işletim sisteminde oyunu çalıştırmayı deniyorsun?
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Pes 2012'yi bile high grafik seviyesinde oynadığım laptopumla bu demoyu stadyum efektlerini,seyircileri vb gizlememe rağmen anca orta grafik seviyede oynayabiliyorum,sizce bu demoya özgü bir hata mıdır ? Sistemim: Ati 5470hd 1 gb,4 gb ram,i5 2.67 ghz işlemci

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Desteklenen Çipler: Nvidia FX 5900 Ultra veya üstü, ATI Radeon 9800 veya üstü, Intel 82915G/82910GL veya üstü.
    Öncesi ekran kartlarında 2 Boyutlu (2B) maç izleme modu gösterilir ve desteklenmez.. Laptop sürücülerinde bu çipsetler çalışır fakat desteklenmez.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunu "Director Camera" ile oynayın kesinlikle. Harika oluyor. Tabi 3D oynayanlar için. Ben şu ana kadar 2D oynardım ama bu seriyle birlikte bu değişecek gibi.

Bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum. Şutlar inanılmaz zevk veriyor bana. Hele ki uzaktan ceza sahası dışından vurulan şutlar. Topun falso alışına dikkat edin.

Ve seyirciler fazlasıyla renkli olmuş çok güzel. Sonunda 3D bir şeye benzemeye başladı.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    hangi işletim sisteminde oyunu çalıştırmayı deniyorsun?
    windows 7 64 bit ile

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Desteklenen Çipler: Nvidia FX 5900 Ultra veya üstü, ATI Radeon 9800 veya üstü, Intel 82915G/82910GL veya üstü.
    Öncesi ekran kartlarında 2 Boyutlu (2B) maç izleme modu gösterilir ve desteklenmez.. Laptop sürücülerinde bu çipsetler çalışır fakat desteklenmez.
    Nedne böyle peki ? Kaldı ki pes grafiksel olarak fmden kat kat üstün bir oyun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gülmekten öldüm. Penaltıya denk geldiniz mi hiç? Penaltı kullanılırken kaleciye dikkat edin. Resmen dans ediyor kale çizgisinde. Çok abartı olmuş bu hareket.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007

3 boyutlu oyunu oynayamıyorum, ilk bir sefer oynamıştım ama şimdi oynayamadım.Bir kez dondu kapadım, sonra bir kez daha denedim res attı...

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

torrenti yok mu ki ya????

Steam'den hala indiremiyorum. " Bu ürün şu anda bulunduğunuz bölgede erişime kapalıdır " yaziyor cözümünü bilen varsa yardimci olabilir mi?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Adamlar yapmış ya hele o yeni kamera açısı ne öyle ya gerçekten muhteşem taktik ekranı karışık olmuş ancak yinede güzel görsel açıdan güzel bir oyun olmuş.

O taç'ın orda kazık gibi dikilen 2 adam ne onu anlamadım elin ayağın var gidip topu getirsenize

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

juventus, stoke city terk bir taktikle oynuyor. chiellini taç atışından orta yapıyor, mirko vucinic kafayla gol atıyor. birde ben yine kornerden çok sayıda gol buldum. muhammed demirci tam geliştirmelik olmuş. sözleşme imzaladım kendisiyle ama takımıma 2013'de katılacak. son olarak bebe oyuna sakat olarak başlıyor. geçen sene aynı şekilde sivok'da sakattı ama o sağlam olarak başlamıştı. takımım man utd.

3d iyi olmuş.
    oyuncu profilleri benim gibi oyuncu analizi yapanlar/yapacak olanlar için hiç iyi değil.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Beyler 3d'yi high seviyede oynayabilen var mı aranızda ?

Bende Sorun Olmadı Gayet Güzel PC Sağlam Ondan Sanırım

Ama Hoşuma Gitti Sanırım Geçen Seriye Isınamamıştım Ama Bu Seriye Isınacağım Gibi Cezvetmeyi Başardı FM12 Beni

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    juventus, stoke city terk bir taktikle oynuyor. chiellini taç atışından orta yapıyor, mirko vucinic kafayla gol atıyor. birde ben yine kornerden çok sayıda gol buldum. muhammed demirci tam geliştirmelik olmuş. sözleşme imzaladım kendisiyle ama takımıma 2013'de katılacak. son olarak bebe oyuna sakat olarak başlıyor. geçen sene aynı şekilde sivok'da sakattı ama o sağlam olarak başlamıştı. takımım man utd.
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=PRpL579gU-E"]Stoke ve Delap Taktiği [/YOUTUBE]

David Luiz Orta Yapıyor, Lukaku Tamamlıyor

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Oyunu indirdim ve oynadım.Yaptığım analiz ve çalışmalar sonrasında şu sonuca vardım: Bu oyun türkçe yamasız oynanmaz .

fm 2012 yı sorun oynarım demi laptopun bu özellikleriyle ; 3gb ram intel core i5 460m geforce gt 420m 1gb ram ?

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by rammstein7 View Post
    fm 2012 yı sorun oynarım demi laptopun bu özellikleriyle ; 3gb ram intel core i5 460m geforce gt 420m 1gb ram ?
    Evet dostum bir sıkıntı olmaz,ekran kartın iyiymiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by rammstein7 View Post
    Yapma bunu sorunsuz oynayabileceğini sende biliyosun

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri