hadi bakalım Hırvatlar geldi. Hayırlı işler
ilk maç türkiye'de
hadi bakalım Hırvatlar geldi. Hayırlı işler
ilk maç türkiye'de
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Portekize bak yahu Bosna ile eşleşti kolay tur atarlar.
Portekiz'i bekliyorduk ama kısmet artık.![]()
İyi bir eşleşme olmadığını düşünüyorum. Zor işimiz. Hemde ilk maç burada. Burada işi bitireceğimizi sanmıyorum.
çok fena kura çekildi. İşimiz çok zor.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Çekler olsaydı tam cillop olurdu ama Hırvatlar sıkıntı. Umarım burada gol yemeyiz. 0-0 bile iyi skor burada.
sampiyonaya gidipte rezil olacagimiza play-offta elenmek daha iyi gibi...
Bir portekiz değil
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
hirvatistan kendi evinde cok guclu , turkiyenin isi cok zor eleniriz gibi..
Portekiz'den iyidir bu kura. Çekler veya İrlanda gelsin isterdim, ama en azından kesin elenir Türkiye diyemiyorum. Ortada maçlar olacak, ilk maçı gol yemeden kazanmak önemli. Rakibin 11'inde de oldukça tehlikeli isimler var ve özellikle de orta sahaları çok kuvvetli.
Stipe Pletikosa
Darijo Srna
Vedran Corluka
Josip Simunic
Sime Vrsaljko
Niko Kranjcar
Luka Modric
Ivan Rakitic
Ivan Perisic
Eduardo
Nikica Jelavic
Bu arada kadrolarında Gordon Schildenfeld de var.![]()
Defans ve ortasaha super rakibin Forvetlerini pek bilmiyorum
Forvetide iyi Eduardo eski arsenalli şimdi Shaktar'da.Petriç,Klasnic,Kalinic vs vs
Hırvatları eleriz.
Mustafa zaten 2. torbanın en güçlüsü Bosna idi biz değildikki kolay kura çekmediler Estonya,Karadağ ve biz varkenPortekiz en zor kurayı çekti...Dünya Kupası elemelerinde de eşleşmişlerdi onun intikamını almak için oynayacak Bosna...1. Torba da Portekiz'den sonraki en güçlü ekip Hırvatlardı...İşimiz çok zor evimizde gol yememeliyiz...Hırvatlar'ın son halini izlediğim kadarıyla 1-0 2-0 0-0'lık skorlar izleriz 2 maçta da...Nuri zaten o maça kadar dönmüş olur en azından kaliteli bir kadromuz olmuş olacak...Zorlayacağımızı düşünüyorum...
Portekiz gelse hiç umudum yoktu. Ama Hırvatistan orta halli bir rakip. Yani kötünün iyisi gibi birşey. İlk maç Türkiye'de olumlu bir skor alırsak Hırvatlar'ı, eleyebilecek kapasitedeyiz.
Hem maça daha 1 ay var. Bu süreçte Emre gibi Hamit gibi oyuncularımızda yavaş yavaş forma girer, toparlanırlar. Ligler devam eder. Sakat vermeden oyuncularımız performanslarını kuvvetlendirir ve zor da olsa Şampiyonaya gideriz diye düşünüyorum.
Uefanın ve fifa nın sıcak top soğuk top sölentilerine inanıyorum artık.ne hikmetse portekiz bosna tekrar karşılaştırılmış.son saniye golüyle yıktığımız hırvatlarda bizle eşleşmişler.ilginç.son 10 yıldır şampiyonlar ligi dahil okadar çok oynadılarki şu kuralarla.
diğer eşleşmelere bakarsak İrlanda çok iyi kura çekmiş
İrlanda - Estonya
Çek Cumhuriyeti - Karadağ
İrlanda kesin gider Euro 2012'ye...Çekler eski gücünde değil Karadağ belki onları yenebilir hiç belli olmaz o maç...
Gönlümden Çek Cumhuriyeti geçiyordu doğrusu.Hırvatistan zor bir kura ve biz de zoru severiz.Bakalım ne olacak.
So what?
Saike
Yunanistan Hırvatlar'ın önünde bitirmiş grubu.Adam gibi top oynarsak geçeriz turu.Elemelerdeki oyunumuzdan çok daha iyisini oynamalıyız.
Eleniriz,Hiddink gider...
bosna
hırvatistan
karadağ
irlanda gider 2012 ye
Hırvatlar Bize Bilenecekler ve Ne Pahasına Olursa Olsun Galip Gelmek Bizi Saf Dışı Etmek İsteyecekler. Öyle Galibiyet Alınmaz Böyle Galibiyet Alınır Tarzında Fevkalede Bir Kötü Sonuç Yaşayabiliriz.
Şimdiden Dünya Kupası Elemelerinin Hazırlıklarına Başlamalı Rotamızı Adam Akıllı Napacaksak O Yöne Çevirmeliyiz![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Şahsen elenirsek üzülmem en azından Hiddink gider 2 sonuca da sevineceğim...
bence hidinkin gitmesi hiçbişeyi çözmez
hamitin dedikleri çok önemli
ben altı aydır oynamıyorum arkadaşlarımdan bi eksiğimi gördünüz mü
bizim oyuncularımız tenbel istersen morinyoyu getir kafalar değişmedikçe makus talihimiz değişmez.
sıkıntı var
Bence Hiddink'e güvenmeliyiz. Bir kere de teknik direktörü suçlamayalım, bırakalım 6-7 sene takımı yönetsin, en azından istikrar gelsin. Bence Fatih Terim'e göre çok daha başarılı bir iş yapıyor.
Rakibimiz oldukça güçlü ve intikam hırsıyla dolu, bence oldukça keyifli 2 maç olacak.