Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

4 50.00%
  • Berabere

3 37.50%
  • Antalyaspor

1 12.50%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: [8.Hafta] Trabzonspor - Antalyaspor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Trabzona uzuldum keske kazansalardi ama puan kaybetmeleri cok ama cok normal haftada 2 mac ve sampiyonlar ligi maci olunca oyuncularda yorgunluk ve kondisyon 0 oluyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hakem çok kolay penaltı çalmış bence tekrar tekrar izledim ben penaltılık bir şey göremedim valla ligimizde hemen hemen her duran toplarda olduğu gibi durmuş adamlar şanslı yani Trabzonspor penaltı kazandığı için...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Dikkat edin Volkan'da öyle atlıyor (: Normalde öne çıkıp atlamak kural hatası ama yardımcı ile hakemlerin gözü kullanan oyuncu ve alan dışındakilere odaklandığı için kaçırıyolar.
    Geçen sezon Simao nun penaLtısında da aynısını yapmıştı Ömer abimiz. Bunu hep yapıyor, ama bu zamana kadar daha uyaran çıkmadı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Penaltı bana ucuz geldi ya da Murat'ın dediği gibi kamerada görünmüyor ama onun kadar merak ettiğim bir konu daha var oda Ömer penaltıyı kurtarsa hakem tekrar ettirir miydi? Ömer penaltı kullanılırken kalenin 2 metre önüne kadar gelmiş durumda ve bu sayede neredeyse çıkartıyordu penaltıyı.
    Ömer her penaltı da aynı şeyi yapıyor. Diğer kaleciler de zaman zaman bunu uyguluyor ama Ömer kadar bariz yapanını görmedim henüz Gerçi buna rağmen pek penaltı kurtardığını görmedim Ömer'in. .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaşlar denizin golü geçerli sayılıyomu hala inanamıyorum o gole

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Denizin golunu cok abartmadik"mi ? tamam deniz iyi sakladi topu gecti ama pozisyonu iyi izleyin colman topa dokundu deniz direk karsi karsiya kaldi kaleci ile yoksa deniz capraza dogru gitcekti birak kaleci ile karsi karsiya kalmayi...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri