2. sezona çok iyi hazırlandokık bu sezon şampiyonluğu zorlayıp kupayı kaldırmak istiyoruz.
En düşük hedefimiz ilk 3'çe girmek. İşte bu yılki transferlerimiz.
Hazırlık sürecimiz
![]()
2. sezona çok iyi hazırlandokık bu sezon şampiyonluğu zorlayıp kupayı kaldırmak istiyoruz.
En düşük hedefimiz ilk 3'çe girmek. İşte bu yılki transferlerimiz.
Hazırlık sürecimiz
![]()
Last edited by Orion61 : 05.Kasım.2011 at 19:38
ben de liverpool kariyeri yapanlardanım. gerçekten zor bir takım. şuan orta sıralarda debeleniyorum. bir galibiyet serisi yakalamak şart. özellikle büyük maçların hiç birini kazanamıorum. takımda sorumluluk alacak oyuncu yok gerrard hariç. son 4 maçımı kazandım tek sebebi gerrard'ın dönmesi. takımı leiva-gerrard ikilisi üzerine kurdum adeta. ayrıca tek parlayan isim downing.
edit: kariyeri baltalamak için yazmadım bunları tabii kitek amacım belki bilgiler işine yarar.
Neden Bellamy yerine Downing'i yada Maxi'yi koymuyorsun ?
İngiltere'nin en büyük derbisini deplasmanda malesef kaybettik.
![]()
Aralık ayı puan durumu
![]()
Son haftalardaki düşüş malesef devam ediyor .
![]()
Başarılar, istikrar yok, bunu düzeltebilirsen ŞAMPİYON olma şansın yüksek gibi
Ligin ilk yarısı bitti genel anlamda bir özet gecicek olursak
Ligin durumu
Finans
Taktik
Son haftalardaki düşüş haricinde iyi olduğumuzu düşünüyorum. 1. Sezonki ilk 5'şe girme amacımıza ulaşcağımıza inanıyorum.
Yenilgiler ve beraberlikler finansa yansımış bu sene 2. yada 3. olursun bence maksimum diğer rakiplerin senden daha güçlü hemde onlara yeniliyorsun![]()
Liverpool'u zaten ilk sene şampiyon yapmak neredeyse imkansız oyuncuları diyer chelse arsenal man city man united göre baya düşük özellikli oyuncular liverpoolun toplam bütceside 20-30 Milyon euro arası yani ilk sezon toparlamaya calıscam takımı bunun yanında avrupada yok finansal bir gelir yok ilk sezon biraz sıkıntılı şampiyonluk 3. sezon belki 2. sezon gelir.
2. yarının ilk maçı
Takımımızın finansal durumu gerçekten çok kötü gidiyor sezon sonu -40 ile 50 milyon euro bütçemiz olabilir seneyede transfer yapmassak 2. sezonda ligde 4.lükten yukarı çıkamayız.
FA Cup
![]()
Lig kupası yarı final 1. maç
![]()
İlk sezon için ilk 5 başarı takımda istikrar sorunu açık fakat 2.sezona her şey düzelecektir başarılı gidiyorsun oyun tarzımız aynı![]()
Düşüş hala devam ediyor Lig kupasında yarı finalde elendik
![]()
FA Cup
![]()
Yarın sınavım olduğu için bugunluk bu kadar yarın devam edicem.
FA Cup
Gençlerle çıktığımız bir maça şanssız bir beraberlik aldık
![]()