ben böyle galatasaraylının da böyle türkün de bunlar türk falan değil allah islah eylesin bunları şereften yoksun herifler
ben böyle galatasaraylının da böyle türkün de bunlar türk falan değil allah islah eylesin bunları şereften yoksun herifler
bunlar galatasarayli olamaz böyle galatasaraylilik olmaz.bunlari kiniyorum bence bayrak indirilmemeliydi ama türk bayraginin yanina asilabilirdi
bayrak namustu bunu bılırım bunu solerım ister gs lı ıster baska takımlı.bu işin takımı fln yok bayraga yapılan saygısızlık kım yapmıs olursa olsun cezasız kalmamalıdır.o kutsal bayragın ne zorluklarla göklere cekıldıgını anlatmaya gerek yoktur heralde...
Allah belalarını versin!
Yaşadığın ülkenin şerefinin,özgürlüğünün simgesi olan bayrağı indirip yerine galatasaray bayrağı asmak ne demektir ya! Ben bu insanların TÜRK olmadıklarından eminim! İnşallah bu yaptıklarının bedelini çok ağır bir şekilde öderler!!
bunlar insan değil.
sen kim oluyosunda benim bayrağımı indiriyosun bu foruma kaydolduğumdan beri ilk kez küfür etmek istiyorum ama... neyse ya.... Allah belalarını versin
türk bayrağı yerine baska bir bayrak kabul edilemez bence cezalandırılmaları lasım ağır bi şekilde ya da bise wersinler döwelim