Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 62 sonuç

Konu: Almeria S.A.D 4-3-3 e karşı durmak için işbaşında

Quote Originally Posted by ALEN MARKARYAN View Post
    yalnız michelin golünde unbelievable yi yanlış yazmışsın gözümden kaçmadı
    valla yeni farkettim bende sen söyleyince :S

beşiktaş kadrosunda taktiği denedin mi hiç ?

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Kardeşim ss alırken boyutu biraz düşür derim.

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Kardeşim ss alırken boyutu biraz düşür derim.
    "ALT+f9" la ss alıyorum upload ederken programın yenıden boyutlandırmasını secıp yapıyorum ama becerememısım gıbı dırek oyun klasorunden aldıgım halıyle mı upload etmem gerek ?

Quote Originally Posted by valensi View Post
    valla yeni farkettim bende sen söyleyince :S

beşiktaş kadrosunda taktiği denedin mi hiç ?
    Yok valla Adana Demir Sporla oynuyorum şuan

Evet kariyerimize devam ediyoruz önümüzde zorlu maçlar var son olarak ispanya kupasında penaltılarla valladolid i eledik 3. tur rakibimizi bekliyoruz yönetimin bizden beklediği takımın minimum 5. turu görmesi...

sıradaki maç recrativo de huelva..

Quote Originally Posted by ALEN MARKARYAN View Post
    Yok valla Adana Demir Sporla oynuyorum şuan
    Kardeş takım onada başarılar

adamlar sakatlandı biz kazandık güzel maçtı

özellikle maçların preview görüntülerinide koyuyorum çünkü kariyerimiz Almeria için değil taktik için açılmıştır taktiğimizin hangi taktikler karşısında zayıf kaldıgını yada eksiklerini iyi yönlerini analiz etmek analiz etmek isteyenler olursa yararlı bir kariyer sunmuş olalım

Skor 0-0 olsada dikkat çeken nokta bizim forvetlerimizin bitirememesinden öte rakibe çok pozisyon vermemiz belkide karşı taktiğimizi bulduk..

Bir başkadır bu beraberlikler..

Çekilen 15 sut 6 sı kaleyi buluyo 1 i gol... Forvetler kaşınıyo..

İspanya 3. tur rakibimiz belli oldu Alcoyano kendimizi 4. turda sayabiliriz

4. turdayız artık 2 li maç sistemine adım attık bu turdan sonraki rakibimizle içerde dışarda olmak üzere 2 maç oynayarak tur atlamaya çalışıcaz..

Tekrar liga adelantedeyiz sıradaki maç Alcorcon deplasmanı..

Yine o taktik yine çok pozisyon verdik..

İspanya kupasından önceki iki haftayı güzel 2 galibiyetle atlattık..

İspanya kupasında rakibimiz zorlu Betis oldu ilk maçı evimizde oynuyoruz..

Kaleyi bulan tek sutları gol oldu forvetler bu maçta teknik adamı verem ettiler..

İspanya kupası rövanş maçı Betis deplasmanı öncesi önemli 6 puan aldık Xerez iyenmek önemliydi sıra zorlu Betis deplasmanı ve yönetimin beklentilerini boşa çıkarmamakta..

WBR ve WBL miz en öenmli maçımızda biri kart cezalısı biri sakat olmak üzere bizi yüzüstü bıraktılar taktiğimizi bu hale getirmek zorunda kaldık..

DC ler sırasıyla stoper-defender-cover olarak oynadılar..

25 sut attılar 15 i kaleyi bulmadı 3 direkten dönen topları var şans yanımızdaydı deplasman golüyle Betisi eledik ve yönetimin beklentisi yerine geldi 5.turdayız rakibimizi bekliyoruz..

Tekrar yenilgisiz devam ettiğimiz liga adelante deyiz

Bu son beraberlik güzel olmasada Bruin sin mükkemmel gölü yenilgisizliğmizi devam ettirdi..

[YOUTUBE="Esej1T7Mhi4"]Luigi Bruins[/YOUTUBE]

Ligde 18 inci haftaya geldik ilk yarı bitmek üzere puan tablosu ve suana kadar lig istatistiklerinden bahsedelim biraz..

18 Haftalık Liga Adelante maceramız ve 5. tura uzanan İspanya kupası maceramızın Fikstürden genel bakışı..

18. Hafta sonunda Liga Adelante nin zirvesindeyiz ve ligde en çok gol atan 4. takımken 18 haftada 7 gol yiyerek ligin en az gol yiyen takımı olduk buda bizi yenilgisiz lider yaptı bunda kalecimizin payı büyüktü..

18. hafta sonunda takımların lig istatistikleri..

18. hafta sonunda oyuncu istatistikleri..

burda michel in bizim adımıza mac basına 7 tackle ortalamasıyla oynaması suan sahıp oldugumuz en az gol yıyen takım unvanını kalecimizden sonra ona borclu oldugumuzun bır gostergesı kendısı hucumda verdıgımız gorevlerı yerıne getırdıgı gıbı takım savunmasında da onemlı ısler yapmıs..

Aynı anda gol krallıgında yarısan hıcbır golcumuzun bulunmamasıda forvet hattımızın her mac cok pozısyona gırmesıne ragmen karsıdan veya caprazdan 1 e 1 pozısyonlarda adımza gol bulamamasından kaynaklanıyor bu durum bızı devre arasında bıtırıcı forvet arayıslarına surukleyebılır..

18. hafta sonunda Sezonun iyileri kötüleri..

Takımın en iyilerinden kalecimiz Biel Ribas

18 macın 12 sini gol yemeden tamamladı kalan 6 macta kalesınde sadece 7 gol gordu kendısı sezonun en ıyı transferlerınden olmaya şımdıden aday..

Sağ tarafın vazgeçilmezi MICHEL

Asistleri ve top çalmalarıyla takımın can damarı 5 kez Man of the Macth olması boşuna değildi...

Defansın bel kemiği Nelson Rivas

Ligde attığı 5 golle forvetlerimizi utandırırken hava toplarındakı hakimiyeti ve yüksek hızıyla arkaya atılan topları temizlemesi riskli defans taktiğimizi ayakta tutan oyuncu olmasını sağladı..

Goitom

1 e 1 lerdeki başarısızlığına ve isabetsiz şutlardaki yüzdesinin çokluğuna rağmen 9 gol 3 asistle attığımız 30 küsür golün büyük yükü onun omuzlarında çok da hakkını yemiyelim çocuğun :P

evet 18 hafta için değerlendirmelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum özellikle forvet hattının girdiği 1 e 1 leri eğerlendirememesinden şikayetciyim ben maçları izlerken net 3 4 pozisyon kaleciyle karşı karşıya gol kaçıyo taktiksel olarak oyuncu olarak önerisi eleştirisi olan varsa severek dinleriz

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri