Abdullah avcı kişiliğyle bilgisiyle bu göreve çok yakışacak bir isim ama öabuk yıpratılmasından korkuyorum açıkçası yalnız dediğinz gibi denizli avcı ikilisi veya denizli tolunay ikilisi çok iyi olur
Abdullah avcı kişiliğyle bilgisiyle bu göreve çok yakışacak bir isim ama öabuk yıpratılmasından korkuyorum açıkçası yalnız dediğinz gibi denizli avcı ikilisi veya denizli tolunay ikilisi çok iyi olur
Forumda belirtmiştik daha öncede konusu açılmıştı Abdullah Avcı'nın. Bir kısım milli takım ayrı orayı kaldıramaz diye görüş bildirmişti. Ben ise başarılı olur görüşünü savunan arkadaşların arasındaydım. Kesinlikle gelmeli. Vizyonu olan Türk bir hoca bu milli takımı şu halinden daha iyi noktalara getirebilir.
Abdullah Avcı milli takımı kaldırır mı kaldıramaz mı bilemem ama kenarda Mehmet Topal dururken orta sahada Sabri'yi kullanmaz en azından. Ya da kapanan Hırvat savunmasına karşı Burak'ı 80 dakka tek başına ilerde bırakmaz. Böyle uzar gider.
Screw you guys, I'm goin' home
Abdullah hoca muhakkak başarılı olacaktır ama Abdullah hocanın bişeyleri yerine oturtmasını bekleyecek sabrı gösteremeyiz bence
Sonunu Ersun Yanal gibi yapmasınlar yeter!
Ertuğrul sağlam
Aykut kocaman
Abdullah avcı
Bana göre 3lüden biri olmalı ve hem ligi takip etmeli hemde milli takımı
Ben yabancı hoca korkusunu anlamıyorum, Hiddink böyle diye bütün yabancı hocalar başarısız olacak değil, profesyonel, işini ciddiye alan bir teknik adam olması bence milletinden daha önemli. Daum, Lucescu, Carvalhal tarzı bir adam gelsin, çok üst seviye olmasa da istikrarlı sonuçlar alalım yeter bence. En son Türk teknik adamla playoff'a da kalamamıştık.
Ayrıca Türkiye'de bir takımı yıllardır yöneten 2-3 teknik adam var, onları harcamayın bari, Türk hoca gelecekse Yılmaz Vural, Hikmet Karaman tarzı bir adam gelsin.
Şu an milli takımın başına ben bile geçebilirim ama Aykut Kocaman'ı geçirmezler.. Zaten geçmesini de istemem..
Avcı doğru isim ama bana tolunay gibi geliyor 3. ihtimal sağlam
Benim Fm'de A.Avcı T.d oldu.d
Aykut kocaman ı yapmazlar. yapsınlar da istemem zaten. oraya geçen adamı çok zor günler bekliyor..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Hem kulüp hem Milli Takımı aynı anda çalıştıracak tek isim Abdullah Avcı. Diğer isimler kapasitesiz falan değil, belki daha iyi olur ama her kadro seçiminde çok büyük sorunlar yaratabilir bu durum.
Tolunay hoca gelsin maçtan önce gelsin arkadaş ya.Bakın biz 3 tane gol atamıyacak takım değiliz.Kart cezalılarını yerine adam alalım kadromuz iyi 3-0 yapsak penaltılar var.Gözünüzü seveyim her şey bitmiş değil.Hiddink gitsin kim geliyorsa gelsin.Bülent Korkmaz'ın Bordeaux'u elediği gibi bir etki yapsın.
Tolunay Kafkas A- Milli Takım felan yönetemez. Bugün u-19 maçına gittim. Türkiye-Gürcistan maçına. Daha 18-19 yaşındaki çocuklara hükmedemez hale gelmiş Tolunay Kafkas. Gürcistan ezdi resmen bala bir gol attık berabere kaldık. Tolunay Kafkas elenmeli şıklardan en azından şu an için...
I'm back...
Kim gelirse gelsin üstten emir almayacak biri gelsin.Ben zannetmiyorum ki Hiddink çıkarıyor bu takımı.Oğuz Çetin'e kimden emir geliyorsa o çıkartıyor bence.Yoksa daha 3.5 sene önce sadece Arshavin ve Pavlyuchenko ile Rusya'ya yarı final oynatan belkide dünya üzerinde maç sırasında maça en iyi etkiyi eden 5 teknik direktörden biri oturup 80 dakika boyunca Burak'ın tek başına 5 defansın arasında ezilmesini izleyecek orta sahada milyon tane alternatif varken Sabri'yi oraya çekecek bir teknik direktör değildir Hiddink..Adam cefa çekmeden milyonlar götürüyor kim olsa itiraz etmez zaten kariyerinin sonuna gelmişken..
Sanırım elenmemizi bekliyor TFF'de. Ondan önce kovmazlar adamıda zaten...
Türkiye Futbol Federasyonu, Guus Hiddink'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.
TFF'nin resmi internet sitesinde konuyla ilgili olarak, "
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ile A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink arasında yapılan görüşmeler sonucunda, Hiddink'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.
Sayın Guus Hiddink'e görevde bulunduğu süre içindeki hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz.
A Milli Takımımızın yeni teknik direktörü ve idari kadrosu ile ilgili gelişmeler, kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecektir" ifadeleri yer aldı.
İsteksik adamla işimiz yok. Gelmesini en çok isteyenlerden biriyim, itiraf edeyim ama böyle olacağını bilemezdim. Tamam elinde çok özel bir kadro yok ama formsuz, beceriksiz oyuncuları oynatarak sonumuzu hazırladı.
Sonunda kurtulduk Hiddinkten.
osman altun terim ; Avci'nin yardımcılarından biri Okan Buruk.. Arif Erdem İBB'de kalıyor.. Ayrıca Oguz Cetin donemi de Hiddink ile birlikte sona erdi
ibrahim seten ; SON DAKİKA-2: Hiddink 8 aylık maaştan feragat etti. Alacağı para 1.2 milyon Euro.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80751
Hiddink geldiğinde yapılan yorumlar
Hayırlı olsun olan yine bize oldu.
Son dönemlerde bu kadar ruhsuz bir teknik direktör görmemiştim. Slaven Bilic'i birkez daha tebrik ediyorum. Adam gene 90 dakka ayaktaydı. Gerçi Hiddink ne yapsın. İskelet takımdan doğru dürüst kimse yok. Artistlik yapan futbolcular falan var. Hiddink'te haklı bir yerde.
Oğuz Çetin'in de görevine son verilmiş ayrıca.
Raşit Çetiner'i ne zaman kazanacak bu ülke
Aynen Oğuz Çetinin gitmesi daha sevindirici Hiddinktende kurtulduk Abdullah Avcıyı isterizzzzzzz
Oguz Cetinin gitmesi cok guzel oldu
Ertem Şener, İbrahim Seten vb.. milli takımın başına Abdullah Avcı'nın getirildiğini yazdılar twitterda. Açıklanmamasının sebebi ise kamoyunun tepkisini ölçmek olduğu hakkında söylentiler var sebebi ise Galatasaraya yakın bir isim olduğundan deniliyor.
eto'o bitmiş.
Sevindim gitmesine
Kariyerinde başarılar dilerim.
Bu adam bize geldiğinde mi böyle ruhsuz bi adam oldu yoksa diğer takımlardada mı klübede oturan oyunun içinde olmayan bir teknik adamdı ?![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!