Harika bir futbol oynuyoruz bu akşam rakip İnter mi onu bile anlamıyorum.
Nazar değmez umarım ve 1 gol daha bulup bu maçı kazanırız.
Harika bir futbol oynuyoruz bu akşam rakip İnter mi onu bile anlamıyorum.
Nazar değmez umarım ve 1 gol daha bulup bu maçı kazanırız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Direkden dondu adrian ah ulan ah.
Olacak iş deil ya
Olacak olacak. Geliyor sanki gol. Helal olsun Trabzon sana.
FM Gazetesi
Maç bitti artık..
Malesef 1-1 bitti, kazanabilirdik ama olmadı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yazık oldu kazanabilirdik.
Yazık oldu, çok iyi oynadı Trabzonspor haketti maçı sonuna kadar. Keyifli bir maçtı, akıcı, pozisyonlu. Tek eksi taraftardı herhalde, varlar mıydı yoklar mıydı belli değildi.
Trabzonspor şu oynadığı oyunu Türkiye Ligi'nde oynasa güle oynaya şampiyon olur. Şenol Güneş'in hamlelerini begendim fakat sırasını begenmedim. Adrian'In yerine Henrique daha önce girse daha iyi olabilirdi. Adrian Alanzinho çıkana kadar orta saha da pozisyon alamadı. Herkesi tek tek belirtmeye gerek yok. Takım olarak çok iyiydi Trabzonspor. 3 puanı da alabilirlerdi.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Trabzon galibiyeti hak etti ama müthiş bir avantaj yakaladı.Eğer Lille ile berabere kalırlarsa CSKA'nın Inter'i yemesi durumunda en kötü UEFA Avrupa Ligi'ne gidiyorlar.Her zaman ki gibi oynamalı Trabzonspor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
1-1 bitti saglik olsun firtinam net goller kacirdik adrianin kafasi gol olsaydi direkde patladi ah ah. senol hoca degisikliklerde gec kaldi ve yanlis yapti ilk basta alanzinhoyu cikartmasi gerekirdi serkan bence sag ta iyi oynuyordu. Nocna Mora arkadasima katiliyorum trabzon ligdede iyi oynar ama turkiye ligi kapali defans oldugu icin acilmasi zor.
Lille ile berabere kalirsak ; interde csk"yi devirirse Grupdan cikiyoruz.
Bu sezon ilk kez inter'i izledim, bir takım 1.5 senede bu kadar mı kabuk değiştirir ? gerçekten Mourinho çok büyük teknik direktör. ama bu kadar kötü bir İnter şu grubu son maçlara çıkmadan lider olarak garantiliyor ya bu daha garip
...
Çok ilginç bir grup oldu. Herkes üst tura kalabilir.
FM Gazetesi
Çok net goller kaçtı kazanabileceğimiz bir maçtı...İnter'in eski halinden eser kalmamış Trabzonspor 2 maçtada yenilmedi tebrik etmek lazım...Trabzon'un deplasmanda daha iyi oynadığını düşünürsek Lille'den en az 1 puan çıkaracaklardır İnter'de CSKA'yı mağlup ederse 2. oluruz ama bence 3. olursak daha iyi olur en azından 1-2 tur ilerleriz orada diye düşünüyorum...
galip gelmemiz ya da beraberlik farketmiyordu. Lille'e yenilmememiz lazım zaten. umarım da böyle olur. Lille'in bize karşı kazanmak zorunda olması belki avantajımız olabilir. stresli oynayacakları maçta defans hataları yapabilirler.
ben bu maça yanmam da. bugün Lille karşısında da gördüğüm, futbolun 'f'sini oynamayan CSKA'ya kaptırdığımız 5 puana yanarım..
İnter gibi bir devi biraz da beraberliğin onlara yetmesi vesilesiyle evinde ezdi Trabzon. çok iyi top oynadı uşaklar. Galibiyet kesinlikle hakkımızdı ama olsun , iyi futbol haklarını kullandılar hafta sonu bu kadar iyi olmalarına gerek yok![]()
Bu futbolu oynadıktan sonra Lille deplasmanından da puan çıkartır Fırtına.
Inter hold on for a draw veya Inter profit from wasteful Trabzonspor
Colman might feel they should have won the game.
Colman muhteşem oynadı, Burak'ı Trabzon'da tutmak zorlaşıyor diyorduk, Colman ondan önce gidecek galiba.
Colman süper bu sene. işte ne kadar şampiyonlar liginde iyi de gitsek bazı moral bozucu sorular var. misal bu Adrian - Henrique ikilisine verilen 10 milyon. hemde Trabzon gibi bir takımda. umarım toparlarlar. Alanzinho geçen sene oynayamıyordu, şimdi takımın bankosu. bir de stoper lazım bize tecrübeli olanlardan.
Nihayet kurtulduk Ertem Senerden, onlar yuzunden maclari sessizde izliyodum. Bu aksam Ercan Taner ustune de Murat Kosova olunca adam gibi SL maci izledik. Sanki spiker duzgun olunca takim da iyi oynadi gibi
Bu oyunuyla TS galibiyeti hakketmisti, deplasmandaki macin telafisi diyelim. Orda da Inter hakketmisti
Bu kadar gayretin ustune Lille macini kaybedip sonuncu olmak ,tabi Cska puan alirsa, cok uzucu olur. Gercekten cok zor bi deplasman.
Olur da bu gruptan 3.cikar avrupa liginde de rakip Bilbao olursa tam komedi olur yalniz![]()
Lille-Trabzonspor biletimi aldimbekle beni fransa
Trabzon çok sağlam bir futbolla galibiyeti hak etti, fakat şans hiç de yanında değildi. Fransa'dan alacakları 1 puan yeterli olacaktır, zira CSKA'nın İnter'i yeneceğine ihtimal vermiyorum. Bu futbolu gördükten sonra hafta sonu Beşiktaş'ın işinin hiç de kolay olmadığını gördüm. Umarım iyi futbol haklarını bu maçta kullanmıştır da bize karşı etkili olamaz Trabzon.![]()
Çok iyi bir oyun oynayıp sahadan 1 puanla ayrılmak üzücü ama futbol her zaman iyi oynayanın kazandığı bir oyun değil.Dün gece toplam 19 şut çekmişiz ama bunların isabet oranı çok az,yarısı bile kaleyi bulmamış.Rakip az ama öz geldi kalemize.Artık bu maç geride kaldı ve önümüzde güzel bir maç var ona konsantre olup aynı oyunu sergilemeliyiz.
Colman'a hayran kaldım bi ara Sneijder oynuyor herhalde zannettim.
Tolga'lık bir iş yoktu ama oda çok başarılıydı , daha iyi oynadı bizim uşaklar ama şans , inşAllah son maçta kazanırlarda bir üst tura çıkarlar.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir