Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

8 80.00%
  • Berabere biter

1 10.00%
  • Orduspor kazanır

1 10.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: [13.Hafta] Beşiktaş - Orduspor

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tam beklediğim gibi sıkıntısı yüksek bir maç oldu. Derbi haftasında ve Manisa deplasmanı öncesi önemli bir galibiyetti. Bu kazanma alışkanlığını Manisa ve İBB maçlarında da sürdürürsek ilk yarıyı lider bitirebiliriz. Kağıt üstünde nispeten kolay, ama maç oynanırken de gördüğümüz üzere zor bir karşılaşmayı iyi atlattık. 2-1 olduktan sonra farkı da arttırabilirdik. Sonuç olarak kazandık. Şuna da değinmek istiyorum ki; Cenk uzun süre sonra bugün hiç iyi değildi. Yediği anlamsız, inanılmaz saçma golün dışında güven vermedi kalemize gelen toplarda. Sanırım biraz dinlendirmek gerekiyor artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    yine her zamanki gibi son dakikakarı rahat seyredemedik.Alıştık artık bu duruma zaten.Halbuki 2 fark için önemli fırsatlar da yakaladık ama olmadı.Hoş 2 fark olsa bile rahat seyredemiyoruz ya neyse.
    Yıllardır Beşiktaş'ın bu haline alıştık. Yadırgamıyorum, bünye alıştı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Stuttgart'ın 2007'deki şampiyonluğunda Hilbert takımın en iyilerinden biriydi. Son haftalarda Stuttgart'taki Hilbert'i izliyorum. Gönülden oynuyor. İnşallah kendini bozmaz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben uzun zamandır Türkiye Liginde duran topLara bu kadar iyi vuran bir oyuncu görmedim. Frikik vurmak ayrı bir yetenektir ama orta sahanın sağından, soLundan, ortasından, kornerden topLara böyLe yön vererek adrese pas atmak gerçekten ayrı bir marifettir. Fernandes oLduğu sürece duran toptan çok goL atacağız daha. Kazandık, ama Quaresmasız, Simaosuz yetenekLi ayakLarımız yokken ne kadar zorLandığımız da ortada.

Ayrıca HiLbert hakikaten şu anda takımın yıLdızı bence. Savunma yapıyor, ters kademeye harika giriyor, bindiriyor, adam geçiyor, şut atıyor ama orta yapamıyor. Zaten orta da yapabiLiyor oLsa şu anda ReaL, BarceLona gibi takımLarın bek adamı oLurdu. Ama müthiş oynuyor hakikaten.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hakem Stancu'nun pozisyonda maçı bir takımdan alıp diğerine vermiş

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Hakem Stancu'nun pozisyonda maçı bir takımdan alıp diğerine vermiş
    Sivok un attığı goLde de ofsaytı yedi. Bence orada ofsayt yok. Hakem zaten karamboLe kaLdırdı bayrağı. Ofsayt varsa biLe miLimetreLer iLe ifade ediLecek bir pozisyon. KuraLLarda böyLe tereddütLü anLarda bayrağı kaLdırmayın der, ama yan hakem kaLdırdı ve maç 2-0 oLacak, beLki sonrasında farka gidecek. İşinize geLenLeri seçiyorsunuz içinden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sivok un attığı goLde de ofsaytı yedi. Bence orada ofsayt yok. Hakem zaten karamboLe kaLdırdı bayrağı. Ofsayt varsa biLe miLimetreLer iLe ifade ediLecek bir pozisyon. KuraLLarda böyLe tereddütLü anLarda bayrağı kaLdırmayın der, ama yan hakem kaLdırdı ve maç 2-0 oLacak, beLki sonrasında farka gidecek. İşinize geLenLeri seçiyorsunuz içinden.
    Abi demek ki teredütte değilmiş hakem kaldırmış..

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Metin Diyadin: "Geçen haftaya göre çok iyi bir hakemle oynadık. Kendisini tebrik ediyorum."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sivok'un pozisyonla Stancu'nun aynı mı abi ? Arada metrelerce fark vardı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Abi demek ki teredütte değilmiş hakem kaldırmış..
    Şimdi Lig tv nin sitesinde pozisyona tekrar bakıyorum, Ofsayt dediğim gibi miLimetrik var, ama hakem enteresan, madem senin dediğin gibi tereddütte değiL, o zaman neden topun süzüLüşünü dikkatLe izLerken, hiç bayrağını kaLdırmaya niyeti yokken, goL oLduktan sonra birden bayrağı kaLdırıyor. Tamamen, atmasyon, saLLamasyon ve art niyet iLe veriLmiş karar.

Ordunun pozisyon ise tam komedi. 500 metre geriden çıkan adamı görmüyor. Hayır miLimetrik adamı görüyorLar, ama 500 metreLik pozisyonu göremiyorLar. Daha da enteresan.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Zaten kurallarda şöyle birşey var eğer bir yan hakem tededdütte kalıyorsa Hücum eden takımın lehine karar vermeli diye.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şimdi Lig tv nin sitesinde pozisyona tekrar bakıyorum, Ofsayt dediğim gibi miLimetrik var, ama hakem enteresan, madem senin dediğin gibi tereddütte değiL, o zaman neden topun süzüLüşünü dikkatLe izLerken, hiç bayrağını kaLdırmaya niyeti yokken, goL oLduktan sonra birden bayrağı kaLdırıyor. Tamamen, atmasyon, saLLamasyon ve art niyet iLe veriLmiş karar.

Ordunun pozisyon ise tam komedi. 500 metre geriden çıkan adamı görmüyor. Hayır miLimetrik adamı görüyorLar, ama 500 metreLik pozisyonu göremiyorLar. Daha da enteresan.
    Abi valla ne özeti izledim ne de tartışmalı pozisyonu, Aygünün dediği pozisyonları da görmedim, BJK haksız kazandı falan da demedim baştan onu demek istedim yanlış anlaşılma olmasın

Ben sadece senin yazdığın mesajdan sonra dedim demek ki kaldırmışsa tereddütte değildir, ancak bilmiyorum belki de dediğin gibidir.. Sonuç olarak Ordu tarafı da memnunsa bi sorun yok zaten..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Abi valla ne özeti izledim ne de tartışmalı pozisyonu, Aygünün dediği pozisyonları da görmedim, BJK haksız kazandı falan da demedim baştan onu demek istedim yanlış anlaşılma olmasın

Ben sadece senin yazdığın mesajdan sonra dedim demek ki kaldırmışsa tereddütte değildir, ancak bilmiyorum belki de dediğin gibidir.. Sonuç olarak Ordu tarafı da memnunsa bi sorun yok zaten..
    Yok yahu ben yanLış anLamadım. Sadece cidden bu maçta değiL sadece, bütün maçLarda inanıLmaz kararLar veriLiyor. Kimsenin göremediğini görüp, herkesin gördüğünü göremeyecekse bu hakemLer, işimiz var. Bunun bir standartı oLmaLı. Onu beLirtmek istedim sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yok yahu ben yanLış anLamadım. Sadece cidden bu maçta değiL sadece, bütün maçLarda inanıLmaz kararLar veriLiyor. Kimsenin göremediğini görüp, herkesin gördüğünü göremeyecekse bu hakemLer, işimiz var. Bunun bir standartı oLmaLı. Onu beLirtmek istedim sadece.
    Abi ben 21 yaşındayım 8 yaşından beri futbolla ciddi ilgiliyim ve Türkiye'de hakem standardı görmedim.. Benim torunlarım da göremez sanırım.. Artık beklememek de lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=103243

İki pozisyon da var burda

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Stancu'nun pozisyonunu özette gördüm , hakikaten adam metrelerce geride
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Topa hareketlenen müslümdü, İşini ilginçi top ayaktan çıkmış hatta müslüme gelmek üzere ama hala müslüm geride, Fifa kokartlı bir yardımcı hakem bu hatayı yapmamalı. Adam kaç metre geriden çıkıyor. Geçen haftadaki hakem hatalarınıda gördük. Faul vermedi.Gol yedik. Son dakikkada penaltımızıda vermemişdi. TFF, orduspor şike ve play of'a karşı diye tavırmı falan almış gibime geliyor.

Geçen hafta maçı katleden Koray gençerleri şikayet etmemize rağmen fb maçına 4. hakem olarak vermişler.

2 haftadır tvlerde yorumcular ve eski hakemleri izliyoruz hepside Orduspor haklı diyorlar.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri