Hakem çok kötü, her iki taraf için hatalı kararları var. Elle müdahaleyi normalleştirdi resmen.
Hakem çok kötü, her iki taraf için hatalı kararları var. Elle müdahaleyi normalleştirdi resmen.
Genc Semih Harika Bugun. Burak"a Adim attirmadi
Selcuuukkkk 0-2
Ve Selçuk yazar..
Helalsin Selçuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk 2-0Müthiş müthiş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Helal be Selçuk ! ne güzel attıtaraftara cevap olmuştur umarım...
Selçuk atıcaktı elinde sonunda.Önceki maçlarda iyi vuruşlar çıkarmıştı.Diri ve mücadeleci bir Galatasaray var sahada.Buda bana göre kesinlikle Fatih Terim etkisi.
şu kuddusi müftüoğlu nasıl böyle önemli bir maçı yönetebiliyor adamın normal maçları yönetmemesi gerekirken böyle önemli maçları yönetiyor gerçekten şaşırıyorum.
Trabzonspor Basketbol Takımı'na karşı ilk yarı çok iyi oynadık.Ama sık sık geldiler kalemize.İkinci yarı çare bulmamız lazım buna.Emre en etkisiz isimdi takımda.Sol kanat hiç işlemedi nerdeyse.Engin girerse hücumda daha etkili oluruz.
birazdan rıdvan der 2-0 en tehlikeli skor 1 gol yediginizde geri çekilirsiniz![]()
Taraftar sıktı artık. Selçuk cezayı kesti neyseki. Gurur duyacakalarına ıslıklıyorlar. Galatasaray çok akıllıca oynuyor, Fatih Terim ve Elmander farkı olsa gerek. Fakat Galatasaray çok şanslıydı aynı zamanda. Hakem elle oynamaları görmüyor ya çıldırıyorum burada. Bu kadar kör olunmaz yahu.
Pozisyon kıtlığı olan maçta, rakibe hiç pozisyon vermeden kapattık devreyi. 2-0 öndeyiz. Maç böyle giderse sabaha kadar oynasak bile yenilmeyiz. Ama Trabzon bir hamle yapacaktır.
Emre Çolak bana göre harika oynuyor. Kendine olan güveni inanılmaz. Aynı Emre Belözoğlu'nun genç hali. Emre Çolak'ın 3 kişiyi çalımlayıp gol atmasını beklemiyoruz değil mi? Tek hatası Semih'e attığı havadan arapastı, o da kendine olan aşırı güveninin yan etkisi diyebilirim.
Elmander muhteşem, Semih Kaya harika. Emre - Engin değişikliği maçı en kötü böyle tamamlarız diye düşünüyorum.
Selçuk'un topun başına geçtiğinde golü atacağına adım gibi emindim.Beşiktaş maçında da direkten dönmüştü.Umarım bu maçı farkı kazanırız çok formdayız.Ek olarak Baros yerine Engin girmeli.
bence engin - baros degisikligi sart.
Emre yerine Engin değişikliği daha yararlı olabilir ama Baros-Engin değişikliği de olur.
Selçuk'un ıslıklanmasına şaşırmanızı ve bunu eleştirmenizi anlamış değilim. Bağırlarına mı bassalardı, empati yapın aynı durumda bizim taraftar olsa sanki farklı davranacaktı.
Baros hiç yok. Emre çıkacağına Baros çıksa GS için daha mantıklı olur.
ek olarak; ıslıklanma olayı çok normal
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Egemen ıslıklandı ve sıra Selçuk'ta. Ceyhun girse oda ıslıklanır. Trabzonspor başkanı bir açıklamasında hepsine kırgınım demişti yanılmıyorsam. Ücretsiz gittikleri için.
Islıklamalarını bekliyordum ama ıslıklamalarına anlam veremiyorum.Selçuk sadece 3 yıl forma giymedimi Trabzonspor'da ? Nedir bu öfke ? Fatih Tekke Beşiktaş formasıyla Trabzon karşısında çıktımı ? Çıktı ise taraftar ne yaptı ? Neyse Trabzon taraftarı istediğini yapsın.Zaten Selçuk en güzel cevabı verdi.
Melooooooo kaçarmı o ?![]()
Maç bitecekti belki de. Ah be Melo...
Yahu çok güzel top oynuyoruz.Hayranım şu paslaşmalarımıza.Bu gidişle 3. golü bulacağız.
Hakem maça imzasına atmaya kararlı, kırmızı kart fazlasıyla ağır oldu. Zokora atıldı direk kırmızıyla. Maçı aldık diyebiliriz artık.
Böyle kırmızı kart mı olur? Hakem neyin derdinde onu anlamadım.
FM Gazetesi
Çok yazık oldu çok.Hakem çok yanlış bir karar verdi.
Benim için bitti bundan sonrası önemli değil. Kırmızı kart dakikasına kadar takım gayet iyiydi, form grafiğimiz giderek yükseliyor. Fatih Terim etkisi bu olsa gerek.
Tolganin yuzunde pet sise patladi