Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 112 sonuç

Konu: Ligler ve Sınırlamalar

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

İngiltere icin bir ek yapayım. Yabancı sınırlaması yok AMA CL ye yada UEFA ya giderseniz, (UEFA icin emin deilim hic UEFA da oynamadım ) sınırlama ile karsılasırsınız, ya da bazı sartlarla diyelim.
    Yanlis hatirlamıyorsam en az 8 AB oyuncusu ve en az 4 altyapi oyuncusu kaydetmeniz gerekiyor.

benim incelemem sadece ligi açıp takımlarda nasıl bir yabancı sınırlaması uygulandığı hakkında. yani orda yazmayan şeyleri bilemem

e israel ligi açtım 5 yabancı sınırlaması wardı sen yok demişsin

şimdi bi de galler ligi açtım bu sefer de work permit olayı olduğunu farkettim haberiniz olsun

bu sefer de galler ligi açtım bilin bakalım karşıma ne çıktı work permit:@

ellerine sağlık çok güzel olmuş

Quote Originally Posted by SezaiAbi
    e israel ligi açtım 5 yabancı sınırlaması wardı sen yok demişsin
    aşağıya resim koyuyorum ve gördüğün gibi orda herhangi bir kısıtlama olduğu yazmıyor...

Quote Originally Posted by SezaiAbi
    şimdi bi de galler ligi açtım bu sefer de work permit olayı olduğunu farkettim haberiniz olsun

bu sefer de galler ligi açtım bilin bakalım karşıma ne çıktı work permit:@
    İngiltereye bağlı bütün ülkelerde work permit sorunu olur ayrıca ben açıklamıştım sadece ligleri tek tek açıp fikstürlerden baktım 51 ligi oynyacak halim yok

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ya ispanya da 3 ab gışı sınırlaması var benim bildiğim bide ingiltere ligindeki work permit olayına çok gıcık oluyorum
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by semsi1991
    ya ispanya da 3 ab gışı sınırlaması var benim bildiğim bide ingiltere ligindeki work permit olayına çok gıcık oluyorum
    kadroya transfer yapabiliyorsun sadece maçlarda 3ab oynatabiliyorsun

Ya hadi gerçekte tamam bu Türkiye de ki altı yabancı uygulaması da oyunda insanın ne yapacağını şaşırttırıyo... Burak arkadaşımıza sonsuz teşekkürler...

olsun ya gene de saol

Default italya'da sınırlıyo

ben atalantayı aldım italya'dan sınırlama yok diye..oyunu kurunca baktım 4 le sınırlıyo ve de anladığım kadarıyla juventus milan falan alsam ya sınırlamayacak ya da daha fazla oyuncuya müsaade edecek..bilgisi olan var mı?..

bende italyadan parmayı aldım kısıtlama yok diye bana her sene en fazla 1 AB dılı oyuncu alabilirsin dedi. böytle bi kural varmı gerçekte yoksa yine oyunun bir hatasımı?

Quote Originally Posted by cbaba38
    ben atalantayı aldım italya'dan sınırlama yok diye..oyunu kurunca baktım 4 le sınırlıyo ve de anladığım kadarıyla juventus milan falan alsam ya sınırlamayacak ya da daha fazla oyuncuya müsaade edecek..bilgisi olan var mı?..
    Serie B de oyuncu sınırlaması var. Serie A'da oyuncu sınırlaması yok...

Quote Originally Posted by efsane_goztepe
    bende italyadan parmayı aldım kısıtlama yok diye bana her sene en fazla 1 AB dılı oyuncu alabilirsin dedi. böytle bi kural varmı gerçekte yoksa yine oyunun bir hatasımı?
    satın alma sınırı gerçektede var. Kadronda 11tane bile yabancı olabilir ama her sene 1AB dışı oyuncu alabilirsin

isp.da yabancı sınırı yok yazmışsın. ispanyada enfazla 3 ab dışı diil mi

sürekli aynı sorular geliyor şöye açıklıyım tekrardan...
    İspanyada takımda istediğin kadar AB dışı oyuncu olabiliyor ama lig maçlarında 3 tanesini oynatabiliyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by dr_hannibal
    Ya hadi gerçekte tamam bu Türkiye de ki altı yabancı uygulaması da oyunda insanın ne yapacağını şaşırttırıyo... Burak arkadaşımıza sonsuz teşekkürler...
    aslinda onun yöntemi var ama oyunun tadi kacar yaptinmi

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Emeğine teşekkürler....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya türkiye'de yababcı kontenjanı için acaba editören türkiye'yi AB üyesi yapsak kontenjan kalkarmı cevaplarsanız sevinirim...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

ligleri databaseden ayarlayamıyorsun yabancı sayısını falan filan

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by ms1907
    ya türkiye'de yababcı kontenjanı için acaba editören türkiye'yi AB üyesi yapsak kontenjan kalkarmı cevaplarsanız sevinirim...
    Editorden Istedigin Oyuncuyu Türk yaparsin kontejyan acilir ama oyunun bilmemnesi kacar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yalnız bisiy solicem italya'da avrupa birligi dısından olan ulkelerden bi oyuncu alabiliyorum fazlasına izin verilmio ve bir kac avrupa liginde buna Türkiye'de dahil 18 yas altından brezilyalı alamıorum...Dogrumudur? yapabilecegim bisiy war mı ?

çok sağol hurmet işimize yarayacak bir araştırma bu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

benide şu itaLyadaki oLay bitirecek tek avrupa dışı statüsünde oynayan adam aLabiLiyorsunuz. çok uyuz bir oLay .ya
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

yaw iyide ispanya liginde kısıtlama var...

AB dışı 4 oyuncu olabiliyor kadroda..

bir önceki sayfaları okursan bunun açıklaması var

ispanya ligi için ab dışından 3 tane yabancı hakkımız var
    sen sınırlama yok yazmışşın

allah allah arkadaşlar bir üste yazılanı bir okusanız... İspanya ligine istediğin kadaryabancı transferi var ama kadroları kaydettirirken ligde oynayacaklar sınırlı. kaç defa açıklamam lazım acaba

ıyı calısma ama ufak tefek hatalar var
    ıspanyada yabancı yanı ab dısı kısıtlaması var ama yabancılar cok cabuk ıspnayol pasportu alıo.
    bırde aramalarınız ab dıe yaparsanız arjantı ve dıer guney amelrıkalıların ıtalya ıspanya pasprtu oldugunu gorursunuz bırcogunun.
    olmayanda ıspanyada 1 2 senede aldı bende

oncekı sayfayı okudum ama sole bısede var
    samp lıge cıkarken senden ulkende yetısmıs 6 yabancı ıstıodu onu nasıl haledıcek sınırsız olanlar

25-6 19 tane yabancı max oluo samp lıg ıcın su durumda
    lıg baska tabe
    ama ıspnay lıgı ıse lıgede 25 secıosun. ne anlamaı var almanın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemerok
    ıyı calısma ama ufak tefek hatalar var
    ıspanyada yabancı yanı ab dısı kısıtlaması var ama yabancılar cok cabuk ıspnayol pasportu alıo.
    Arkadaşım, Burak Abi üstündeki yazıda ne yazmış bak istersen

Quote Originally Posted by hurmet
    allah allah arkadaşlar bir üste yazılanı bir okusanız... İspanya ligine istediğin kadaryabancı transferi var ama kadroları kaydettirirken ligde oynayacaklar sınırlı. kaç defa açıklamam lazım acaba
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

bide ikini üçüncü ligdeki sınırlamaları yaparmısın mesela ingiltere 4.liginde yabancı sınırlaması varmı

Nesil
    2005
    Yer
    Eskişehir

emeklerine sağlık çok güzel olmuş.Bende ispanya liginde en fazla 3 ab dışı oyuncu bulunabilir sanıodum ama bilmem yanlışmıyım?

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri