Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Samsunspor kazanır

1 8.33%
  • Berabere biter

1 8.33%
  • Beşiktaş kazanır

10 83.33%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: [16.Hafta] Samsunspor - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zevkli bir karşılaşma oldu. Fırat Aydınus'u ben başarılı buldum.
    Beşiktaş'ın son 3 içsaha maçını da stadda izleme şansı buldum ve o zamandan beri söylüyorum Veli ve İsmail bu takımın oyuncuları değil. Özellikle Veli. Bu takımda oynayamaz. Çok yetersiz bir oyuncu. Football Manager'da Off The Ball diye tabir ettigimiz özelligi çok düşük. Altıgı topları verimsiz kullanıyor. Teknik bir oyuncu evet ama fiziksel ve mental açıdan çok yetersiz. Yanlış yerlerde oyuna katkısı olmadan macı geçiriyor. Daha fazla tahammül edilmemeli bu oyuncuya.
    Edu'nun yükselişi sürüyor bu gayet iyi bir durum.
    Mustafa Pektemek ise 4 tane ek dribbling ile top kaybı yaptı. Biraz daha basit oynamalı.
    Necip'in ve Veli'nin etkisiz oyunları yüzünden Beşiktaş kazanamadı bugün. Rüştü'de yedigi golde hatalı. Veli'nin yerine Toraman takıma monte edilse çok daha iyi olacaktır şimdilik. Burak ve Alves çok iyiydiler girdikten sonra.
    Samsun takımı ise skora yatmak yerine daha fazla atmaya gitseydi rahat rahat atabilirdi. Yine de çok başarılıydılar tebrik etmek lazım.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2 haftadır maçları pazar gündüz oynuyoruz ve o saatlerde işte olduğumdan dolayı seyredemiyorum.Ben seyredemediğim için haliyle takım kazanamıyor da. Play-off olduğu için çok önemli değil bu kayıplar.Yeterki sürekli hale gelmesin.Quaresma tam formdayken sakatlanmasa,bu puan kayıpları olmazdı diye düşünüyorum.Bu vesileyle Quaresma'yı sakatlayan futbolcuyu da en içten duygularla anmış olalım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Samsunspor, maçın başından sonuna kadar çok iyi oynadı. Sanki o sözleşmesi feshedilen 3 oyuncudan sonra takıma bir hava gelmiş, sihirli değnek değmiş. İnanılmaz iyi mücadele ettiler. Rakibi bu yüzden tebrik ediyorum.

Beşiktaş'ıma gelecek olursam, ilk yarıda takımı hiç beğenmedim. Sahanın en iyisi diyebileceğim bir tek futbolcu göremedim sahada. Kötünün iyisi olarak sadece Fernandes'i gösterebilirim. Orta alanda en fazla topa hükmeden isimdi. 2. yarıda ise, Carvalhal'in gereksiz Holosko tercihinden dönüp Edu'yu sahaya sürmesiyle oyunu dengeledik. Bilhassa 85. dakikada kaçan pozisyon gol olsa şimdi kral ilan etmiştik kendisini, doğruya doğru. Sidnei tercihine çok şaşırdım, keşke iyi giden defans 4'lümüz bozulmasaydı. Fakat, o da görevini elinden geldiğince yapmaya çalıştı. Topla ileri ilk çıkışında penaltı olmasına katkı sağladı. Burak Kaplan'ın oynamasına da sevindim. Uzaktan bir şutu vardı ki, gol olsa maçın hareketi olacaktı. O şuta yazık oldu. Alves, Burak gibi isimlerin orta alanda daha fazla şans bulması gerekiyor. Ernst ve Necip'te düşüş görüyorum yoğun temponun da etkisiyle. Onların yerine hiç değilse kupa maçlarında ilk 11'de çıkmalılar sahaya.

Devre arasında da Holosko ile yollar ayrılmalı ve yerine Almeida'yı tamamlayacak ve 2. forvet pozisyonunda oynatılacak etkili bir futbolcu alınmalı. Nihat-Kovacevic ikilisi gibi bir ikili yaratmalıyız. Mustafa'da da bu maçta inanılmaz düşüş vardı, sanki üst üste 3-4 maç ilk 11 başlamak yaramıyor bu adama.

Sonuç olarak özetlersek; ilk yarıda çok kötü, 2. devrede ise nispeten daha iyi bir Beşiktaş izledik bugün.

NOT: İlk yarının sonlarında Ernst'in ceza sahasında yere indirildiği pozisyon bana göre çok net penaltıydı. Fırat Aydınus devreye 1-1 gitmemize doğrudan etki etti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takım yorgunluktan birşey yapamadı çok net söylüyorum. Rezil zemini de buna eklemek lazım. Zemine rağmen en son baktığımda 500e yakın pas vardı ama etkili noktalarda yetersiz kaldık. Veli çok kötüydü Mustafa ileri uçta tek başına yapamayacağını bir kez daha gösterdi.

Holosko'nun da miyadı dolmuş gibi artık , kesinlikle Burak Kaplan'a şans verilmeli bence. İsmail'in ise her ne olursa olsun kesik yemesi lazım. Aklı başına gelmeyecek bir türlü bu gidişle.

Son sözüm pek muhterem federasyonumuza. İnadına maçlarımızı sıkıştırmaya devam ediyorlar yine pazar 4 maçı Beşiktaş'ın. Koysana yarına rahat rahat yapalım maçımızı ? Ama yok olmaz. Helal size helal. Yorgunluk vs Avrupa'dan eleniriz kına yakarsınız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zenke ne kadar iyiyse Banse o kadar kötü bir oyuncu...

Tebrik ederim 2 takımıda. Samsun çok iyi top oynadı ancak girdikleri pozisyonlardaki beceri yüzdelerinin düşük olması sebebiyle farkı açamadılar. Büyük takım faktörü ile Beşiktaş golü buldu. Bence bu maçta 1 puan çok iyi Beşiktaş adına...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Alves son dakikada yıldızlaşıcaktı ama olmadı 1 puan iyidir bu futbolla.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu tarz takımLara karşı artık ezip-geçerek iLerLememiz gerek. Son sıraLarda mücadeLe eden bir rakibe 2 puan vermek gerçekten çok üzücü. Karabük maçını kayıpsız geçerek, Ligin ikinci yarısına sakatLardan arınmış ve daha dinamik bir biçimde girmemiz gerek. Şubat ayına kadar Avrupa da maç oynamayacak oLmamızda avantaj.

Artık hakikaten bu maçLarı show yaparak kazanıp iLerLeyeLim yani.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri