Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: "Tümer'in yaptığını ben de yapabilirim"

Hybrid View

İlk önce ayırt etmemiz gereken Profesyonellik başka bir kavram KİŞİLİK başka bir kavram. Kişiliği olmayan bir insan profesyonel olamaz. Sizlerden duyduklarımla yorum yapıyorum. Eğerki tümer küfür edip, o küfürü ettiği kulübün formasını giyiyorsa bu profesyonellik değil kişiliksizliktir. Kimsede aksini inkar etmesin.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by ozangulsah
    İlk önce ayırt etmemiz gereken Profesyonellik başka bir kavram KİŞİLİK başka bir kavram. Kişiliği olmayan bir insan profesyonel olamaz. Sizlerden duyduklarımla yorum yapıyorum. Eğerki tümer küfür edip, o küfürü ettiği kulübün formasını giyiyorsa bu profesyonellik değil kişiliksizliktir. Kimsede aksini inkar etmesin.
    Ben buna imzamı atarım.
    Artı birde ben Beşiktaş'tan başka takımda oynamam yalanları var.Zaten kendisi biraz enteresan bir kişilik.
    Başkandan Türkiye kupası maçı sonrası 54 bin dolarlık bvlgari marka saati zorla hediye olarak isteyen ve Oscar Cordoba gibi mükemmel bir kaleciyi saçma sapan azarlayıp,takımdan gitmesini sağlayan ve daha sonra başını yastığa rahat koyanda Tümer'di...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

böle düşünüyosa her an gidebilir ışığını yakıyo

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Gereksiz ve yersiz bir açıklama olmuş...

Dediklerin doğruluğunu ya da yanlışlığını tartışmıyorum ama çok gereksiz ve yersiz bir açıklama...

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Bu profesyonellik degil pro-aç gözlülüktür.Ayrica kac oyuncu bu tür transferlerden sonra büyük çöküntü ve hezimet yasadi...

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

gitmek isteyen istediği yer gitsin ama asla gitmem tarzı açıklamalardan sonra sözler tutulsun.insanlar biz profesyoneliz lafı altında sözlerin arkasında durmuyorlar.profesyonellik bu değildir.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Karan G.S'dan ayrılmayı düşünmüyor
    02 Haziran 2006 14:20

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan, ''Fenerbahçe'ye transfer olabilirim'' diye bir söz sarf etmediğini belirterek, ''Öyle bir şey de düşünmüyorum'' dedi.

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan, ''Fenerbahçe'ye transfer olabilirim'' diye bir söz sarf etmediğini belirterek, ''Öyle bir şey de düşünmüyorum'' dedi.

Karan, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, basında bu şekilde çıkan haberlere üzüldüğünü ifade ederek, ''Bana Tümer'in Fenerbahçe'ye gitmesiyle ilgili 'Sen de aynısını yapar mıydın?' şeklinde yöneltilen bir soruya, (Benim Galatasaray ile 1 yıllık mukavelem var. Ama bir yıl sonra ne olacağını bilmem olası değil) dedim. 'Fenerbahçe gideceğim' diye bir şey söylemedim, öyle bir şeyi düşünmüyorum'' diye konuştu.

Gelecek sezon yapacakları transfer görüşmelerinde önceliğin her zaman Galatasaray'da olacağını kaydeden Ümit Karan, prensip olarak kulübünden ayrılmayı düşünmediğini sözlerine ekledi.

HER HALDE BU HABER TARTIŞMALARA SON NOKTAYI KOYACAKTIR!!!!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

ümit karan tümer gibi hayatta yapmaz(beşiktaşa gelecekse yapmasını isterim ) o galatasarayı yüz üstü bırakmaz çünkü kulübünün yaşadığı zorlukların farkında..bu maddi sıkıntıda onun stilinde bir golcü bulmaları zor..

Nesil
    2006
    Yer
    Saraçoğlu//TelsimdeN

yha sonucta prof topcular istediği yere gidebilirler ama fener alırmı onu bilemem

Quote Originally Posted by anarchist
    yha sonucta prof topcular istediği yere gidebilirler ama fener alırmı onu bilemem
    bu yazdığın bence çok mantıksız. Çünkü şu anda fenerin forvet bölgesinde sıkıntısı var ve Tekkeyi almaya çalışıyo düşün ki ümit fenere gelmek istedi fener ümit gibi bir golcüyü almaz mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Saraçoğlu//TelsimdeN

Quote Originally Posted by hurmet
    bu yazdığın bence çok mantıksız. Çünkü şu anda fenerin forvet bölgesinde sıkıntısı var ve Tekkeyi almaya çalışıyo düşün ki ümit fenere gelmek istedi fener ümit gibi bir golcüyü almaz mı?
    abi fatih tekkeyi alsın baska birini alsın ama ümit karan ı almasın zaten gsden gelme topcuları pek almak istemiolar adamın fenere atmadığı gol yok fenerlilerinde ümit karan ı sewdiğini sanmıom

Quote Originally Posted by anarchist
    abi fatih tekkeyi alsın baska birini alsın ama ümit karan ı almasın zaten gsden gelme topcuları pek almak istemiolar adamın fenere atmadığı gol yok fenerlilerinde ümit karan ı sewdiğini sanmıom
    tümeri çok mu seviyodunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Saraçoğlu//TelsimdeN

Quote Originally Posted by hurmet
    tümeri çok mu seviyodunuz
    abi tümeri ben almadım herhalde ama tümeri milli takımdan sewios

hmm zaten karanıda sen almıcan neyse uzar bu böyle karan gitmez fener almaz

adam ne demiş basın ne yazmış. bir kerede doğru haber yapsalar zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Zorunlu Açıklama: Ümit Karan

Dün görsel, bu sabah da yazılı basında karşılaştığımız bazı haberlerde: “…Ben de Tümer gibi yapabilirim…” dediğim öne sürülmüştür. Oysa konuşmalarımın hiçbir bölümünde böyle bir ifade bulunmamaktadır.

Sözü geçen konuşmada söylediklerim yalnızca: “Bu profesyonel bir iş...” cümlesinden sonra sorulan: “Sen de aynısını yapar mıydın?” sorusuna karşılık olarak verdiğim: “Benim daha bir yıllık mukavelem var. Sonrasında ise öncelik her zaman Galatasaray’dadır. Ama bir yıl sonra ne olacağını bilmem olası değil...” sözleridir.

Haberlerde geçen ifadelerin hiç birini kullanmış olmam mümkün değildir, söylediklerimin bu denli çarpıtılması beni çok üzmüştür.

Kamuoyunun bilgisine sunarım.

Saygılarımla,

Ümit Karan
    Galatasaray Spor Kulübü
    Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncusu

Kaynak:www.galatasaray.org

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri