PUAN DURUMU
Seri yakalarsak buradan yardırır bir üst lige çıkarız. Çok memnunum son iki maçtan.
Birkaç gün burada olamama ihtimalim var. Biraz ara veriyorum kariyere.
PUAN DURUMU
Seri yakalarsak buradan yardırır bir üst lige çıkarız. Çok memnunum son iki maçtan.
Birkaç gün burada olamama ihtimalim var. Biraz ara veriyorum kariyere.
24. - 34. HAFTALAR
PUAN DURUMU
11 haftalık ortalama altı bir dönem geçirdik. Bu süreçte oynadığımız 11 maçta 4 galibiyet 5 beraberlik alarak 17 puan topladık. Zirvedeki Corby koptu gitti, artık hedef play-off'lar ile bir üst lige çıkmak.
Takımda huzursuzluk yaratan oyuncular var. Dere geçerken at değiştirilmez derler, sezon sonuna kadar idare edeceğiz. Zor bir döneme giriyoruz. Son 8 hafta ve her şey belli olacak.
İstatistiklerden anlaşılıyor, eze eze oynasakta 6-7 puan kaybettik bu şekilde. Sebebiyse forvetlerimizin birici olmaması. Bu sorunu aşmazsak başımız çok yanar.
Forvetlerim benimde bitirici değil cezasını çekiyoruz, üstün oynadığımız maçlarda kanat adamlarımız atarsa kazanıyoruz yada stoperlerimiz.
Üst lig hayırlı olsun yeğenim burdanda çıkarız inşAllah...
Sağ ol dayı. Çok çalışmak lazım bir üst lig için.
İlk seneden çıkmışsın tebrik ederim. Güzel ilerleyen bir kariyer oluyor takipçinim.
geçen baktım ingiltere liginden en alttan hangi takımı alabilirim diye bende kariyer açmayı düşünüyordum ve sanırım 5. kategori mavi ligdendi. Bende Spartalılar olması ile bu takımı seçtim ve açtım oyunu
ama takımın durumunu görünce o kadar da sabrım olmadığı kanaatine vardım
Tebrikler ben de takip edeceğim seni