Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: From Zero To Hero | Spartalılar 5. Ligte | 2. Sezon

PUAN DURUMU

Seri yakalarsak buradan yardırır bir üst lige çıkarız. Çok memnunum son iki maçtan.

Birkaç gün burada olamama ihtimalim var. Biraz ara veriyorum kariyere.

24. - 34. HAFTALAR

PUAN DURUMU

11 haftalık ortalama altı bir dönem geçirdik. Bu süreçte oynadığımız 11 maçta 4 galibiyet 5 beraberlik alarak 17 puan topladık. Zirvedeki Corby koptu gitti, artık hedef play-off'lar ile bir üst lige çıkmak.

Takımda huzursuzluk yaratan oyuncular var. Dere geçerken at değiştirilmez derler, sezon sonuna kadar idare edeceğiz. Zor bir döneme giriyoruz. Son 8 hafta ve her şey belli olacak.

İstatistiklerden anlaşılıyor, eze eze oynasakta 6-7 puan kaybettik bu şekilde. Sebebiyse forvetlerimizin birici olmaması. Bu sorunu aşmazsak başımız çok yanar.

Forvetlerim benimde bitirici değil cezasını çekiyoruz, üstün oynadığımız maçlarda kanat adamlarımız atarsa kazanıyoruz yada stoperlerimiz.

35. - 42. HAFTALAR

PUAN DURUMU

Böylece koca bir sezonu geride bıraktık. 2. yarı yaşadığımız bocalama dönemi bizi liderlikten ederek play-off stresine soktu.

Yarı Final Eşleşmeleri

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Forvetlerim benimde bitirici değil cezasını çekiyoruz, üstün oynadığımız maçlarda kanat adamlarımız atarsa kazanıyoruz yada stoperlerimiz.
    Ben bu tür durumlarda Vipond'a sürekli uzaktan şut talimatı veriyorum, adamın Long Shots özelliği 15, bu ligin kalecileri de genelde kova olunca kilit açılıyor

PLAY-OFF HEYECANI

YARI FİNAL

FİNAL

Ve böylece Blue Square Bet Premier'e çıkmış olduk. Yani 5. lig Nasıl transfer yapacaz gerçekten bilmiyorum. Reputation meselesi önümüzü kesiyo bu konuda. Sanırım takım uyumunu fazla bozmadan devam edicez.

SPARTANS LİGE HAZIR !!!

TRANSFERLER

HAZIRLIK MAÇLARI

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Üst lig hayırlı olsun yeğenim burdanda çıkarız inşAllah...

Sağ ol dayı. Çok çalışmak lazım bir üst lig için.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

İlk seneden çıkmışsın tebrik ederim. Güzel ilerleyen bir kariyer oluyor takipçinim.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

geçen baktım ingiltere liginden en alttan hangi takımı alabilirim diye bende kariyer açmayı düşünüyordum ve sanırım 5. kategori mavi ligdendi. Bende Spartalılar olması ile bu takımı seçtim ve açtım oyunu ama takımın durumunu görünce o kadar da sabrım olmadığı kanaatine vardım Tebrikler ben de takip edeceğim seni

Quote Originally Posted by Wolly View Post
    İlk seneden çıkmışsın tebrik ederim. Güzel ilerleyen bir kariyer oluyor takipçinim.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    geçen baktım ingiltere liginden en alttan hangi takımı alabilirim diye bende kariyer açmayı düşünüyordum ve sanırım 5. kategori mavi ligdendi. Bende Spartalılar olması ile bu takımı seçtim ve açtım oyunu ama takımın durumunu görünce o kadar da sabrım olmadığı kanaatine vardım Tebrikler ben de takip edeceğim seni
    Teşekkürler İlk sezon sabrettin mi gerisi geliyor zaten

Sınavlarım pazartesi bitiyor, pazartesiye kadar oynayamayacağım.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri