Cuper bu maç takımın başında mı?
Cuper bu maç takımın başında mı?
So what?
Saike
Cuper takımın basında evet ve bana soracak olursanız cok iyi hazırlamıs Ordu'yu. Fenerbahçe'nin 1-2 pozisyonu var. Geriye kalan 30 dakika Ordu'nun kontrolünde geçti. Çok fırsat harcadı Ordu. 4-4-1-1 oynatıyor Ordu'yu Hector. Culio - Stancu forvet ikilisi. Culio biraz fiziksel olarak yetersiz kaldı ancak hem kontrollü oyunda hem de kontrataklarda Orduspor oldukca etkili. Riberio sağ kanadı çok iyi kullanıyor. Ordu'nu su ana dek gördügüm tek sorunu DMC mevkiisinin Gosso saga sola kayınca bos kalması. Ali Çamdalı'nın yerine Onur Tuncer oynarsa orası daha kontrole alınacaktır ve Ordu savunma da acık vermeyi de bırakacaktır. Takdir ettim Ordu'yu. Umarım ikinci yarıda da bu oyunu sürdürürler.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Valla o değilde bende tahminlerde battımCuper etki etmiş gibi gözüküyor.
Emre attı 1-1
1-1 emre atti
Eve geldim babam digiturku iptal etmiş, kizamiyorsun... Takım nasıl oynuyor bilmiyorum ama Aykut hocaya güvenim sonsuz..
Ordu gol atınca burda kaç tane mesaj vardı emre atınca kaç tane![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Az sonra Fener atar bir tane kaybetmezler bu maçı.Atın ulan atın az biraz puan alalım tahminlerde![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hakemin gözü önünde rakibine yumruk gösteriyor Emre Belözoğlu. Ya sahanın ağa babası zannediyor kendisini ya da ciddi mental sorunları var.
Emre'nin tepkiye bak. Valla yumruğu atıyorduŞöyle pozisyonlarda rakip takım futbolcusunun da sarı kart görmesini çok saçma buluyorum.
FM Gazetesi
Volkan yüzünden gol yiyecekti Fenerbahçe
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Culio atabilir oradan
Culio"yu valla gonderenler utansin adam iyi oynuyor.
Mücadele dozu yüksek bir maç oluyor ama. Fenerli olmadığım halde zevk alıyorum izlerken.
FM Gazetesi
Mehmet Topuz topu Samsun'a attı.
Birde bu Dia'yı göndermek istiyorlar, takımda oynatmıyorlar ya pes diyorum.
Stancunun Topunu cizgiden cikartti volkan , culio guzel pas atti.
Stancu 2.yi atıyordu
Maç 1-1 bitti
Maç 1-1 bitti.Bizim açımızdan gayet güzel oldu.Ah birde Fener kazanaydı benim açımdan da iyi olacaktıNeyse 4 puan 4 puandır
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Dünyanın en iyi oyuncusu Özer Hurmacı nasıl 2. yarı olmaz ben anlamıyorum. Aykut Kocaman nasıl onun gibi mükemmel bir oyuncuyu 2. yarı oynatmadı aklım almıyor. Halbuki dünyanın en iyi forveti Bienvenu ile beraber baya gol atarlardı 2. yarı.
Ordu galibiyeti haketmişti yazık oldu açıkcası...Son topu iyi çıkardı Volkan birazda şanslıydı tabi...Emre'ye kırmızı vermesi lazımdı bence...
Tebrikler Ordu, tebrikler Stancu
Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Ocak.2012 at 22:09
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Aykut hocanın elinde david villa mı varda kesip semihle bienvenuyu oynatıyor napsın oyuncu yok adamıda anlayın biraz