Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü kazanır

1 8.33%
  • Berabere biter

0 0%
  • Beşiktaş kazanır

11 91.67%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 94 sonuç

Konu: [19.Hafta] Ankaragücü - Beşiktaş

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ankaragücü'nün zorluğa savaşı sürüyor helal olsun adamlara.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Takımda aşırı bir bencillik var. Kimse kafasını kaldırmıyor. Kaldıran gollük pas vermeye çalışıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Helal olsun ankaragucune 1 puan iyidir 20 yasindaki genclerle..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ankaragücü oyuncuları yolladı coştu valla gençlerle 2 maçta 4 puan helal olsun valla...Ligde kalırlar bence Beşiktaş'a karşı çok kapandılar istediklerini aldılar hatta 3 puanda alacaklardı Turgut müthiş vurdu ilk yarıda Cenk'te aynı güzellikte çıkardı bence en net pozisyon o pozisyondu maçta...Beşiktaş'ta Carvalhal çok büyük hata yaptı Almeida varken Pektemek'i çıkarttı zaten belliydi maçın dönmeyeceği orda...Edu saçmasapan şutlar denedi Pektemek olsa goldü yani...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Takımda aşırı bir bencillik var. Kimse kafasını kaldırmıyor. Kaldıran gollük pas vermeye çalışıyor.
    Kimse iyi yer almiyor bide, kendini bosa çikarmiyorlar.. hakli çiktin malesef Ralf..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Sezonun en kötü oyunuydu. Bir kişi bile iyi oynamadı. Bazı oyuncuların oturması gerekiyor artık. Özellikle Veli, Ernst, Almeida yerlerini garanti bilmesinler. Ankaragücü'ne de helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ankaragücü oynamaya değil, oynatmamaya gelmiş. Bugün sadece bir takım maç yaptı oda Beşiktaş. Ankaragücü'ne olan antipatim bir kat daha arttı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ankaragücü ligde kalmayı hak ediyor.Umarım Galatasaray maçı hariç her maçtan puan çıkarırlar
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ankaragücü ligde kalmayı hak ediyor.Umarım Galatasaray maçı hariç her maçtan puan çıkarırlar
    Bu tarz bir oyun oynayan takım kalmayı değil düşmeyi hakeder ki bunun için savaş veriyorlar. Ektiklerini biçiyorlar. İyi oynayan bir takım bu tarz bir oyun sergilemez.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ralf naptida ankaragucu ? 20 yasindaki oyunculardan ne bekliyorsun ? sadece helal olsun iyi oynadilar demek yakisir onlara. birde veli konusuna gelince galiba tek ben begeniyorum sahsen veli iyi oynuyor bugunde iyiydi hatayi baska oyuncularda arayin , almeida,simao,edu gibi adamlarda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ankaragücü oynamaya değil, oynatmamaya gelmiş. Bugün sadece bir takım maç yaptı oda Beşiktaş. Ankaragücü'ne olan antipatim bir kat daha arttı.
    Oynamak için elinde yeterli kalite de oyuncu yok takımda onlarda karşı takımı oynatmamaya çalışıyor ki bu gayet normal sonuçta Beşiktaş ile oynuyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çoluk çocuğa puan verdik maçın özeti bu. (mecazi anlamda söylüyorum)

He bu arada pek muhterem kuddusi duran toplarımızın etkili olduğunu iyi ezberlemiş iyi çalışmış. Çok iyi önlem aldı.

13. Default

Buna haddini bilerek oynamak, forma için, taraftar için oynamak denir. Dün benzer duruma Galatasaray düştü, yılmadılar, uğraştılar 3 puanı 4 golle aldılar. Aynı beceriyi, başarıyı gösteremediyse Beşiktaş,bunun sebebi Ankaragücü değildi, rakibi kadar mücadele etmeyen Beşiktaş'tı, oyuna müdahale edemeyen Carvalhal'dı. Mustafa Pektemek'i çıkar, Edu'yu al. Simao'yu çıkar, Burak'ı al. Veli'yi çıkar Necip'i al. Taktiksel bir hamle de göremedim maç içinde.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu tarz bir oyun oynayan takım kalmayı değil düşmeyi hakeder ki bunun için savaş veriyorlar. Ektiklerini biçiyorlar. İyi oynayan bir takım bu tarz bir oyun sergilemez.
    Abi ligde kalmak için herşeyi yapıyorlar diyelim biz ona.Orta sıralardaki bir takım olsa tamam derim ama adamlar sonuncu bildiğin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ligde kalmayı hak etmek başka bir şeydir. Ankaragücü bu oyunla ligde kalmayı hak ediyor Samsun, Karabük vesaire hak etmiyor mu? Her mücadele eden ligde kalsa kimseyi düşüremeyiz o zaman. Ha bu kadroyla bu kadar olur o doğrudur. Mücadele ediyorlar; alkışlarım ama ligde kalmayı en az hak eden takım Ankaragücü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ralf naptida ankaragucu ? 20 yasindaki oyunculardan ne bekliyorsun ? sadece helal olsun iyi oynadilar demek yakisir onlara. birde veli konusuna gelince galiba tek ben begeniyorum sahsen veli iyi oynuyor bugunde iyiydi hatayi baska oyuncularda arayin , almeida,simao,edu gibi adamlarda.
    Benim sıkıntımda senin o "oynadılar" dediğin kısımda. Oyun flan oynamadı Ankaragücü. Ben nefret ederim bu tarz oynayan takımlardan. Avrupa maçlarımızda da bir çok takım çıktı bunun gibi. Adamların durumu çok kötü diye acıyacak halimiz yok. Hepsi futbolcu. Hepsi profesyonel. Delikanlı gibi oynayacaksın futbolu. Tabi benim anlayışıma göre. Başkası nasıl düşünür bilmem.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın hücum yönü zayıf .Hele Quaresma yoksa Beşiktaş'ın işi çok zor.Fernandes bir şeyler yaparsa canlanıyor takım.Almeida'ya bakıyorum sahada var mı yok mu belli değil.Bir etkinliği yok hücumda.Edu girince bi kaç pozisyon buldu ancak oda yeterli bir oyuncu değil.Topla oynamada Beşiktaş %70 öndeyken pozisyon bulamıyorsa sıkıntı var.

Ankaragücü ise iyi savaştı.Mücadeleleri takdir edilesi.Ama ligde kalmaları çok zor gibi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu takımın çıkıpta nasıl oynamasını bekleyebilirsiniz ? Elindeki kadrosu bu, birçok oyuncu alakasız pozisyonlarda oynuyorlar, taraftar maç primi çin para toplayıp takıma veriyor maaşını kulüpten alamayan birçok oyuncu var, yönetimsel sıkıntıları hepimiz biliyoruz. Elinde teknik kapasitesi yüksek oyuncular varda mı kullanmıyor ?

Sahaya 11 kişi çıkartabildiği için takdir etmemiz gerekirken böyle oyun oynanır mı denmesi doğru değil.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Edu, Almeida, Mustafa üçü de aynı tip oyuncu. Teknik kadrodan kimse görmüyor mu bunu? Bir tane bücür alsalar hızlı koşan, ister kanada koy ister ileri uca. Mustafa ve Edu ne yapsın sağ açıkta. Koskoca 90 dakikada ne Mustafa ne Edu bir tane verimli depar atmadılar. Beşiktaş'ın sağ kanadından bahsediyoruz yani. En basitinden koy Tita'yı Beşiktaş'a sezon sonuna kadar en az 10 gol atar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Türkiye'de hakkaten kapanan takımları nasıl açacağını bilen hoca yok. Bu zamana kadar Lucescu'da gördüm bir tek bunu. 3-5-2 oynuyorduk ve kanatlardan deli gibi atak gelişiyordu. O zaman da herkes Allah kitap savunma yapıyordu bize ama gelene 3 gidene 4 atıyorduk.

He gel gelelim oyunu sıkıştıran takımı nasıl çözersin ? Ya 3lü defans oynar FM tabiriyle WBL-WBR leri yaldır yaldır atağa çıkartırsın şayet 4lü defans oynuyorsan stoperlerin topla mesafe kateder. Bu ikisini de yapmıyorsan sağa sola rastgele top şişirir , ortada sıkışır top kaybeder boş boş yorulursun. Bu akşam olduğu gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rıdvan da Beşiktaş'tan puan aldı diye mübarek Ankaragücü'nü Barça yaptı.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bu ligde ilk önce durdurup sonra bulduğumu atarım mantığında olan takım bile şampiyon oldu. Ankaragücü'nün oyunu eleştiriliyor. İyi direndiler. Hala ederi varken yönetim Almeida'yı satmalı. İyi bir golcü ama bizde olmuyor uyuşmadı. Quaresma'da umarım erken döner.

23. Default

Benim sıkıntımda senin o "oynadılar" dediğin kısımda. Oyun flan oynamadı Ankaragücü. Ben nefret ederim bu tarz oynayan takımlardan. Avrupa maçlarımızda da bir çok takım çıktı bunun gibi. Adamların durumu çok kötü diye acıyacak halimiz yok. Hepsi futbolcu. Hepsi profesyonel. Delikanlı gibi oynayacaksın futbolu. Tabi benim anlayışıma göre. Başkası nasıl düşünür bilmem.
    Bu durumdan şikayet etmeyi anlamıyorum ben ya? Oynatmamaya yönelik oynamaktan ben şunu anlarım, profesyonellik dışı oyun. Rakibe sertlik, vakit öldürme, tahrik edici diyaloglar vesaire...
    Aslında gereksiz olacak ama bir örnek vereyim. Beşiktaş Manchester United'ı 1-0 yenmişti Mustafa Denizli zamanında hatırlarsın belki. Harika savunma yapmış, büyük bir şans golüyle de öne geçip tabiri caizse 1-0'a yatmıştı Beşiktaş. O zamanda aynı şeyi düşündün mü? Yada şimdi düşünür müsün? Aradaki büyük güç farkı bazen takımları bu şekilde oynamaya itebilir. Kaldı ki Ankaragücü'nün durumu içler acısı. Yapabileceklerinin en iyisini yapmaya çalışıyorlar, büyük çoğunluğu ilk kez Süper Lig'te maça çıkıyor.
    Sezon sonu ligte kalır, düşer bilinmez bunu zaman gösterecek ama çabalarını takdir etmek lazım. Taraftarı da zaten bunun farkında ve duygusal bir bağ kurmuş durumdalar. Haklarında hayırlısı neyse o olur inşallah.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Rotasyon olarak da bir ilerleme göremiyoruz. Orta saha Fernandes hariç ayaklarını sürüyor. Hele Ernst'in formu çok düştü. Liderle puan farkı 4 oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum. Bu hafta Fenerbahçe'de yenerse Beşiktaş için içler acısı olur. Ankaragücü'nü küçümsemek olarak algılamasın kimse sakın ama Galatasaray 2-0'dan 4-2 yenerken, bizim Ankaragücü'nden 1 puanla dönmemiz zoruma gidiyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rotasyon olarak da bir ilerleme göremiyoruz. Orta saha Fernandes hariç ayaklarını sürüyor. Hele Ernst'in formu çok düştü. Liderle puan farkı 4 oldu.
    7 oldu abi hangi 4

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    7 oldu abi hangi 4
    Playoff şeysi var ya. Bölüyorsun yuvarlıyorsun falan.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Aynen Kanatlari iyi kullanamiyoruz. Almeida'yi kanatlardan besliyeceksin ve ne yazikki Quaresma'dan baska etkili kanat oyuncularimiz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Playoff şeysi var ya. Bölüyorsun yuvarlıyorsun falan.
    Sinirden kafam o kadar ince çalışmadı ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almeida ve Edu, ikiside uç santrafor. İkisi de aşağı yukarı aynı tarz oyuncu. Bir de bu oyuncuları besleyemeyecek oyuncular veya oyun varsa sahada, o maçtan gol flan çıkmaz. En azından o futbolculardan gol çıkmaz. Bize atik kıvrak hızlı (tabiri caizse fırsatçı golcü) bir oyuncu lazım. Yıllardır Fernandes tarzı bir adama ihtiyacımız vardı. O tamam ama şimdi bir de o tip bir forvete ihtiyacımız var. Mustafa Pektemek bunu belki yapabilir ama Carva her zaman şans vermiyor. Verdiğinde de adamı kanatta oynatıyor. Olmaz böyle...
    FM Gazetesi

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri