Nostalji yapıyorum RADYO 1 den dinliyorum. Diğer maçlara bağlana bağlana. Uzun zaman olmuş![]()
Nostalji yapıyorum RADYO 1 den dinliyorum. Diğer maçlara bağlana bağlana. Uzun zaman olmuş![]()
Bir Dost
Hellbells
Holmen göğsüyle gol attı çok enteresan.
1-0 oldu Belediye attı.
Bir Dost
Hellbells
Fenerbahce farkli alir simdi, golu erken attiki IBB.
Çok net pozisyon kaçtı. doka çok iyi geldi. Maçtan önce bahsettiğim buydu. Bakalım maç boyunca daha görecek miyiz.
İBB tehlikeli gidiyor böyle giderse farka gidebilir erkenden.
Çok erken yedik baştan daha zorlayacağını gösterdi İbb gerçekten çok iyi top oynuyorlar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hakem enteresan başladı maça.
Çok ucuz bir sarı çıktı...
Aziz Yıldırım'ın mektubundan korkmuştur hakemler kolluyordur bu yüzden Fener'i.
Bir Dost
Hellbells
Çok net bir pozisyon daha kaçtı. Fener iki kanadından da çok açık veriyor.
Marcin kus sert vurdu volkan guzel cikartti
Kose vurusunda top direkte patladi ibb"nin
ibb su an muthis oynuyor ozellikle doka.
Atamayana atarlar kuralı geçerli olacak gibi geliyor bana![]()
Trt radyoda calisanlari degisinler artikFenerbahcenin kalesinde Rustu yok.
Çok basit bir kart daha. Bizim hakemlerimizin karakteristik özelliklerinden biri olma yolunda ilerliyor bu olay.
İBB'de sarı kart görmeyen kalmadı.Hakemin cebi eline gitmiyor sarı kartı elinde taşıyor sanki.
Bilica Fener' i yakmaya kararlı...
Football is simple,but Football Manager is not
Yahu adam düdükten önce serbest atışı kullanıyor. Rakip engelliyor. Engelleyen sarı kart görüyor. Yeter artık şu saçmalığa son versinler
Maçı ingilizce dinliyorum. İngiliz spiker kartlara gülüp dalga geçmeye başladı.
Football is simple,but Football Manager is not
Masallah ibb"nin tum pozisyonlarina sari kart devam ozgur yankaya kirmizi cikartmaya kararli.
Doka insan degil bileklerine muthis hakim
Hakem fena saçmalıyor![]()
İBB kaçırdıklarını atsa maçı almıştı çoktan.
Bir de kırmızı o çıkartsın . Gecikti zaten diğer maçta 23 te oldu kırmızı burda hala gelmedi.
Bir Dost
Hellbells
Visca kacirdi
İBB çok kaçırıyor.Rahat 3 olmuştu şimdi.
Hakem gerçekten saçmalıyor...Her şeye sarı verdi...Sanırım iddaa oynadı sarı kart üst![]()
Doka biraz bencil oynamasa 2-0 olabilirdi maç ilk yarıda...
Forvetsizlik bariz şekilde gösteriyor kendini topuz çok kötü oynuyor topuz bienvenu değişikliği olabilir
Ordu maçı gibi olur 1 1
Ziegler çok fazla gözüme batıyor son zamanlarda![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Ocak.2012 at 21:11 Reason: kimin nerede yazdığına karışmayın lütfen.burası taraftar forumu değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Alex'i forvetten alıp yerine koyup forvet alınca sahaya Kocaman İBB nin müthiş futbolundan eser kalmaz.
Bir Dost
Hellbells
webo ve doka ıyi futbolcu oldukları kadar iyi oyuncular
topuz ve ziegler haftalardır dökülüyor ama aykut efendi kopyala yapıştır kadro tarzından vazgeçmedikce daha çok sancı çekeriz
...
Forvetsiz olmuyor Alex'in kaçırdıgı pozisyonda Bienvenu hızıyla atardı bence ama topu öyle önüne alabilirmiydi bilmiyorum.![]()