Of Of elmander muthis kafa , omer cikartti
Ve penalti evet
Of Of elmander muthis kafa , omer cikartti
Ve penalti evet
Penaltı kazandık.
Bu arada kanat ilk kez iyi işledi Ujfalisiyle devamında penaltı kazandık , doğru karar.
Melo canını yerim senin![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Penalti Dogru karar rakip oyuncunun eli bariz sekilde açikti melo atti 1-1 oldu
Melonun penaltısında beraberliği sağladık.Melo pitbull sevincinden sonra robot dansı da yaparak yeni bir gol sevinci yarattı![]()
Maçı izlemiyorum da Ömer ve Deniz ne yapıyor ?
eto'o bitmiş.
Selçuk'a yapılan hareket de penaltıydı bana göre.
Valla omer penaltida 5 metre açildi 2.ci tekrarini gosterince elmander ile deniz arasinda bi problem oldu ona itiraz ettiler galiba.
Penaltı pozisyonunda Ömer'in itirazı; görebildiğim kadarıyla, Elmander'in Deniz'in aşil tendonuna basması nedeniyleydi. Penaltı atışının tekrarını gösterirken, 1 kez görebildim. Tekrarının göstermedi hiç Lig Tv. Yanlış görmüş de olabilirim.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Engin çok boş oynuyor. Çok koşuyor tamam, savunma da presi işe yarıyorda hücumda bir etkinliği yok. Topları harcıyor resmen. Çok yararsız bu anlamda. Emre'de çok çalışıyor, iyi toplar çalıyor, iyi yönlendiriyor takımı ama top kaptıgı zaman daha sakin olması lazım. Selçuk da sürekli yana ve geriye pas yapıyor. Selçuk pas yapmayacaksa kim yapacak ileriye doğru pası. Tek başına Melo hızlandırıyor oyunu yavaşlatıyor. Selçuk Melo'ya eşlik etmezse zaten kanatları kullanmadan doldur boşalt taktigiyle küme takımı gibi oynayan Galatasaray'ın iş zor.
Yenen gol de hata Muslera'da konsantrasyon eksikligiyle gelen diger oyuncuyu görmedi ne yazık ki. Verilen penaltı kararı doğru değildi bence. Rakip oyuncunun vücuduna yapışıktı. Selçuk'un düşürüldü pozisyonda ise eğer rakip dokunduysa topa penaltı olması gerekirdi. Antalya'lıların penaltı vurulurken yaptıkları itirazlarda anlamsızdı. Eğer bir hata varsa Ömer'in çizgiyi erken terketmesi sayılabilirAvantaj kuralını uygulama da hakemin tereddütsüzlükleri çok göze çarpıyor. Bakalım ikinci yarı neler olacak.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hakem kötüydü, verilmesi gereken kararları vermedi, verilmemesi gerekenleri verdi.
Bu arada Deniz Barış kadarda çirkef bir oyuncu görmedim. Bir futbolcuya yakışmayan hareketler sergiliyor
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Elmander basmis ama aşil tendonumu tam goremedim , yanlis bir hareketti ama denizinde yaptiklarini gormezden gelmiyelim.
Milan baros Giriyor
sabri girdi - gokhan zan cikti
Riera cikti - baros girdi
yerinde degisiklikler ama zan niye cikti anlamadim
Maçı yeni açtım da top nerede ?Oyuncular bir yerlerde yoğunlaşıyor. Top oralarda diye tahmin ediyorum
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Milan Baros Milan Baros oley oley oley ! At golünü al şu maçı Baros![]()
Engin cikip yigit girmeli
Baros hakeme çok temasta bulunuyor. Bunun sonu iyi değil.
Baros kirmizi gordu Engin hakli cikti Arenada cok kolay kart cikartiyorlar![]()
Haydaaaaaaaaaa Baros ne yaptın yahu
Hakeme bak oha oha oha.Önce penaltıyı vermedi daha sonra kırmızı kart verdi Baros'a.
Last edited by DisCo : 02.Şubat.2012 at 00:18
İlker Meral'e en içten sevgilerimle.
Dedikten 1 dakika sonra kırmızıyı gördü. Belli etmişti zaten
o değil ne oldu ordaben bişey anlamadım bi anda kırmızı çıktı
Direkten döndü ah bee.Alıcaz bu maçı her şeye rağmen alıcaz.
Hay ağzımı ya bir de al şu maçı dedik.Bir daha konuşursam ne oluyum emi![]()
hakemin kim oldugunu görünce anladımbu hakem kasımpaşa maçında da ali güneşin voleybol hareketini es geçmişti !!
Kırmızı kart bence doğrudur. Önceki pozisyon ile beraber 3 kez gelip hakeme çarptı Baros. O gelip çarpmaları gördükten sonra çok normal geldi bana kırmızı kart![]()
yukardada dedim arenada kolay kart cikartiyorlar baska takimin oyunculari 90 dakka hakeme itiraz,el,kol hareketi yaparlar kart gelmez birsey gelmez baros yeni girmis 1 itiraz sonucu direk kirmizi kart hakeme ve boyle 3.cu lig amator hakemleri atiyan sahislara selamlarimi yolluyorum