SERİE A 3.HAFTA
Dino manuzzi
İLK DAKİKADA 10 KİŞİ KALMAMIZA RAHMEN BAŞA BAŞ BİR OYUN SERGİLEDİK GERİYE DÜŞTÜK AMA CEVAP VERCEK GOLÜ HEMEN BULDUK SON DAKİKA BİRAZ DAHA CESARETLİ OLUP İLERİ ÇIKABİLSEK BELKİ KAZANABİLİRDİK
SERİE A 3.HAFTA
Dino manuzzi
İLK DAKİKADA 10 KİŞİ KALMAMIZA RAHMEN BAŞA BAŞ BİR OYUN SERGİLEDİK GERİYE DÜŞTÜK AMA CEVAP VERCEK GOLÜ HEMEN BULDUK SON DAKİKA BİRAZ DAHA CESARETLİ OLUP İLERİ ÇIKABİLSEK BELKİ KAZANABİLİRDİK
SERİE A 4.HAFTA
Olimpico
İLK YARI EZİK VE MAHKUM FUTBOL SONRASI İKİNCİ YARIYA BİRAZ DAHA FARKLI VE İSTEKLİ ÇIKTIK VE BU TAKIMIN NELER YAPABİLECEĞİNİ İSPATLADIK HARİKA BİR GERİ DÖNÜŞ OLDUU
Lazio maçı muazzam, lig başında alınacak puanlar sonrası için önemli. Başarılar
...
Takım oyuncu potansiyeline göre baskın görünüyor, sadece skor konusunda sıkıntılar var gibi. takviye yapılabilirse çok iyi olacaktır.
SERİE A 5.HAFTA
Dino manuzzi
İSTEDİĞİMİZ OYUNU SAHAYA YANSITIK 65'DE EDER KARŞI KARŞIYA KAÇIRDI ATSA PLANIMIZ TUTMUS OLACAKTI YEDİĞİMİZ GOLDE KARAMBOLE GELDİ FUTBOLDAN MEMNUNUM.
SERİE A 6.HAFTA
Luigi Ferraris
PEK SÖYLENECEK BİŞEY YOK GENOA BAŞTAN SONA MAÇA HÜKMEDEN TARAFTI İKİNCİ YARI BİRAZ TOPARLANIR GİBİ OLDUK AMA ETKİLİ OLAMADIK
LİGE GÜZEL Bİ GİRİŞ YAPTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM EGER BÖYLE GİDERSEK ÇOK FARKLI Bİ SEZON GEÇİREBİLECEĞİMİZİ EMİNİM
SERİE A 7.HAFTA
Dino Manuzzi
OLMAYINCA OLMUYOR DOĞRU SÖYLEMEK GEREKİRSE BİZDE FAZLA YARATICI OLAMADIK 3 PUAN BEKLEDİĞİM Bİ MAÇTI
SERİE A 8.HAFTA
Artemio Franchi
FUTBOL BU İSTEYİNCE BAŞARIYORUZ CEVİRDİĞİMİZ İKİNCİ MAÇ İLK YARI YOKKEN İKİNCİ YARI PARLIYORUZZ MEMNUNUM TAKIMIMDAN
Zor bir deplasmanda ilk yarı ezilmişsin. Toparlanmak zor olmuştur tebrik ederim abi.
Başarılar..
4 maçtır galip gelemiyorsun bir galibiyet moral bakımından şart
...
Gerçeği söylemek gerekirse skorlar kötü![]()
bir yerde birsorunvar onu çözdün mü takım galibiyet serisine başlaycakdır bencetakviyede şart tabi
SERİE A 9.HAFTA
DEFANSIMIZIN HARİKA PERFORMANSI SAYESİNDE KAZANDIK ÇOK UMUT VERİCİ BİZİM İÇİN
ben diğer arkadasların yorumuna katılmıyorum,bence cesana gıbı bı takımla ıyı gıdıyosun