Almeida sakatmis kadrodan cikartildi
Almeida sakatmis kadrodan cikartildi
Bence iyi bir kadro. Trabzon maçında izlemiştim sene başında cok pas yapan ve ara paslarla atak yapan bir takımdı Braga. Orta saha da bu acıdan kalabalık olmak iyi olacaktır. Pas kanallarına sızıp hızlı hücumlarla gol bulabiliriz diye düşünüyorum..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
O bahsettiğin takım Benfica olmasınhazırlık maçıysa tabi bilemicem
Q7 forvette iş yapabilir aslında kadro iyi bence de...Zaten 0-0'a yatmayacaktır Carva çünkü bu skor Beşiktaş için avantaj olmaz...1-1 İyi skor olur evinde 0-0'a yatabilirsin veya 1-0 yapıp yatabilirsin...
Kadroda forvet yok.Ben anlamam Beşiktaş falan ama, eğer turu geçmek istiyorlarsa deplasmanda gol atmaları lazım![]()
Açıkçası hiç inanmıyorum Quaresma'nın forvette bir şey yapabileceğine. Bir kez daha denemişti Carvalhal bunu ve hiç bir şey yapamamıştı Quaresma. Umarım beni utandırırda havalandırır fileleri.
FM Gazetesi
Ooooff! Evdeki uydu alıcısı Star TV'yi açmıyor. D Shop çıkıyor onun yerine. Ayarlamalarıda yapmayı bilmiyorum. İnternetten nereden izleyebilirim bu maçı?
FM Gazetesi
Aaaa doğru nasıl aklıma gelmedi bu sağolasın Şemsi.
FM Gazetesi
Gönlümüz bugün Beşiktaş, perşembe günüde Trabzonspor'dan yana tabii ki ama mevcut duruma baktığımda çok zor işi Beşiktaş'ın. Beraberlik çok iyi sonuç olur, hele gollü beraberlik süper.
e skora yatsan ne olacak burda gelir 4 atar giderler kyivden kötü takım değil sonuçta
Geçen seneyle şimdi ki Beşiktaş arasında dünya fark var.Ayrıca Carvalhal Braga'yı tanıyor.Beşiktaş'ta da Portekizli oyuncular var baya.Avantaj mıdır bu bilmiyorum ama eğer Beşiktaş son 4 maçında bu derece düşüş yaşamasaydı herkes bu maçı alacağını düşünürdü.Ne kadar düşüş olsa da Beşiktaş Avrupa'da iyi oynuyor.Kolay gol yemiyor.Nitekim Braga'da o kadar golcü bir takım değil.Golsüz beraberlik veya 1-0 1-1 anca çıkar diye düşünüyorum.Umarım Beşiktaş kazanır.
Portekizli oyuncular milli takım aşkıyla asılırlar umarım maça. Duran toptan bir tane gol bulsak tadından yenmez.
Açık ara hayatımda gördüğüm en çirkin stad.
7
Bu Mossoro'nun pesinden Trabzonspor cok kosmustu![]()
Iste budur![]()
Kırmızı gördü ya la.
Barbosa çok çakal adam![]()
Umarım kırmızı kart Beşiktaş'ı rehavete sürüklemez. Aynı kontrollü pas oyununa 2. yarıya kadar devam edilmeli ve daha sonra adam gibi bir forvet sokmak lazım oyuna. Q7 çok bencil oynuyor. Bir aksilik çıkmaz ve Beşiktaş Türkiye'ye galibiyetle döner umarım.
Adamsın SİVOK !! 200 geldi Beşikltaş'a![]()
Duran top be. Budur.
SIVOKKKK 1-0
Helal olsun Beşiktaş işte bu ! Sivok !
Bu hakemde herseye sari kart cikartiyor masAllah. Bi kirmizi daha bekliyorum macta
Helal olsun sivok 0-1 rahat rahat yeneriz artik braga 10 kisi cunki.
Yalniz Simaonun adini hic duymadim bu yil inanilmaz kotu bence simao cikip pektemek girmeli.
Hakem eyyamcılık yapmaz umarım. Sarı kartlı oyuncular daha dikkatli olmalı. 60 civarı bir forvet aldık mı tamamdır.
Yani bir takım için bu kadar iyi bir maç olamaz. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Bu maçı burada bitirmemiz gerekiyor. Tam Pektemeğin maçı bu maç. Simao'nun bittiğini bir kez daha gördüm. Neredeyse yok oyunda. İki takımda 10 kişi gibi bir şey. Carva'nın devre arasında bence çok şey yapması gerekiyor. Bu maç böyle biterse bizim için (şu anki duruma göre) hayal kırıklığı olur. 2-0, 3-0 gibi bir skor bekliyorum. Haydi çocuklar...
FM Gazetesi
Takımı yine geriye yasladı bu adam eğer ikinci yarıda geriye yaslarsa sıkıntılar başlar.
eto'o bitmiş.
bu takımın duran top dışında gol atacağına inanmıyorum inanmak istiyorum
Bizim takımın yani...