Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

8 42.11%
  • Berabere biter

5 26.32%
  • PSV kazanır

6 31.58%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 71 sonuç

Konu: Trabzonspor - PSV UEFA Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2-0 oldu. Trabzonspor'un amacı ne anlayamadım. Bu ne kadar kötü bir savunma taktiğidir ? Ev sahibi takımsın savunma da deli dana gibi pres uyguluyorsun hadi pres tamam ama kendi yarı sahanda yapıyorsun bunu. Yavaş adamlarla bi de Aykut gibi Mustafa gibi. Deli gibi pas yaparak yoruyor PSV Trabzonspor'u. İki pasta geçiyorlar presi. Hayatımda gördügüm en kötü rakip analizi Şenol Güneş'ten. Böyle giderse fark bile olabilir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Cok kisa surede 2-0 oldu. Bundan sonrasi cok zor artik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

10 dakikada 2-0.Yazık oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    PSV'yi cok hafife aliyor bazi arkadaslar. PSV oldukca iyi bir takim, belki kadrosunda eskisi gibi bir Robben, Park, van Nistelrooy yok, ama futbolu bizim takimlarimizdan daha iyi bilen ve temel kurallari daha iyi uygulayan bir takim. Labyad'in bu baglamda sakatligi oldukca onemli, ancak Wijnaldum da oldukca yetenekli ve iyi bir oyuncu.

Trabzon'un maalesef Burak'i savunma arkasina kacirmak disinda bir hucum silagi yok, PSV de buna gereken onlemi alacaktir ve ustun oynayip gol de bulurlar buyuk ihtimalle. Skor beklentim 0-1 veya 0-2.
    Birsey biliyoruz da konusuyoruz. Diger arkadaslar daha kucumsemeye devam etsin PSV'yi. Avrupa oyle ayni taktikle sifir zekayla defans yapan savunmalara gol atabilecegin bir arena degil maalesef.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

neyse yarın sabah ders var. hadi iyi geceler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ictimai Tv maçı veriyor Türksat'ta var izlemek isteyenler için.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yazık oluyor gerçekten. İlk 11 dakikada kendi evinde 2 gol yemek...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    2-0 oldu. Trabzonspor'un amacı ne anlayamadım. Bu ne kadar kötü bir savunma taktiğidir ? Ev sahibi takımsın savunma da deli dana gibi pres uyguluyorsun hadi pres tamam ama kendi yarı sahanda yapıyorsun bunu. Yavaş adamlarla bi de Aykut gibi Mustafa gibi. Deli gibi pas yaparak yoruyor PSV Trabzonspor'u. İki pasta geçiyorlar presi. Hayatımda gördügüm en kötü rakip analizi Şenol Güneş'ten. Böyle giderse fark bile olabilir.
    Buna ek olarak benim bildigim pres oyunu ilerde ve dar alanda oynanır. Trabzon hem savunmayı baya bir geride kuruyor hem de sadece orta saha basıyor geride oynayan defans daha da gömülüyor. Çok kötü çok.. 2012 yılında hala savunma yaparak mac kazanabilecegini düşünen teknik adamların olması üzücü bence.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

PSV savunmasi cok onde duruyor, her topta ofsayt maalesef. Burak disinda 1-2 adam daha kosular yapmali, savunma arkasi toplari tehlikeli olucaktir mutlaka. PSV evinde gibi oynuyor.

Nedir bu Türk takımlarındaki korkaklık.Hadi Beşiktaş formda bi Braga deplasmanındaydı.Ama Trabzon.. Evinde oynuyorsun ve ofansı iyi defansı kötü bir takım var karşında.Ama sen diğer maçlarda olduğu gibi sahana gömülüyorsun.Her zaman şans olmuyor işte.10 dakkada 2 gol.Trabzon az kendi oyununu oynamaya başlasa gol ve goller bulur.Pozisyonda verir ama Tolga halletsin orasını da yoksa tur imkansız.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Psv Trabzon tanitim videosu

Amca1.52de kotu yakalanmis
    http://www.psv.tv/index.php?item=if&...ProductID=8495
    Karadeniz Zekasına Hastayım Zaten Gerçi Amcanın Mantığı Ulusal Mantığımız

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Arkadaşlar malesef maç gidiyo üzülüyorum bir fenerli olarak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5-4-1 oynuyor Trabzonspor. Şaka gibi ya. Gidin kaleye girin hepiniz, gol atmanıza hiç mi hiç gerek yok zaten. Oyun mentalitesi olarak savunma yok artık günümüz futbolunda. Hücum yaparsan savunma yaparlar olay bu. Hücum yapmazsan yersin arkadasım golleri. Kendi evinde savunmayı geriye kurup pres yapmaya kalkarsan boşlukları iyi pas yapan takımlar iyi degerlendirir. Baştan yenik başladı zaten Trabzonspor. Ne denilebilir ki.. Üzücü sadece.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Olcandan mukemmel gol 1-2 !!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İngiliz spiker Olkan Adin diyor. İngiliz kanalından izliyorumda.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Nedir bu Türk takımlarındaki korkaklık.Hadi Beşiktaş formda bi Braga deplasmanındaydı.Ama Trabzon.. Evinde oynuyorsun ve ofansı iyi defansı kötü bir takım var karşında.Ama sen diğer maçlarda olduğu gibi sahana gömülüyorsun.Her zaman şans olmuyor işte.10 dakkada 2 gol.Trabzon az kendi oyununu oynamaya başlasa gol ve goller bulur.Pozisyonda verir ama Tolga halletsin orasını da yoksa tur imkansız.
    Ben anlamiyorum arkadas. Sen evinde oynuyorsun, karsinda top-class bir takim yok ve senin forvetinin arkasindaki 3 oyuncudan 2si Halil ve Serkan ve en uctaki forvetin Burak. Gerci Trabzon bu hatalari transfer doneminde yapti ya, neyse.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Olcan

Hadi usaklar

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    İngiliz spiker Olkan Adin diyor. İngiliz kanalından izliyorumda.
    Ingilizce'de c k olarak okunur, gayet normal.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ingilizce'de c k olarak okunur, gayet normal.
    Biliyorum tabi ki bende komik diye koydum
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1-2 oldu haydi 2-2 bitsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut çok verimsiz oynuyor. Anchor Man dedigimiz şekilde oynuyor. Oysa yapması gereken pres yapılırken topu ne tarafa çevirirse PSV'liler o taraftaki orta sahada acılan bos alanı kapatmak olmalı. Oyun bilgisi çok zayıf. Bekler ve stoperler geri kacmak yerine önde bassalar rakibe Trabzon'un bu macı almaması için hiç bi neden yok.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Zokora sakat mi?

Zokora sakat mi?
    Sarı kart cezalısı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Seyirci paralize oldu. Hakemin her dudugunu yuhalamaktan baska birsey yapmiyor. Hakemle bu kadar ugrasan baska ulke var mi bilmiyorum. Adam golu de vermedi daha ne istiyon

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu maçı neden bir tane yerLi TV kanaLı vermiyor. Ne biçim bir memLekette yaşıyoruz arkadaş. Kendi Türk takımımızın maçı, farkLı bir kanaLdan izLemek zorundayız. Pes yahu, vaLLahi Pes.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu maçı neden bir tane yerLi TV kanaLı vermiyor. Ne biçim bir memLekette yaşıyoruz arkadaş. Kendi Türk takımımızın maçı, farkLı bir kanaLdan izLemek zorundayız. Pes yahu, vaLLahi Pes.
    Burası Türkiye

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ilk yari 1-2 bitti senol hoca hatasindan doner umarim serkani tekrar sag bek"e alir ve halili"de oyundan cikartir umarim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Ben de arap kanalindan izliyorum ama anlatim Ingilizce, idare ediyor
    Yorumuna katilmamak mumkun degil, birakin da su avrupa maclarini naklen izlesin millet. Yakinda milli maclar da sifreye girer.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ilk yari 1-2 bitti senol hoca hatasindan doner umarim serkani tekrar sag bek"e alir ve halili"de oyundan cikartir umarim.
    Halili forvete cekse cikarmasa da olur. Ama Serkan yerine daha yaratici bir ortasaha sart, boyle cok kisir oluyor.

Bu arada Valencia 1-0 onde, gol M.Topal' dan!

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Burası Türkiye
    Yayın hakları diye birşey var arkadaşlar. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde her maç haftasında en az 1 tane maçın şifresiz kanaldan verilmesini zorunlu kılıyor. Avrupa Ligi'nde Salı günü oynanan Braga-Beşiktaş maçı bu kontenjandan şifresiz olarak Star'dan yayınlandı. Tüm ülkelerde böyle bu durum.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Avrupa'da da durum aynı onlarda da şifreli kanalda yayınlanan maçlar var şifresiz kanalda yayınlanan maçlar var. Çok normal bir durum aslında. Hiç olmasa daha iyi tabii.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri