Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • PSV kazanır

7 63.64%
  • Berabere biter

2 18.18%
  • Trabzonspor kazanır

2 18.18%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 51 arası toplam 51 sonuç

Konu: PSV - Trabzonspor | UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maçı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne yaptı Tolga, maçı izlemeyemediğim için merak ettim?
    7

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Pas hatasi yapti kisa dustu sonra kaleyi terk etti eli ile aldi ceza sahasi disinda

Önce atılan geri pasta hatalı bir pas verdi, topu kaptırdı. Ondan sonra hatasını telafi etmek için ceza sahası dışında topun önüne attı kendini, top eline çarptı.
    Last edited by di canio : 23.Şubat.2012 at 23:24 Reason: Biraz argo oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim Ersan'ın yaptığı hataya benzer bir hata yaptı. Ben anlam veremiyorum şöyle saçma sapan basit hatalara. Adamın arkasında rakip var, daha ne atıyorsun sen oraya topu?
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yazık olmuş.
    7

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4 oldu. Çok şanssız bir maç.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007

PSV nasıl futbol oynanır onun dersini veriyor bu kadar da korkak oynanmaz ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor taraftarı Fenerbahçe'ye ve Aziz Yıldırım'a küfüre başladı.
    FM Gazetesi

Colman oynuyor mu? Ona benzeyen birisini sahada gördüm ama hiç adını duymadım ya da ayağına top geldiğini

Nesil
    2007

Colman oynuyor gibi ilk yarıda bişiler yapıyodu ama ikinci yarı sıfır gibi birşey.

Bende Aykut'u hiç görmedim sağ bekte de Serkan Balcı oynasaymış keşke, sakat mı bilmiyorum ama.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Dk85 taraftar halen takimi destekliyor, bu mac avni akerde olsa pehhhhh

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Izdirap bitti

Psv devam etseydi daha gol bulurdular. Yazik diyorum, cunki buraya kadar gelmis bi takima takviye sarti, yapmadilar ve sonucuna katlandilar.

"Onumuzdeki maclara bakacagiz"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

PSV kötü niyetli olsa skor çok çok daha farklı olabilirdi. Trabzonspor'un ŞL'de gösterdiği direnci iki macta da göremedik.

Geçmiş olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hollandalı spiker , Trabzon şampiyonluğu haketmediğini bu maçta gösterdi demiş sanırım ilk maç için doğru mu ? bu maçta birşey dedi mi acaba ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Trabzon'a yazık olmuş. Bu kadar farklı bir yenilgi yakışmadı. PSV ise, 53. dakikada 4 yaptı ve orada durdu. İsteseydi 5-6-7 giderdi, onları da tebrik etmek lazım bu hareketlerinden dolayı.

Geçmiş olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Trabzonspor taraftarı Fenerbahçe'ye ve Aziz Yıldırım'a küfüre başladı.
    Her zaman yaptıkları bir şey. Benfica macındada öyleydiler. Bende tribündeydim ve resmen iğrendim yani. Gördügüm en kötü taraftar gruplarından biridir.

Maçı izlemedim ama zaten belli yani bu kadroyla olmayacagı. Yumlu ile Aykut ile olmaz bu işler. Saglık olsun diyip lige konsantre olmalı Trabzon.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

herkesin olaya bakışı farklı. hollandalı spikerin dediği sizi neden ilgilendirir? kimdir hollandalı spiker? futbolun adaleti ona mı kalmış? ha madem hollandalı spiker bu kadar doğrudur size göre, şampiyonlar ligin grubunda 3. olan takım şampiyonluğu haketmemişse bu zamana kadar ön eleme hüsranlarını falan düşünürsek iki sene Galatasaray, bir sene de Fenerbahçe dışında kimse şampiyonluğu haketmemiş demek.

öte yandan bu küfür konusunda bu kadar narin olmayın. hemen iğrenmeyin. biz bu sene moskova deplasmanında, 45000 bayanın olduğu Şükrü Saraçoğlunda neler gördük, neler duyduk.

bu sene sonu kötü oldu bizim için ama olacağı buydu. bu takımda iki çok önemli eksik var. biri stoper, ikincisi 10 numara. sadece 2 tane adam akıllı ve tecrübeli transfer yapmalıyız bu sene. yoksa yine aynı yerlerde seyrederiz.

Hayır ne alaka ya PSV maçında Fener'e küfür etmek ? Fenerbahçe sayesinde bu sene "ikinci" kez UEFA'da yer almadı mı Trabzon. Fenerbahçe sayesinde Şampiyonlar Ligi'nde yer almadı mı Trabzon. Trabzon'da küfür etseler anlarım ama Hollanda'da küfür etmek hangi akla hizmet.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet herkesin olaya bakışı farklı , hiçbir yorum yapmadım , hollandalı spiker böyle birşey demiş diye biri yazmıştı burada daha iyi bilinir diye sorayım dedim , yoksa hollandalı spikerin demesine kalmaz.
    Last edited by di canio : 24.Şubat.2012 at 15:40

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Böylece Trabzonspor bir sezonda 2 defa Avrupa'dan elenerek tarihe geçti herhalde. Bildiğiniz var mı başka?

Tabii yazık oldu keşke bir Türk takımı daha tur atlasaydı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by ParduS View Post
    Hayır ne alaka ya PSV maçında Fener'e küfür etmek ? Fenerbahçe sayesinde bu sene "ikinci" kez UEFA'da yer almadı mı Trabzon. Fenerbahçe sayesinde Şampiyonlar Ligi'nde yer almadı mı Trabzon. Trabzon'da küfür etseler anlarım ama Hollanda'da küfür etmek hangi akla hizmet.
    fenerbahce sayesinde degil haklariyla oraya geldi trabzon , nese maca gelirsek geçen konulardada dedim trabzonun savunma patates tarlasi diye gelen geçen rahatlikla geçiyor trabzonun seneye saglam bi def hatti kurmasi lazim. saglik olsun temsilcimize.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri