Ne yaptı Tolga, maçı izlemeyemediğim için merak ettim?
Ne yaptı Tolga, maçı izlemeyemediğim için merak ettim?
7
Pas hatasi yapti kisa dustu sonra kaleyi terk etti eli ile aldi ceza sahasi disinda
Önce atılan geri pasta hatalı bir pas verdi, topu kaptırdı. Ondan sonra hatasını telafi etmek için ceza sahası dışında topun önüne attı kendini, top eline çarptı.
Last edited by di canio : 23.Şubat.2012 at 23:24 Reason: Biraz argo oldu.
Bizim Ersan'ın yaptığı hataya benzer bir hata yaptı. Ben anlam veremiyorum şöyle saçma sapan basit hatalara. Adamın arkasında rakip var, daha ne atıyorsun sen oraya topu?
FM Gazetesi
Yazık olmuş.
7
4 oldu. Çok şanssız bir maç.
FM Gazetesi
PSV nasıl futbol oynanır onun dersini veriyor bu kadar da korkak oynanmaz ya.
Trabzonspor taraftarı Fenerbahçe'ye ve Aziz Yıldırım'a küfüre başladı.
FM Gazetesi
Colman oynuyor mu? Ona benzeyen birisini sahada gördüm ama hiç adını duymadım ya da ayağına top geldiğini![]()
Colman oynuyor gibiilk yarıda bişiler yapıyodu ama ikinci yarı sıfır gibi birşey.
Bende Aykut'u hiç görmedimsağ bekte de Serkan Balcı oynasaymış keşke, sakat mı bilmiyorum ama.
Dk85 taraftar halen takimi destekliyor, bu mac avni akerde olsa pehhhhh
Izdirap bitti
Psv devam etseydi daha gol bulurdular. Yazik diyorum, cunki buraya kadar gelmis bi takima takviye sarti, yapmadilar ve sonucuna katlandilar.
"Onumuzdeki maclara bakacagiz"
PSV kötü niyetli olsa skor çok çok daha farklı olabilirdi. Trabzonspor'un ŞL'de gösterdiği direnci iki macta da göremedik.
Geçmiş olsun.
Hollandalı spiker , Trabzon şampiyonluğu haketmediğini bu maçta gösterdi demiş sanırım ilk maç için doğru mu ? bu maçta birşey dedi mi acaba ?
Trabzon'a yazık olmuş. Bu kadar farklı bir yenilgi yakışmadı. PSV ise, 53. dakikada 4 yaptı ve orada durdu. İsteseydi 5-6-7 giderdi, onları da tebrik etmek lazım bu hareketlerinden dolayı.
Geçmiş olsun.
Her zaman yaptıkları bir şey. Benfica macındada öyleydiler. Bende tribündeydim ve resmen iğrendim yani. Gördügüm en kötü taraftar gruplarından biridir.
Maçı izlemedim ama zaten belli yani bu kadroyla olmayacagı. Yumlu ile Aykut ile olmaz bu işler. Saglık olsun diyip lige konsantre olmalı Trabzon.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
herkesin olaya bakışı farklı. hollandalı spikerin dediği sizi neden ilgilendirir? kimdir hollandalı spiker? futbolun adaleti ona mı kalmış? ha madem hollandalı spiker bu kadar doğrudur size göre, şampiyonlar ligin grubunda 3. olan takım şampiyonluğu haketmemişse bu zamana kadar ön eleme hüsranlarını falan düşünürsek iki sene Galatasaray, bir sene de Fenerbahçe dışında kimse şampiyonluğu haketmemiş demek.
öte yandan bu küfür konusunda bu kadar narin olmayın. hemen iğrenmeyin. biz bu sene moskova deplasmanında, 45000 bayanın olduğu Şükrü Saraçoğlunda neler gördük, neler duyduk.
bu sene sonu kötü oldu bizim için ama olacağı buydu. bu takımda iki çok önemli eksik var. biri stoper, ikincisi 10 numara. sadece 2 tane adam akıllı ve tecrübeli transfer yapmalıyız bu sene. yoksa yine aynı yerlerde seyrederiz.
Hayır ne alaka ya PSV maçında Fener'e küfür etmek ? Fenerbahçe sayesinde bu sene "ikinci" kez UEFA'da yer almadı mı Trabzon. Fenerbahçe sayesinde Şampiyonlar Ligi'nde yer almadı mı Trabzon. Trabzon'da küfür etseler anlarım ama Hollanda'da küfür etmek hangi akla hizmet.
evet herkesin olaya bakışı farklı , hiçbir yorum yapmadım , hollandalı spiker böyle birşey demiş diye biri yazmıştı burada daha iyi bilinir diye sorayım dedim , yoksa hollandalı spikerin demesine kalmaz.
Last edited by di canio : 24.Şubat.2012 at 15:40
Böylece Trabzonspor bir sezonda 2 defa Avrupa'dan elenerek tarihe geçti herhalde.Bildiğiniz var mı başka?
Tabii yazık oldu keşke bir Türk takımı daha tur atlasaydı.