Transfer Bilgilendirmesi
Serkan Sahin için Konyaspor kulübüne €130K Ödenmiştir, kulübümüze yararlı olacağını umuyoruz..
Transfer Bilgilendirmesi
Serkan Sahin için Konyaspor kulübüne €130K Ödenmiştir, kulübümüze yararlı olacağını umuyoruz..
Çok fazla takılmıyorum abi artık forumlarda ya,dizi falan izliyorum sadece internetten.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
# Adanaspor - Ankara D.S
Ankara D.S'i karşısında rahat bir futbol sergiledik, üst turu garantiledik.
# Bucaspor - Adanaspor
Bucaspor Karşısında aldığımız galibiyet bizi bir üst tura yükseltti..
# Adanaspor - Trabzonspor
4.Turda rakibimiz Süper Lig'in dev ismi
Trabzonspor karşısında, çok fazla iyi futbol oynadık birde penaltıdan yararlanamadık takım çok iyidurumda.
# Adanaspor - Gençlerbirliği
Kendi sahamızda, çok iyi futbol oynuyoruz galib geldik üst tura çıkmayı başardık...
oo maçlar iyi giidyor..![]()
Teşekkürler, manayla bende ekleme yapayım bari![]()
Topluca ekliyorum, bir hayli ilerledim..
Süper Lig'e çok rahat bir şekilde çıktık istediğimiz skorları aldık, kupada istenilen oldu ilk seneden en fazla oraya çıkabilirdik..
Yeni sezon transferlerini ekliyecem..
Fikstür
Sezon Sonu oluşan Puan Durumu
İlk sezonda, çok rahat bir şekilde lig'den yükseldik hedefimiz olan Süper Lig'e elimizden geldiğince kıt kanaat şekilde transferler yaptık parasal sıkıntımız çok büyük..
Mbilla'yı maddi sıkıntılarımıza bir nebze yararı olsun diye sattık, bayada işimize yaradı..
Transferlerimiz
Kağan ile çok fazla zaman harcadık, baya işimize yarıyacak bu sezon ve bundan sonraki sezonlarda...
Onları direk paint'den alıp attım kardeş o yüzden...
11.Hafta Sonunda Puan Durumu
Lige iyi başladık 4 Büyükler dışında puan kaybı olmadı nedense hepsinde 3'e gol yedik anlamış değilim...
Birde resim için eklemem gereken not ufak boyutta upload ettim şuankisi 17İnç
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta
Maçın hakkı, beraberlik değildi iyi oyun yaptık ama gol gelmedi..
Transfer Bilgilendirmesi
Eksik bölümlerimize takviye ettik, yabancı sınırını abartmamak adına 2 yabancı daha ekledik takıma devre arasında resmi imzalar atılacak..
Alexander Krük
Pedro Kamatà
2012/2013 Sezonu
Spor Toto Süper Lig
2012/2013 Sezonu Türkiye Kupası Final Maçı
![]()
Sezonu çok uçuk bir yerde bitirdik, artık hedef yükseltmek gerek UEFA'da yer alıcaz bu sene bakalım iyi transferler yaptık..
Kupayı hak ettik, güzel bir sonuç oldu adımızı şampiyonluğa yazdırdık bende tarihe eklendim kupayı alarak..
Tebrikler.Güzel sonuçlara imza atmışız .
Transfer Bilgilendirmesi
Ufuk Özbek - MC
Clâudio - DM-MC
İvan Radeljic - DC
![]()
Gökhan Ünal - ST
Jan Rajnoch - DC - DM
Bayram Olgun - GK
Hürriyet Güçer - DM - MC
Hüseyin Bozkurt - MC
2013/2014 Sezonu
Kartepe Kampımız yararlı geçti, transferlerimiz takıma yavaş yavaş adapte oluyorlar, bunlarda bizi mutlu ediyor teknik ekip olarak Süper Kupa maçımız var, bunu en iyi skorla kapatmak istiyoruz ZTK'ya sahip olduk bir Süper Kupa Neden olmasın?
![]()
Süper Kupa'da ise Rakibimiz Fenerbahçe zor bir mücadele olacak, umarım galib gelen taraf oluruz.
Sloganımız Diriliş, bu sezon taraftarların açtığı pankart baya hoştu...
Süper Kupa
Adanaspor A.Ş - Fenerbahçe
90'da vurduk Fenerbahçe'yi bir başarı daha elde ettik, kupayı aldımız için kulüp ve taraftarlar çok mutlu tabi teknik ekip olarak bizde.
Kayıtlı oyunumda sorun oluştu, bir daha giremedim..
Bende Forum'dan 3.Lig ve BAL datasını indirdim yeni oyun kurdum burdan devam edicem, tekrar yeni konu açıp uğraştırmaya gerek yok...
Nilüferspor Serhat Kurtuldu ile anlaştı...
Sezona 2.Lig parolasınla, hazırlanan Bursa ekibi Nilüferspor, resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, deneyimli teknik adamla 1 yıllığına anlaştıklarını açıkladılar...
Takım olarak, sağlam bir takımız bakalım ilk yıl hedefimiz ligin üst sıralarında bitirmek sonrasında ise dahada yükselip Türkiye'de ismimizi duyurmak.
Hazırlık Kampımız
Pek olumlu geçmedi kamp desek yeridir, kendimizden 1 2 kademe üstteki takımlarla maç yapmaya gayret ettik, nitekim takımın daha kapasitesi belli değil ve oynatacağım taktiğe ayak uydurmaları gerekiyor.
Nilüferspor - Lüleburgazspor
Maçın başından sonuna kadar, rahat ve istekli futbol oynadık nasıl başlarsan öyle biter lafı inşALLAH bizim içinde geçerli olur..
2.HAFTA
OYAK Renault - Nilüferspor
Bursa derbisinde galibiyet alan takım olduk, Emrah'ın golüyle galibiyeti yakaladık 2'de 2 yaptık lig'de.
3.HAFTA
Nilüferspor - Arsinspor
Kaçtılar kovaladık, ama 1 puana razı olduk, iyi oyun oynuyoruz gol yollarında sıkıntı çekiyoruz...
4.Hafta
Y.Yozgatspor - Nilüferspor
[youtube="ZzRVVj0H0aQ"]Gol[/youtube]
- Deplasmanda iyi oyunla kazanmasını bildik Emre'nin 2 gol atması beni şaşırttı genç forvetimiz birde güzel golle süsledi performansını paylaşılası bir gol...
5.Hafta
Nilüferspor - Aydınspor 1923
Ligin Flaş ekibi Aydın ile kozlarımızı paylaştık güzel maç oldu, golü attı oyunu kontrol ettik.
6.Hafta
Karsspor - Nilüferspor
Karsspor'a karşı iyi oynayamadık gol yollarında pek etkinliğimiz olmadı...
7.Hafta
Nilüferspor - Bld.Bingöl
Bingöl karşısında iyi futbol sergiledik fakat genç oyuncumuz Emrah'ın 2 büyük hatası 1 tanesi penaltı 1 taneside golle sonuçlandı bizim için iyi olmadı mağlubiyet ama illaki seri bozulacaktı..
8.Hafta
Dört Eylül Bld. - Nilüferspor
- Defanslarımız elinden gelen tüm mücadeleyi versede, atak yönünde bir çabamız yoktu..
9.Hafta
Nilüferspor - Ümraniyespor
- Sahamızda Ümraniyeyi rahat mağlup ettik..
10.Hafta
Tekirova Bld. - Nilüferspor
- Ligin etkisiz takımlarından Tekirova bizi bir hayli zorladı, deplasmanda sıkıntılı bir maç oldu ama kazanan taraf biz olduk...