Yarin tribundeyim umarim galibiyet ile doneriz.
Yarin tribundeyim umarim galibiyet ile doneriz.
Guti : Yarin takimim Besiktas ile statta olacagim. KARA KARTAL !
Gerçek twitter'ımı bilmiyorum,ancak sanırım gerçek![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Guti'nin hesabı gerçek. Kendisi Beşiktaş'a gerçekten büyük sevgi besliyor içinde. 1 - 1 buçuk ay öncesinde durup dururken Beşiktaş'ı özledim yazmıştı![]()
Mehmet abinin yazdığı doğruysa ibre bizim lehimize dönebilir gerçekten. Diego ve Arda'yı zaten biliyorduk üstüne Tiago ve Adrian eklendiyse çok rahatlarız.
Bu kadar eksik büyük şans bu maçta yenilirse Bjk elenir
Beşiktaş umarız istediği sonuçla döner. Madrid'de önemli eksiklikler var. En kötü beraberlik çıkartacak bence Beşiktaş.
Saldır Beşiktaş.
aksama bu 11"ler bekleniliyor..
![]()
Sidnei'i hiç beğenmiyorum. Çok hata yapıyor savunmada. Aaaah ah şu Atınç yetişebilseydi doğru dürüst bir defansımız olacaktı, hemde kule defans.
FM Gazetesi
Sidnei dışında bence gayet güzel kadro. Zaten Pektemek'in orda olması bile beni rahatlatıyor. Carva Braga maçındaki kumarı deneyecek diye ödüm kopuyor günlerdir.
Başa baş bir oyun bekliyorum Beşiktaş'ın kadro olarak Atletico'dan altta kalır yanı olmadığını düşünüyorum.Bir beraberlik gelebilir.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Muhtemel kadro olarak bu söyleniyor.Bence iyi kadro.Sidnei yerine Egemen,bir de forvetsiz çıkmayalım da,gerisi aşağı yukarı belli zaten.
Cenk
İbrahim Toraman
Sivok
Egemen
Veli
Ernst
Necip
Fernandes
Simao
Quaresma
Mustafa
So what?
Saike
Buradan avantajlı bir skor ile ayrılırsak, İnönü'de A.Madrid'i eleyebiliriz.
Bence Beşiktaş'ın yapması gereken orta sahada Gabi'yi marke etmek ve Falcao'ya dikkat edeceğim derken Adrian'ı hafife almamak. Diego ve Arda'nın yokluğunda oyunu yönlendirebilecek tek isim Gabi. Onu devreden çıkarabilirse Beşiktaş, o zaman Atletico'nun tek şansı kanatlar kalıyor. Kanatlarda da Juanfran akıllı olmasa da çabukluğu, çalışkanlığı ve inadıyla savunmayı zorlayan bir isim olabiliyor, Salvio ise tamamen hızına güvenen bir isim. O yüzden sol bekte çabukluğu, savunması ve mücadeleciliği yüksek bir isim oynatmak şart. Böyle bir isim kim olabilir diye düşününce kötünün iyisi olarak Ekrem geliyor aklıma. Önünde de İsmail oynarsa o kanadı sağlama alabiliriz diye düşünüyorum. Böylece İsmail hem rahat rahat hücuma çıkar hem de Ekrem'e yardımcı olur. Bu durumda Simao kanatta değil de forvet arkasında kullanılabilir.
Birde kart konusuna çok dikkat etmek lazım. Bu konuda özellikle -oynarsa- Veli, İbrahim ve Necip'in dikkatli olması gerekir.
Avrupa maçlarında başarı takımlarımız için daha çok o günkü motivasyona yani havaya girme olayına bağlı oluyor. Taktik vs. ikinci planda kalıyor. Bugün de Beşiktaş o havaya girerse avantajlı bir sonuç gelebilir ancak ligdeki görüntü olursa sonuç hüsran olur.
Başarılar diliyorum, umarım iyi bir sonuçla döner temsilcimiz...
Toraman sağ bekte oynamasında başka bir şey istemiyorum.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Eduardo Salvio dağıttı Beşiktaş'ı . 2-0 , Veli'yi sol bek oynatmak , Salvio gibi dribbling yapan ve çabuk bir adam karşısında büyük hata .
Veli haklı olarak dökülüyor orada. Pas yapamıyoruz adam gibi. Çok panik oynuyoruz.
FM Gazetesi
Rezalet ya.Topsuz futbol oynanmaz topu ayağınızda tutun biraz pas yapın :s
3 oldu ya bu ne ?
Avrupa'da o kadar da başka oynamıyor bence Beşiktaş. Grup maçlarında zaten favoriydi, zorlanması beklenemez. Braga maçları da ahım şahım değildi bence, 10 kişi kalmasıyla büyük avantaj yakalamıştı Beşiktaş ve bunu iyi kullandı, ikinci maç Braga şanslı olsa turu geçebilirdi.
Şu anda skor 3-0, kötü bir görünüm var ama gelebilecek bir gol umutları sürdürür. Bu kadar kötü olmasına rağmen avantajla bile dönülebilir hala, devre arası kıpırdanırlarsa biraz.
"YÜCE ATATÜRK"
Sol bekte Veli önünde Quaresma oynuyor. Doğal olarak otoban oldu orası. Yalnız adamlar rüzgar gibi çıkıyorlar atağa.
Steam ID: fotosuki
Berbat oynuyoruz resmen, umarım farka gitmez maç.
Canım FEDA olsun sana !
Uyuyakalmışım kaçırdım ilk yarıyı.Skoru görünce de şaşırmadım.Maçtan önce dediğim gibi fark bekliyordum.Hatta arkadaşlara demiştim ilk yarı 3 atarlar diye.Maalesef Beşiktaş'ın futbolü hiç iyi değil.Sezon sonu bizim yaptığımız gibi büyük bir kan değişimine ihtiyaçları var.
Çok sıkıntılı bir maç. Açıkçası 4'e 5'e doğru gideceğiz diye korktum ilk yarı. Adamlar hakikaten oynatmıyorlar, derslerini iyi çalışmışlar. Topu önümüze alamıyoruz ki bir türlü. Zaten bizim takıma karşı oynayan takımlar, bizim önde baskı yediğimizi ve paniklediğimizi bilirse maç bitiyor. Mahalleden takı toplasam, Beşiktaş'a karşı oynasak derim ki "haydi çocuklar önde basıyoruz, press yapıp yüzlerini döndürmüyoruz". Bunu Türkiye'de yaşayan her futbol sevdalısı biliyor artık. Senelerdir bitmedi bu gerideki panikleme olayımız. Sakin pas yapamıyoruz arkadaş. Adamlarda bunu görünce basıyor, halbuki soğukkanlı olup sakin paslar atılsa press'den cayacaklar. Ama adamlar biliyor topu kazanacaklarını. Olmaz böyle olmaz.
- Bu Quaresma ile olmaz
- Bu Simao ile olmaz
- "Sol back'deki" Veli ile olmaz (Ki her ne kadar geçen günkü lig maçında beğensem de demek ki kalıcı olarak iyi değilmiş bunu gördüm)
Kimse yerinin adamı değil. Toraman 30'una gelmiş, kaç sene ileri çıkıp oynadı kanatta? Veli Kaç defa sol back oynadı? Aah ah yıllardır şu back sorunumuz bitmiyor. Buraya ben sayfalarca anlatırım ama işte hep aynı dertler hep aynı şeyler.
Kısaca şunu diyeceğim; Şu maçta İsmail solda, Hilbert sağda olsaydı her şey farklı olurdu emin olun. Mustafa'ya top atamadık be arkadaş. Çocuk ilerde sıkılıyor geri gelip top alıyor. Fernandes'e baskıyı kurmuşlar direk kitlediler bizi zaten. İkinci yarıdaki hamlelerimizi çok merak ediyorum. Allah utandırmasın bizi şu maçta.
Ayrıca adamların 19 yaşındaki gençleri neler yapabiliyor hep birlikte gördük. Biz de 21-22 yaşındaki adamlara genç diyoruz ligde. İşte bu yüzden Türkiye ligi bu kadar geri planda. Her şey sahada.
FM Gazetesi
Beşiktaş'ın savunması kevgire döndü resmen. Atletico elini kolunu sallaya sallaya geliyor. 3 golün yanı sıra kaçırdıkları 2-3 tane daha net pozisyon var. Atletico hız kesmezse vahim bir sonuç bekliyor Beşiktaş'ı.
Arkadaşlarla bir takım çıkarıp şu sahada top oynasak daha iyi oluruz. En azından o 3. golü biz yemezdik ya valla , yazık..
Simao ve Quaresma'nın ayağına top değmedi resmen. Çok kötüler çok.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Koke 19 yaşında, Portekizliler dökülüyor bu maç.
Simao fena çaktı![]()
Gol be 3-1.