Engin'i dizginleyemez Avcı![]()
Engin'i dizginleyemez Avcı![]()
Katılıyorum Erman Kılıç , Engin'den kaliteli ve kişilikli bir futbolcu benim gözümde . Avcı'da dediğini yapamıyor demek ki .
Engin çok zor oynar milli takımda bana kalırsa. ondan önce bir sürü adam var. bana kalırsa Caner bu kadroda hep yer alacak ama 11 de olmaz. Avcı'nın öğrencisi onu hep kullanmak isteyecektir. Enginden önce Caner yer alır.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Emre Belözoğlu gereksiz olmuş bence.
Herkes taraftar kimligini one cikararak yorum yapiyor, milli takimi da bolmeyin lutfen. Hep destek tam destek olalim. 2012 yi kacirdik bari 2014 u kacirmayalim. Tum sosyal medya burdaki gibi yorumlar yapiyor, sahsen uzuluyorum.
Emre sene başında bu yılki turnuvadan sonra milli takımı bırakacağını açıklamamışmıydı? Gidemedik diye kararını mı değiştirdi acaba?![]()
Ben taraftarlik yapmiyorum Emre 32 yaşında gelecekteki turnuvada 34 yaşında olacak şimdiden gencleri o turnuvaya yetiştirmeliyiz. 34 yaşındaki bi emrenin bize faydası olmaz.
2008 e giderken elemelerde Tumer Metinin katkisini unutmayiniz. 30 oldu diye oyuncuyu silemezsin. Tumer sayesinde belki de 2008 e katilabilmistik. Biraz realist olalim.
Bu arada Emrenin 32 yasinda olduguna inanamiyorum. Hic gostermiyor
Bir de niye uzerine aliniyorsun ki, ben sana yonelik yazmamistim bile
Genel uzerinden konusuyorum.
Emre Belözoğlu takıma fazla katkı verecektir bence de. Ama Emre Çolak'ın kadroda olması lazımdı bence. Birde Engin kaliteli oyunca mutlaka ilk 18e girer.
Guzel ve adil bir kadro olmuş. Bu oyunculara bi o kadar daha oyuncu ekleyebilecek kapasitede olmak guzel ancak önemli olan elinde cevherın olması degil onu işleyecek gücün olması. Dk Elemelerinde büyük ıhtimalle bu iskelet üzerinde eklemelerer yapılarak devam edilecek. Umarım oyuncular takımdaşlığı kazanabilir.
...
Kadro tercihi yerinde olmuş genel olarak. Serdar Kurtuluş ve Sercan Kararer sanırım ilk kez A Milli oluyorlar. Serdar konusunda pek emin değilim ama.
Rüştü milli takımı bıraktığını açıklamıştı zaten bir ara. Sadece jübile amaçlı bir davet olduğu için güzel bir jest yapılmış kendisine.
Bu arada, Emre Belözoğlu da milli takımı bıraktığını açıklamıştı Avrupa Şampiyonası elemeleri sonrasında ama; kadroda.![]()
Evet abi Terim zamanında çağrılmıştı bi kaç kere. Hafızam beni yanıltmıyorsa Brezilya'ya karşı da oynamıştı.
eto'o bitmiş.
Serdar Kurtuluş'un adını duydum mu kahroluyorum, ne yalan söyleyeyim. Oynadığı maçların bırak kendisini, 3 dakikalık özetlerini bile izleyemiyorum, o derece. Şimdi milli takıma bile seçildi, buyur!
Hac mevsiminde Kabe'nin önünde su tezgahı açsa, zarar etmeyi bir şekilde başarır Yıldırım Demirören.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Kadro güzel, bana ilginç gelen Rüştü'yü de sayarak kadroda 5 adet kalecinin olması![]()
Doğru bir teşhiş zaten bizi Avrupa'dan ayıran kötü özelliğimizde budur.
Bilmem şu oyuncularla Ronaldo'lu Portekiz'i yenmiştik. Ronaldo nerede bizim oyuncularımız nerede yorumlarını duymuşsunuzdur.
Portekiz gençleştirirken genç ama verim verecek yetenekli adamları almış, biz sadece genç isimleri almışız. Bu nedenle Ronaldo ta nerelerde bizimkiler nerelerde.
Diğer kısımlara baktığımızda Almanya'da oyuncular kulüplerde ortaya çıkar ve orada gelişir. Bu şekilde milli takıma yükselirler. Biz büyük kulübe geleni milli yapıyoruz ya da hiç oynamasa bile alıp milli takımın daracık kamp süresinde süper star yapmaya çalışıyoruz. En önemlisi futbolu bilen Avrupa ülkeleri sürekli değişim içerisine gidiyor. 2 kuşak sonrası için defans, kaleci, golcü mevkileri hazır oluyor. Biz Volkan gibi bir kaleciyi yetiştirmek için Volkan'ın başına bir iş gelmesini bekliyoruz. Bunu beklediğin içinde belli süreden sonra tak 30 kişilik kadronun tamamını değişiyorsun.
Yeteneksiz ama bir o kadar genç, yepyeni bir kadro. Yürüyün kim tutar?
ben kadroyu beyendim ve teknik direktörümüz Abdullah avcıya güveniyorum tanıdığı bildiği en önemlisi de inandığı oyuncuları çağırıyor ümitliyiz.
Olcan Adın, Gökhan Gönül, Mehmet Ekici sakatlıklarından dolayı, Tolga Zengin ise ailevi nedenlerden ötürü milli takım kadrosundan çıkarıldı.
...
15 günde beş maç....
insaf yahu.... ortalama 45 maça çıkmış adamlar bu kırpılmış zaman zarfında.... ne zaman dinlenecek, rejenere olacak bu adamlar? yuh yahu... 3 günde bir maç hem de kaç kez...
90 dakika forma giymeyecek ya bu adamlar. Hazırlık maçı, rotasyon rotasyonHem milli takım Euro 2012'ye gitse ne olacaktı? 3 günde bir maç yapmayacak mıydı?
A Milli Takım ile yurtdışı kampında bulunan Serdar Aziz, Alper Potuk ve Soner Aydoğdu, Ümit Milli Takım kampına katıldı.
Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki A Milli Takım'ın 21 Mayıs'tan bu yana Leogang bölgesinde yaptığı tüm çalışmalara katılan Serdar Aziz, Alper Potuk ve Soner Aydoğdu, Ümit Milli Takım'ın 2013 Avrupa Şampiyonası grup elemesinde 1 Haziran'da Macaristan ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmalarından dolayı Türkiye'ye döndü.
tff.org
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
A Milli Takım'ın kalecisi Volkan Demirel, Avusturya kampında Habertürk Muhabiri Vedat Danacı'ya saldırdı. Sınırı aşan Volkan, Danacı'ya "Seni evinden aldıracağım lan **küfür**" diyerek hakaret etti.
Milli Takım'ın Fenerbahçeli file bekçisi Volkan Demirel, Avusturya kampında futbolcuları dağdan "flying fox" yaparak atlarlarken görüntülemek isteyen Habertürk Foto Muhabiri Vedat Danacı'ya saldırdı. Danacı'ya önce "Ne ters ters bakıyorsun?" diyen Volkan Demirel, Vedat Danacı'dan "Sana neden ters bakayım?" yanıtını alınca "Çekmeyin demedim mi? İnsanlığı bilmiyorsunuz, hayvanlığı da bilmiyorsunuz. Seni yazdım oğlum lan bir kenara... Seni evinden aldıracağım lan **küfür**" diyerek saldırdı.
CANER DE OLAYIN İÇİNDE!
Abdullah Avcı'nın yardımcısı Tayfun Korkut'un araya girerek tutmaya çalıştığı Volkan Demirel, milli formaya yakışmayacak davranışlarını sürdürdü. Bu esnada olayı görüntüleyen Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Oğuz Yörük'e de yine milli oyunculardan Caner Erkin "Sil o fotoğrafları lan" diye çıkıştı. Oğuz Yörük ise "Niye sileyim" diyerek karşı çıktı.
"SENİ YAZDIM LAN!"
Yaşanan olaylar Tayfun Korkut'un sağduyulu yaklaşımı sayesinde yatıştırılırken, gazetecilerin olay yerinden ayrılmasıyla son buldu. Volkan Demirel ise Vedat Danacı'nın arkasından "Seni yazdım lan" diye bağırmaya devak etti.
FLYING FOX NEDİR: Saatte 130 km hızla 143 metre yükseklikten, 1.6 kilometre mesafeyi bir tele bağlı olarak uçar pozisyonda geçerek yapılan bir adrenalin sporu.
Last edited by LaigLeNoiR : 27.Mayıs.2012 at 21:41 Reason: Küfür kısaltması silindi