Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

8 57.14%
  • Berabere biter

3 21.43%
  • Manisaspor kazanır

3 21.43%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 62 sonuç

Konu: [31. Hafta] Beşiktaş - Manisaspor

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Fernandes satılmamalı. Golü tek başına hazırladı.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir takımın iki back'i çalışırsa işte neler olur herkes gördü. Sene başından beri söylüyorum. Helal olsun sana Hilbert. İsmail'de çıkışta çok beğeniyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Q7 affettirdi kendini 2 gol ile

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Apaçi acayip bi gol attı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vay serseri ne gol attı yahu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

carvalhal reis kalsın herkes gitsin

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Aman Allah'ım!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fernandes sen nasıl bir yaratıksın?
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

muthis gol atti fernandes

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ferhatta müthiş attı.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Veli kırmızı gördü. Gol olmuş kadar sevindim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Harika bir maçtı. Veli böylesine bir maçta bile hücumda çok aksadı. Atılmasına çok sevindim. Haftaya Beşiktaş hücumda 10 kişi olabilecek bu sayede.

Aylar sonra Beşiktaş'ın kaliteli futbol oynadığını gördüm. Futbol adına herşey vardı. Eğer Beşiktaş bu oyununu play-offlarda sürdürürse şampiyonluk için bir şansı olabilir.

Ayrıca Simao dışındaki ilk 11 de oynayan Portekizliler yollanmasa çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Önümüzdeki sene

İsmail
    Egemen
    Sivok
    Hilbert

Quaresma
    Fernandes
    Ernst
    Necip

Almeida
    Pektemek

kadrosu çok iyi iş yapar..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

maç 4-1 bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fernandes gerçekten sıradışı oynuyor. Ancak çok yoruluyor maç içinde onu rahatlatıcak başka bir oyuncu da yok. Ernst arada yardımcı oluyor ama onun kadar değil.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Fernandes gerçekten sıradışı oynuyor. Ancak çok yoruluyor maç içinde onu rahatlatıcak başka bir oyuncu da yok. Ernst arada yardımcı oluyor ama onun kadar değil.
    Yorulmasının nedeni aslında defansa kadar gelip top alması. O mesafe çok yoruyor onu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu mac cok yorulmadı ama bence. Ernst ve Necip iyi taşıdılar rakip yarı sahaya topu. Takım olarak cok iyiydi zaten Beşiktaş.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk maçı da 4-1 kazanmıştık.Bugün harika bir geri dönüş yapan Quaresma,o maçta sakatlanmıştı.Çok iyi form yakalamıştı o dönem.Uzun süre sakatlıktan çıkamadı ve çıktıktan sonra form tutması zaman aldı haliyle.

Bu sezon gerçekten çok şansızdık sakatlık konusunda.Sezon başında Bebe sakatlandı,hala geri dönebilmiş değil.Aurellio uzun bir süre sakattı.Anca yeni döndü.Beklerimiz uzun süre sakatlandı.Alternatifleri sakatlandı.Almeida sakatlandı sezon başı tam formundayken.Daha bir sürü sakatlanan oyuncumuz var.Bu sakatlıkların bu kadar geriye düşmemizde kesinlikle payı var.Çünkü kadro için önemli oyunculardan uzun süre faydalanamadık.Mesela bugün gördük asıl beklerimizin oyuna katkısını.

Bu kadar sakatlık olmasında Carvalhal'in de payı var.Yoğun maç temposunda oyuncuları hiç dinlendirmedi,yedek oyuncuları hazırlamadı.Mesela bugün 3-0 olduktan sonra Veli'nin yerine Burak'ı alabilirdi ama bu tarz şeyleri kesinlikle yapmıyor.Gitti Ekrem'i aldı.Çok mu ihtiyacı var sanki Ekrem'in oynamaya veya Beşiktaş'ın Ekrem'e çok mu ihtiyacı var.Ben hocada istikrardan yanayım ama hocanın bize bu adamda istikrar edilmeli diye umut vermesi gerekiyor.Carvalhal mantalitesiyle bu umudu vermiyor kesinlikle.

Neyse artık olan oldu.Umarım bundan sonra play-off sonuna kadar tam kadro ile devam ederiz.Benim hala umudum var.İkinci olup ŞL'ye gitme şansımız var.Belki Galatasaray sezon sonuna kadar puan kaybederse veya Play-off'larda ligdeki kadar etkili olamaza şampiyonluktan da bahsedebiliriz ama o çok düşük bir ihtimal.Her ne olursa olsun ligdeki kalan maçları kazanmamız gerekiyor.

Bu arada maçın 4-1 biteceği içime doğmuştu.Uzun süre sonra kazanmak ve bunun farklı olması gerçekten keyif verici.İnşallah play-off sonuna kadar sürecek bir yükselişin ilk maçı olur bu maç.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ayrıca golü Ekrem'in kanattan yedik yine.Bu adam bekte olmuyor işte arkadaş.Zorla oynatıp her maç gol yememize sebep vermenin mantığı nedir anlamıyorum.Oynadığı her maç neredeyse onun tarafından bir tane yiyoruz.İnşallah Hilbert'in sakatlığıyla alakalı girmemiştir oyuna.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Murat'a katılıyorum. Fernandes maç içinde çok yoruluyor. Alex gibi maç içinde dinlenmeyi öğrense bu futbolunun üstüne daha da katar.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nasıl dinlensin Ahmet, savunmada Sivok ve Egemen bile 2 pas yaptıktan sonra hemen Fernandes'i arıyor. Sağda ise sağa solda ise sola gidiyor top hep onun etrafında.

Veli veya Ernst onun kadar topu iyi yönetemiyor. Bu sebepten dolayı top kime gelirse gelsin hemen Fernandes'e atıp oyunu garantiye alıyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kanatlar sorumluluk alsa bi nebze Fernandesin yükü hafifler ama dediğin gibi onlarda Fernandes'in ayağına bakıyor şöyle koşu yoluma bi top atsa diye.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Nihayet uzun bir aradan sonra Beşiktaş'ı görebildik sahada. Özellikle ilk 25 dakikada ve 2. yarının 60. dakikadan itibaren ki kısmında muhteşem bir takım vardı sahada. Q7'ye 2 maç kadro dışı kalmak epey yaramış. Gollerinin ikisi de çok güzeldi ve attığı goller dışında da etkiliydi. Hep böyle devam etseydin be Q7. Hilbert'in de futbola susadığı her halinden belliydi. Sağdan çok etkili bindirmeler yaptı maç boyunca. İdeal defans 4'lümüze kavuştuğumuza da sevindim. İnşallah bir daha sakatlıklarla uğraşmayız. Bilhassa playofflarda çok gerekli olacaklar bize. Fernandes ise, sezonun gollerinden birini attı, harikaydı gerçekten. 1 muhteşem gol ve 2 asistle maça yine damgasını vurdu. Bu adamı satmak intihar olur, umarım bir yere gitmez. Portekiz Çetesi'nden Simao'yu da beğendim, çok uzun bir süreden sonra ilk defa. Veli'nin kırmızı kartı ise, çok gereksizdi.

Sözün özü, bugün sahada çok iyi bir Beşiktaş vardı. Teşekkürler Beşiktaş!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Güzel bir başlık NTV'den;

Carvalhal Affetti Quaresma Affetmedi !

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

özlediğim beşiktaş gelmiş bu takım play offa kadar puan kaybetmez play offda çok can yakarlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    özlediğim beşiktaş gelmiş bu takım play offa kadar puan kaybetmez play offda çok can yakarlar
    Sen niye özlüyosun

Fernandes'i satmak, tabiri caizse aptallık olur.

Her şeyde, her yerde o var.Mükemmel bir goldü gerçekten.Onun dışında, Fernandes takımdan ayrılırsa, önemli bir gol silahı olan duran toplarda Beşiktaş'ın etkinliği kalmayacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Sen niye özlüyosun
    Sonuçta bu takımla Play off'da bizde karşılaşacağız ve maçlarımız böylece zevkli geçecek.

Bir tek kendi takımımızı düşünmüyoruz Rakip ne kadar güçlü olursa o kadar zevkli maçlar çıkar sonuç olarak.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Sen niye özlüyosun

ben çarşı grubu hariç beşiktaşı çok severim

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Pek öyle dinlenmeye müsait bir pozisyonda oynamıyor Fernandes. Veli'nin veya Necip'in açıklarda oynadığı maçlarda belki biraz elini beline koyabiliyordur.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri