Mart ayı geLdiğinde hep daha Mart ayı bitmeden Beşiktaş ın bütün kupaLara havLu atacağını söyLemiştim. CarvaLhaL her kaybediLen maçtan sonra 3 kuLvarda varız, oyuncuLarımı kutLarım diyordu. BakaLım artık ne mazeret uyduracak.
Mart ayı geLdiğinde hep daha Mart ayı bitmeden Beşiktaş ın bütün kupaLara havLu atacağını söyLemiştim. CarvaLhaL her kaybediLen maçtan sonra 3 kuLvarda varız, oyuncuLarımı kutLarım diyordu. BakaLım artık ne mazeret uyduracak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bolu'da bolu ve bjk tarafları arasinda olaylar çıktı. Stad çıkışında kavga ediyorlar. NTVspor biraz gösterirdi olayları.
beklenen açiklama geldi.
Carvalhal:Beklentimiz olan önemli bir organizasyona veda ettik..Üzgünüz..Önümüzde Play-off var..Neyseki oraya katılmayı garantiledik gibi
Fenerbahçe artık bu sene kupayı aldı diyebiliriz.
Final maçını kazanmadan kupayı aldık demem arkadaş isterse herkes elensin![]()
Bolu sürpriz yaptı şaşırdım doğrusu![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Çok eğlenceliydi maçın erken baslaması güzel oldu.Coğrafya dersini sınıfça dinlemeyiz maç tam ona denk geldi arka sıralarda maçı dinliyoruz Bolu'nun golüyle bir ses geldi sınıfta hoca ne oldugunu anlayamadı.![]()
Şansız bir mağlubiyet aldık.Olmayınca olmuyor,yapacak bir şey yok.Kısmet değilmiş.Zemin berbattı,top sürekli sekiyordu.Bir de saha dardı.Boluspor 11 kişi ile mücadele edince haliyle zorlandık,özellikle ilk yarıda.İlk yarıda bizim oyuncuların maça pek konsantre olamaması nedeniyle Boluspor etkili gözüktü.2 tane önemli pozisyon da buldular.Pek etkili olamamıza rağmen bizim de pozisyonlarımız vardı.Bir tane penaltımızı vermedi mesela hakem.Gole giden top,çizgide Boluspor'lu oyuncunun eline çarptı.İkinci yarı kontrolü ele aldık,net pozisyonlar da bulduk ama şansızdık.Son dakikadaki karşı karşıya pozisyonda keşke Mustafa topla buluşsaydı orada.Neyse sağlık olsun.En başta da dediğim gibi olmayınca olmuyor.
So what?
Saike
İzlemediğin maç için yorum yapıp gördüğüm kadarıyla diyorsun ve aklınca laf mı çarpıyorsun? Senin ve senin gibilerinin amacı belli burda. Ben ne söylersem sen yine bildiğini okumaya devam edeceğin için, takıl kafana göre diyorum, başka da bir şey demiyorum.
Maç için konuşulacak bir şey yok. Artık içi geçmiş futbolcuların ve hocanın gitmesini istemekten başka elimden bir şey gelmiyor. Bu sezon bir an önce biterse sevineceğim.