Yanlış transfer yapmamak için ince eleyip sık dokuyarak geçiriyoruz transfer sezonunu...
Hızlı ve etkili kanat ve forvet tavsiyeleriniz varsa faydalı olur
Yanlış transfer yapmamak için ince eleyip sık dokuyarak geçiriyoruz transfer sezonunu...
Hızlı ve etkili kanat ve forvet tavsiyeleriniz varsa faydalı olur
Şu an peşinde olduğumuz bir kanat oyuncusu var ama Legia Varşova da takıldı oyuncunun peşine... Rekabet daha transfer sezonunda başladı lig başlayınca neler olacak acaba![]()
![]()
![]()
İşte ilk trasferimiz hayırlı uğurlu olsun... Ortasahaya derinlik katması amacıyla aldığımız oyuncumuz
Bunlarda gelecek adına bünyemize kattığımız genç arkadaşlar
Ne kanat oyuncusuymuş arkadaş bütün ülkelerden peşine düştüler bakalım kime kısmet olacak![]()
Defansa tanıdık bir isim.... Son 3 yıldır Türkiye'de Gençler birliğinde top koşturan siyah inci artık bizimle
Ve ona bulduğumuz partneri
Bir ortasaha daha
Geriye Forvet ve bir kanat oyuncu kaldı bakalım önümüzdeki günlerde sonuca ulaşacağız inşallah
''Kaçan balık büyük olur''
Gitti yılan gibi oyuncu hemde ezeli rakibimiz ''Legia ya'' gitti
Acil olarak yeni bir kanat oyuncusu arayışına giriyoruz
Klübümüzün artık bir ana birde pilot klübü var gelecek adına iyi adımlar attığımızı düşünüyorum...
Ana Klübümüz ''Lucescu'' nun ekibi
Pilot klübümüz ise alt ligimizden bir ekip
Tarih: 16 Temmuz 2011 Saat: 22:00
Lucescu nun telefonu çalar...
Dıııııtt Dıııııt Dıııt...
L:Alo
BKY:Merhaba ben sizin alt klübünüz olarak yeni sözleşme imzaladığınız Polonia Varşova takımı teknik direktörü Burhan Kemal Yeter.
L: Ha sen miydin... Ne var ne yok ne yaptınız
BKY: Ya sorma hocam bizim trasfere ihtiyacımız var ama malesef bütçemiz yeterli değil acaba sizde bize kiralayabileceğiniz oyuncular var mı diye soracaktım...
L: Haaa şu mesela tamam ben yarın bi toplantı yapar bi görişürüm sonra tekrar konuşuruz tamam hadi kib![]()
Avrupa da bizi temsil edecek olan ''Wisla''nın Şampiyonlar ligi eleme turundaki rakibi belli oldu...
Memleket adına destekliyoruz Wisla yı... Hadi Wisla turla da gel
İleri uçta aranan kan bulundu
Yaptığımız bu trasfere bir zamanlar Türküye de 3 yıl Antalyaspor da forma giymiş olan klübümüzle adı eşleşmiş olan ''Dziewicki'' den mesaj var...
Başarılar transferler kaliteli olmuş.
Oynadığımız hazırlık maçlarında ilk 2 karşılaşmada saha gördüğüm futbol beni hiç memnun etmedi... 3. maçtan itibaren değiştirdiğimiz taktik ve gelen oyuncularında katkılarıyla bi nebze olsun futbol yüzümüzü güldürdü
YETER aradığı kanat oyuncusu kendi içinde buldu...
Oynan hazırlık maçlarında sonradan oyuna girerek attığı 1 gol ve 2 asistle hocasına göz kırpan ''Marcin Kur''
Yönetimden ilk isteğimizi yaptık ve sağolsunlar kırmadılar... Altyapı gelişiyor
TEŞEKKÜRLER BÜYÜK BAŞKAN
Şu an gözlerim yaşardı buncadır FM oynarım yönetimden oyuncu trasfer etmesini isterim hiç başaramamıştım.... İlk defa bu oyunda oldu yönetim çok istediğimiz kanat oyuncusunu bize getirdi![]()
![]()
Artık ne yaptırdılarsa ona orda![]()
Yeni oyuncumuzunda gelmesiyle oyun planımız şu şekilde olacak
Oyuncunun geçen sezon oynadığı maç sayısına bakarsan anlaya bilirsin neden kurtulduğunu?![]()
ZORLU MÜCADELE BAŞLIYORRRRR
Sen daha ligin başındaymışsın
Belkide kurtulma sebebi olarak alt kademede oynamasıdır.
İLK YARI FİKSTÜRÜ KIRMIZI OLANLAR DERBİ HAFTALAR... İLK DERBİ 5. HAFTA
6800 Kapasiteli bir stat için 2135 kombine