Umarım Samsun ligte kalır ve Antalya düşer.
Umarım Samsun ligte kalır ve Antalya düşer.
Samsunspor'dan helede Gekas yokken benim hiç umudum yoktu ama bu galibiyet müthiş oldu gerçekten. Şehri dahada alevlendirecektir bu galibiyet gelecek hafta için.
İkili averajda Samsunspor üstün. Gelecek hafta zaten Sivasspor'u ne şekilde olursa olsun mağlup eder Samsun. Ama Fenerbahçe Antalya'ı yener mi orası soru işareti. Umarız yener.
Yalnız Murat Yılıdırım'ın golünden sonra Melih Gümüşbıcak ne bağırdı öyle, görende iddia oynamış kuponu tutacak sanır : )
...
Bırakın bağırsın 34 haftanın 33'ünde Avrupa takımı muamelesi görüyoruz çokmu![]()
Yeni yönetimin derhal Carvalhal ile yolları ayırması lazım.Hiç sezon sonunu bekleme nezaketi göstermesinler.Göreceğimizi gördük yeterince.
So what?
Saike
Haftaya Allah izin verirse Samsun'a maça gideceğim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
http://www.ligtv.com.tr/haber/samsunu-korkutan-saka
Fena sakalamislar
Adamların yüreğine inecek yahu yüzler gitti zaten![]()
Carvalhal'ı günah keçisi yapmamak lazım. Bu takımın bu hale gelmesinin sebebinde Yıldırım Demirören'de var. Samsunspor maçından 2-3 gün önce gecenin bir yarısı Fernandes, Sidnei ve Bebe alem yapıyorlardı içkiden ayakta duracak halleri yoktu. Bugün Fernandes'e dikkat ettimde pası veriyor hiç koşmuyor mücadele etmiyor yetenekleri ile oynuyor resmen. Beşiktaşlı futbolcular desen ne mücadele var ne birşey. Herkes kendi dalgasında. Sezon sonunda Carvalhal değilde futbolcular gönderilmeli.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern