Spor Toto Süper Lig 4.Hafta Mücadelesi
İY bu hafta berabere kaldı
Spor Toto Süper Lig 4.Hafta Mücadelesi
İY bu hafta berabere kaldı
Almanya milli maç performansları.Kaan milli takımda 3 maçta 4 gole ulaştı.Bu maçın istatistiklerindeki ilginç detay ise milli takımın 3 şutununda gol olmasıBuna karşın Almanşarın 15 şutundan sadece 1 gol çıkmış
Milli maç performansları
Spor Toto Süper Lig 5.Hafta Mücadelesi
Ve derbide gülen taraf Büyükşehir Belediye!!!
Türksportal I.Y'in forvetleri fena, yetişemezsin kolay kolay![]()
Spor Toto Süper Lig 10.Hafta Mücadelesi
Puan farkı 1'e indi
Milli maç performansları
Turksportal oyuncuları milli takımımızı Avrupa Şampiyonasına taşıyor
Ben neden kesik yedim yahu ? Takımın dinamosu kadroda bile yok ayıp !![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Şu ana kadar oynanan 13 haftada Murat Özdemir 77 atak kesme ile ilk sırada yer alıyor
Aykut Yıldız geçtiğimiz ay oynadığı 5 maçta 10 gol atarak ayın futbolcusu ödülünü tekrar alıyor
Oldukça iyi gidiyorsun. Puan durumunu alabilir miyiz ?
Spor Toto Süper Lig 17.Hafta Mücadelesi
İY- İBB
Ligin ilk yarısı tamamlandı ve yenilgisiz liderliğimiz sürüyor
Başarılar. Ligin verilerini de yayınlasan herkes bakar ne olup bittiğine. Oyuncu verileri kim kaç asist yapmış kim kaç gol atmış.![]()
hocam kariyer süper sunum mükemmel ama kendime hayran kaldım son maçlarda özellikle milli maçlarda takımın son maçlarında oyunda olduğum her an skor yapmışım resmen 2-3 sezon sonra beni tutamazlar bence beni al takıma ilerde üzülme
Ligin ilk yarısı sonunda oluşan oyuncu verileri
Güzel performans, Türkiye ligi bu takımlar için fazla basit kaçmış, 1-2 sezon sonra oyuncuların daha da gelişeceğini düşünürsek bol farklı galibiyetlere daha çok rastlamamız mümkün : )
...
Oyuncuların çoğunun yaşlarının genç olması sıkıntılar yaratıyor fakat dediğin gibi oyuncular maç yaptıkça kısa vadede ligde baya fark olur tabi oyuncular avrupaya transfer olmazsaŞahsen iyi teklifler geldiinde oyuncuları satmayı düşünüyorum.Avrupada temsil etsinler bizi
![]()
14 günlük devre arasının kısa bir özeti
Ayın oyuncusu ödülü Abdullah Kurt'un oldu
Fiorentina'dan Cerci'yi 2.8milyon€ karşılığında kadromuza kattık
Valencia Coşkun Açıkgöz adlı oyuncumuz ile çok yakından ilgilendiyor.Biz ise onlara şu anda bu oyuncuyu satmayacağımızı söyledik.Oyuncumuz ile ilgilenen diğer kulüp ise Schalke 04
Aykut Yıldız yarım sezonluk performansına rağmen yılın oyuncusu ödülünü kazanıyor.İkinci olan ise İY takımından Ekincan
Spor Toto Süper Lig 18.Hafta Mücadelesi
Bursa karşısında çok kötü bir oyun çıkardık.1 puanı kalecimiz Hakan Dağ'a borçluyuz
İY - Antalyaspor
Maçın berabere bitmesinden daha kötü olan Muhammet Demir'in 2 ile 3 ay arası oynayamayacak olması oldu
Eeee bu kadar yıldız ve yıldız adayını bir arada tutmak zor işYaprak dökümü başlıyor galiba.
Beni ne takımlar ne antrenörler istedi de gitmedim ama şartlar değişti![]()