Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Bu oyuncunun istediği Maaş Fazla mı?

Nesil
    2007

Bir de bu kadar maaş verirsen oyuncuyu satamassın. Vaclav Kadlec bilen bilir adamı iyi forvettir. Ortak kariyerde arkadaş maaşa dikkat etmedi. Adamın maaşı yıllık 24 MN Euro oldu Neyse bedavaya önerdi bu kadar maaşı veremem diye alan olmadı Adamın değeri 15 MN Euro üzeriydi. Kontratı biterken 7-8 MN Euro yıllık maaşa anlaştı. Profili performansı gayet iyiydi...

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Tam Xavi örneğini verecektim,sen vermişsin Çok para istiyor postala gitsin dostum

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Bir de bu kadar maaş verirsen oyuncuyu satamassın. Vaclav Kadlec bilen bilir adamı iyi forvettir. Ortak kariyerde arkadaş maaşa dikkat etmedi. Adamın maaşı yıllık 24 MN Euro oldu Neyse bedavaya önerdi bu kadar maaşı veremem diye alan olmadı Adamın değeri 15 MN Euro üzeriydi. Kontratı biterken 7-8 MN Euro yıllık maaşa anlaştı. Profili performansı gayet iyiydi...
    50 milyon verdiler içim elvermedi satmaya

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

O paraya bir sürü öküz gelir İyi düşün.

13 milyona 5 yıllık sözleşme imzaladık abi en sonunda

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nefes View Post
    13 milyona 5 yıllık sözleşme imzaladık abi en sonunda
    Pazarlık etmeni söyledik ama değil mi?

Kontrat önerilerinde önce 0 bedel çekin (işe yaramadığı olabilir belki, kızmayın sonra), oyuncu daha düşük bedel söyler. Düşük bir bedelden girersin, sen biraz yükseltirsin o biraz düşürür ortasını bulursun.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

oyunun en zevkli yanı iyi regen yetiştirip satmak. bi kaç yıl şamp. ligi kazandıktan sonra tamamiyle regen yetiştirip para kazanmaya yöneliirm. ben olsam satardım.

sonuçta hemen hemen aynı performansı sergileyecek regen çok oyunda

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Pazarlık etmeni söyledik ama değil mi?

Kontrat önerilerinde önce 0 bedel çekin (işe yaramadığı olabilir belki, kızmayın sonra), oyuncu daha düşük bedel söyler. Düşük bir bedelden girersin, sen biraz yükseltirsin o biraz düşürür ortasını bulursun.
    Bende istedikleri paranın yarısını teklif ediyorum her oranda, sonra orta yolda anlaşıyoruz. Ha baktım çıkılamayacak işin içinden yavaş yavaş kilitler koyup başka çözüm üretme arayışı oluyor. Pazarlıksız olmaz, ondan sonra tepene çıkıyorlar.
    13 milyon € bile büyük para, benim takımın yıllık maaş bütçesi 3milyon tl

Yorumların hepsini okumadım, göz gezdirdim biraz da burda asıl konunun olayın saçmalığının olması gerekmiyor mu? Kaç yıldır insan düzeltmez mi böyle bir hatayı. Bir oyuncu nasıl yıllık 20-25 milyon euro ister arkadaş ya? Para veriyoz biz bu oyuna bu aptallıklarla uğraşmak zorunda mıyız?

Hadi anlarım 10 milyon euro alırsın da yeni sözleşmeye 20 istemek ne demek ya?

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by bearyn View Post
    Yorumların hepsini okumadım, göz gezdirdim biraz da burda asıl konunun olayın saçmalığının olması gerekmiyor mu? Kaç yıldır insan düzeltmez mi böyle bir hatayı. Bir oyuncu nasıl yıllık 20-25 milyon euro ister arkadaş ya? Para veriyoz biz bu oyuna bu aptallıklarla uğraşmak zorunda mıyız?

Hadi anlarım 10 milyon euro alırsın da yeni sözleşmeye 20 istemek ne demek ya?
    Evet bu konudan ben de çok muzdaribim.

Bir oyuncuyu alıyorum 12.5 MN Euro diyelim bonservisi, biraz da tanınmışsa 5 MN Euro da imzalama + menajer ücreti, maaşı da 1.5-2 MN Euro olsun yıllık.
    1-1.5 yıl sonra yeni kontrat istiyo zaten(bence saçmalık bu yeni kontrat meselesi). Oyala oyala biryere kadar yine kontrat yap 2.yıl sonu maaşını 2.5 MN Euro'da sabit tutmak için sözleşme imzalama + menajer bedeli 5 MN Euro olsun yine.
    1 yıl sonra yine kontrat istiyor eleman. 1 yıl oyala 4.yıl sonu maaşını 3 MN Euro'da sabit tutmak için aban yine yan ücretlere sözleşme imzalama + menajer bedeli 5 MN Euro olsun yine.
    Sonrası zaten bir oyuncuya aşırı maaş vermek isteyen bir insan değilim maks 5 o da çok zorda kaldığımda, mecbur satmak zorunda kalıyorum.

4 yıllık oyuncuya kayıp 27.5 MN Euro buldu maaşlar, primler hariç. Bu oyuncuyu kaça satıp kar edebilirim ki artık? Bir de sakatlanırsa oooo elimizde de kalır ki yaşamadığım şey değil.

Bu maaş olayı çok saçma geliyor bana, her yıl kontrat istemeleri, astronomik ücretler istemeleri; oyundan soğuma sebeplerimden
    Last edited by Gncl1905 : 25.Nisan.2012 at 12:17

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

http://forum.turksportal.net/vb/show...58#post2236458

Şu konuyu okumanızı tavsiye ederim menejer ücretleri baya düşüyor bunu uygulayınca denedim oldu

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri