Ya kendisi biraz fanatikte o yüzden böyle yapıyor
bizle dalga geçer gibi saydığı isimlere bak...
kendisi acaba geçen sezon fb nin kadrosunu sayabilirmi......![]()
Ya kendisi biraz fanatikte o yüzden böyle yapıyor
bizle dalga geçer gibi saydığı isimlere bak...
kendisi acaba geçen sezon fb nin kadrosunu sayabilirmi......![]()
Galatasaray bu hafta içi bence bir veya iki tane oyuncunun işini bitiricek canaydın yarın sabah fransaya gidiyormuş........![]()
![]()
![]()
Perşembe sabahı gidiyormuş.......
bjk lileerin hocasıda del bosque oldu şimdi bütün transferler değişecek .....
iviç gera hikaye oldu...
Demirören seçimden önce mattheus gelecek mi diye sorulduğu zaman benim adım demirörense gelecek deyip birde imzalı protokolu göstermişti bunlar amma yalan atıyo be....
Her an her şey değişebiliyo.......![]()
djalminha ile görüşmeler kesilmiş diolar doğrumu yaf????????
Bende şimdi soccerage.com da okudum galatasarayla anlaşmış diyor ama daha önemlisi bizim medyaya göre conceçaio ile anlaştığımız haberi.......
sen nerden duydun djalminha ile görüşmelerin kesildiğini.....
Hatırlamıyom ki![]()
Bencede bu hafta birkaç isim gelebilir.
Galatasaray'ın transfer politikası bu yöndeydi çünküOriginally Posted by ABOOO
Genç alalım,tutturalım satalım para kazanalım mantığı vardı.Bu politika için takımın başına bu işin ustası Fatih Terim getirildi.Fatih Terim takım iyi potansiyel yakalayamamasına rağmen Sabri,Aykut,Orhan gibi oyuncuları milli takım düzeyine çıkartabildi,başarılı olamadı ama bu başarısızlığın tek sorumlusu Fatih Terim değildi...
Bu yıl Ergün Gürsoy'un gelmesiyle transfer politikası değişti.Az ama öz oyuncu alınmaya başlandı.Henüz bir hareket yok ama görüşmeler var.Transferde böyle titiz davranılması büyük ölçüde işe yarayacaktır ve gelebilecek başarıya karşı bu politikaya daha da kapsamlı bir şekilde devam edilecektir.
Van Buyten'e Galatasaray ile bu takımlar talip
- Manchester City
- Hamburg
- Galatasaray
- Blackburn
- Italian Takımı
Machester City değil Manchester United talipmiş...
Yapılan tekliflerde tercih edilme sırasına göre;
1 Manchester United
2 Galatasaray
Ben Futbolcunun fan sitesinden aldım.
Herhalde fan sitesi diye ezeli rakiplerinin oyuncularına talip olmasından rahatsızlar ama Manchester United da bu adama talip,1,93 boyundaki bu dev adamı alan büyük iş yapar...
Umarım olur,olmalı,olsunn artıkkkkkkk yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
M.united gerçekten adamı isterse şansımız yok bence ama onlar almazsa biz kesin alırız.....
Totti ayrıca bizim basın belki adama m.city taliptpr ama onlar iyi araştırmadıkları için m.united talip demiş olabilir yani, trezequet doğru söylüyo olabilir.........
Ama daha çok istediğim oyun flavio c.
jack daniels aradaki bazıfenerli saplar cıkıp galatasaray hakkında atıp tutuyorlar,senden ricam boyle adamlara cevap dahi verme.
yok christian mıs yok şuymuş buymuş.
daha gecen seneye kadar bir sezonda en az 10 oyuncu alıp gonderdiklerini ne cabuk unuttular.
son olarak fenerlikere bi sorum var,bu tarihler size neyi hatırlatıyor
17 MAYIS 2000,28 AGUSTOS 2000
hatırlayamadaysanız ben soylıyım UEFA VE SUPER KUPAYI kazandıgımız gunlerin tarihleri
bilmem anlatabildim mi
Yaa fethi ne yazık ki fytbolda dün yok bugün var adamlar zevkden dört köşe...
Napalım bu sene şampiyon olmamız şart oldu artık....
İyi 4 tane yabancı alırsak herkez susar....
Aslında ben yıldız futbolcu istemiyorum sadece takım oyunu oynayan genç yetenekli başarıya aç hırslı oyuncular alınsa ve onlarla başarıları yakalasak hem medyaya hem feneri şimdiden şampiyon ilan edenlere cvp vermiş oluruz ama...![]()
![]()
![]()
Neyse Ben Galatasaray'lı arkadaşlara bişey söyleyim:
UEFA KUPASINI ALAN VARMI?
SÜPER KUPAYI ALAN VARMI?
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUPTAN ÇIKAN VARMI?(Burada dikkat çeyrek final değil 1.grup)
AVRUPA'DA EN ÇOK PUAN TOPLAYAN KİM?
AVRUPA'DA EN ÇOK PUAN KAYBEDEN KİM?
Arkadaşlar burası Avrupa ayak uydurursan puan toplarsın uyduramassan 0 toplarsın Kapıkule'den pasaport alamaz dönersin.
Bunlar Tarih değil Bunlar gerçek.Ancak bunları geçen olursa o zaman tarih olur.
Okey mi?
Bunlar kolay şeyler deil....
Zamanında biz bu başarıları kazanırken fb yine transfer şampiyonuydu.....![]()
![]()
demekki değişen fazla bişey yok....
Ne olabilir ki?
bu arada lamuchi ye galatasaray forması yakışmış ....
Gallardo ya da çoook yakışır ve kallona da![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne Lamouchi'si ne forması yaa?
Thanks
Bu adam formayı giydiyse gelmek istiyor demektir,İnter'de degönderilecekler listesine girdiğine göre...
Gelir ama yaşlı birde becerisi hala var- +
Genç ve bilinen oyuncuları Türkiye'den kim alabiliyor ki Galatasaray alsın? Bir tek Alex'i Fenerbahçe aldı o da 12 milyon euro ya patladı.
Yaşlı ama yıldız bazlı oyuncuları almakta yarar var,Hagi 30 yaşında gelmişti,Van Hooijdonk 32 yaşında geldi...
Sizce lamuchi işe yaramı yani nasıl özellikleri ne...
Mesela en önemlisi hırslımı ve teknikmii...
Birde DMC Mİ YOKSA AMC Mİ tam anlıyamadım....
Bilgisi olanlar varsa lütfen bilgilendirsin.....
Pres gücü yüksek teknik bir oyuncu ,genelde ileriye dönük oynuyor ama defansif özellikleri de sağlam Galatasaray orta sahasına ilaç gibi gelecektir.
İnşallah ..........ama o gelirse gallardo yerine mi gelicek eğer öyleyse gelmesin.....
Gallardo 10 numara pozisyonunda forvetin arkasın da oynayacak Lamouchi onun arkasında tam ortada yani yanyana oynayabilirler...