Vay arkadaş ilk maç 76-69 olduğunda seri gitti dedim ama beni feci morarttı #potanınkartalları
Vay arkadaş ilk maç 76-69 olduğunda seri gitti dedim ama beni feci morarttı #potanınkartalları
Elenmemize üzüldüğüm söylenemez. Takım bu sene çok kötü erkenden elenmek iyi oldu bile diyebiliriz. Seneye daha derin ve mümkünse sakatlıksız bir kadro çok güzel başarılara yelken açar. Bu sene sakatlıklardan belimizi doğrultamadık seneye artık inşallah.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Hak eden takım yarı finale çıktı, Bizim bu sene maçlar ve salon ambiansı ızdıraptı. Seneye radikal değişiklikler lazım. Tebrikler Beşiktaş.
Potanın Kartallarına tebrikler.Bu şartlar altında ligde de şampiyon olursak müthiş bir işe imza atmış olacaklar.
So what?
Saike
Derbi serisi başlıyor!
Basketdergisi
BBL play-off yarı finalinde G.Saray MP-Beşiktaş Milangaz serisi, yarın başlıyor.
Toplam üç galibiyete ulaşacak ekibin finale yükseleceği serinin ilk maçı, yarın Abdi İpekçi Spor Salonu’nda saat 20.00′de oynanacak.
Normal sezonu lider olarak tamamlaması nedeniyle saha avantajına Galatasaray Medical Park’ın sahip olduğu eşleşmede, ikinci maç yine Abdi İpekçi Spor Salonu’nda 17 Mayıs Perşembe günü saat 20.00′de oynanacak.
Eşleşmede serinin üçüncü maçının, 20 Mayıs Pazar günü saat 17.00′de BJK Milangaz Arena’da yapılacağı duyurulurken, gerekmesi halinde dördüncü maç 22 Mayıs Salı günü BJK Milangaz Arena’da, yine gerekmesi halinde son maç ise 25 Mayıs Cuma günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Galatasaray Medical Park çeyrek finalde TOFAŞ’ı, Beşiktaş Milangaz da Fenerbahçe Ülker’i 2-0′lık seriler sonrasında eleyerek yarı finale yükselmişti.
Banvit ile Anadolu Efes arasındaki final serisinin ilk maçı ise çarşamba oynanacak.
Beko Basketbol Ligi Play-Off yarı final müsabakaları programı şöyle;
15 Mayıs Salı
20:00 Galatasaray Medical Park – Beşiktaş Milangaz (Abdi İpekçi Spor Salonu)
16 Mayıs Çarşamba
18:00 Banvit – Anadolu Efes (Kara Ali Acar Spor Salonu)
17 Mayıs Perşembe
20:00 Galatasaray Medical Park – Beşiktaş Milangaz (Abdi İpekçi Spor Salonu)
18 Mayıs Cuma
19:00 Banvit – Anadolu Efes (Kara Ali Acar Spor Salonu)
20 Mayıs Pazar
17:00 Beşiktaş Milangaz – Galatasaray Medical Park (Beşiktaş Milangaz Arena)
21 Mayıs Pazartesi
19:00 Anadolu Efes – Banvit (Sinan Erdem Spor Salonu)
22 Mayıs Salı
Beşiktaş Milangaz – Galatasaray Medical Park (Gerekirse)
23 Mayıs Çarşamba
Anadolu Efes – Banvit (Gerekirse)
25 Mayıs Cuma
Galatasaray Medical Park – Beşiktaş Milangaz (Gerekirse)
26 Mayıs Cumartesi
Banvit – Anadolu Efes (Gerekirse)
Paul Dawkins"de gelmis maça..
![]()
Galatasaray 42 - 28 Besiktas Milangaz Ilk Devre.
yine 3.periyot krizi![]()
aynen yine 3.cu periyot krizi 14-15 sayi farki nerelere indirttik.
75-74 kazandik rakip geriden cok iyi geldi ama kazanmasini bildik.
75-74 bitmiş.
Edit: izledin mi Arif? İzlediysen hangi kanal verdi? Bunu kaçırdık 2.maçı izleyeyim bari
Arroyo'nun o üçlüğü çemberde dolaştı,girseydi çok iyi olacaktı.Elinden geleni yapan takımımızı helal olsun yine de.Galatasaray'a da tebrikler.
So what?
Saike
Tamam kazandık,iyi güzelde bıktık yahu şu öne geçince takımın rehavete kapılmasından.Nerdeyse maçı veriyoduk daha dikkatli olmamız lazım.Takımıma tebrikler.
Arroyanin Attigi o 3 luk girseydi...![]()
![]()
Yazık oldu. İkinci periyotta açılan fark yüzünden kaybettik bu gece. Bir türlü öne geçemedik. Son top da büyük şanssızlık olmuş. Sağlık olsun. Bu daha ilk maçtı. Her şey bitmiş değil.
Takıma neredeyse sayı anlamında katkı yapan çok az oyuncu vardı. Kemp bir türlü sezonun başındaki performansını yakalayamadı, Bonsu ve Ersin'de az sayı atınca kaçınılmaz oldu. Herşeye rağmen iyi geri dönüş yaptık ama yetmedi.
Öte yandan Arroyo'nun 3'lük görüntüsünde arka fondaki taraftarlar muhteşemmiş![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İnanılmaz zevkli maçlar bizi bekliyor.
ilk yari bitti 40-39 galatasaray yeniyor.
G.Saray yine çok yüksek 3'lük yüzdesiyle oynuyor, 7/14 oynuyorlar ve 21 sayı doğal olarak 3'lüklerden geldi.
Beşiktaş'ta ise sayı 3/9.
İlk yarı gayet zevkli geçti umarım 2.yarıda zevkli geçer ve sonunda Beşiktaş kazanır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Arkadas bizim bu 3.cu periyottan Çektigimizi kimse çekmemistir yahu aldigimiz maclari hep 3.cu ceyrekte veriyoruz![]()
Nedir son durum?
3:55 kala fark 10 oluyor
Bonsu neredeyse hiç oynamadı, kalan süreyi eritip bu maçı kazanmalıyız.
İşte bu kadar 81-72 kazandık ve deplasmanda kazanmamız gereken bir maçtı. Serii de durumu 1-1'e getirdik.
Besiktasi Tebrik Ederim , Yine 3.cu periyot Kazasina denk geldik fark açtigimiz ve 3-5 sayi ile yenerken hep bu periyotta maçlari veriyoruz ne var burda anlamadim gitti ama saglik olsun daha hic birsey bitmedi tebrikler potanin aslanlari.
Beşiktaş'ta hawkins çok iyi oynadı aynı şekilde Erceg de iyi oynadı. Galatasaray ise çok kötü hücum etti, çok hücum ribaundu alsalar da bunları hep kötü kullandılar. Lakovic,Tutku,Ender kullandıkları üçlükleri neredeyse hep kaçırdılar
Tebrikler potanin Kartallari! Hawkins çok iyi oynadi.
Bu kadar kötü oynuyacağımızı tahmin etmiyordum.E haliyle Beşiktaş'ta bizi böyle yakalamışken ikinci yarı vurdu geçti.Hawkins büyük oyuncu vesselam.
Sinan Erdem'de turu geçiceğimizi düşünüyorum.Oktay hocaya ve takıma güvenim sonsuz.