olsun ya parasına bakmayın fmdeki bu seneki en çarpıcı transfer tebrikler ben fbye tewezi alamadım o kadar başıboş gezdi eleman![]()
olsun ya parasına bakmayın fmdeki bu seneki en çarpıcı transfer tebrikler ben fbye tewezi alamadım o kadar başıboş gezdi eleman![]()
güzel transfer ama bnim anlamadıgım 2.sezon bası diyorsun 82m dolar 48 ay taksitlede olsa galatasarayda o kadar para nasıl oldu anlamadım birde yıllık maas 8.5 m dolar bu kadar wage i verebiliyor mu kulüp bunlar garip geldi gercekten. gs ikinci sezonda bu kadar bütceyi nasıl ayarlıyor??
hmm gs de acaip para war o zaman. bjk ile bsarılardan bsarılara kosuyorum ama takım bütce vermiyor insan kafayı yiyorda![]()
ibretlikmiş hakikaten
o transferi yapmak ayrı bir başarı o sözleşmeyi kabul etmek ayrı bir cesaret.Helal olsun![]()
Hiç ben getirdim falan deme Abdurrahim Albayrak'ın işi var bunda kesin bak![]()
bunlarıda fınansal durum ıcın koydum :
1. sezon
2. sezon
3. sezon
özel maddeler:
kasanın durumu:
Genel olarak basarılarım :
1. sezon: Hem ligi Hem super fınalı 1. bıtırdım kupada yarı fınalde sıvasa elendım(sıvas kupayı aldı)
2. sezon:Ligde sampiyon oldum.kupada besıktasa ceyrek fınalde elendım(besıktas kupayı aldı)
sampıyonlar lıgındede ceyrek fınalde citye elendım city kupayı aldı yanlız ıkı macta 0-0 bıttı penaltılarla elendık ozellıkle son macta deplasmanda agüero sac bas yoldurdu![]()
Hocam nasıl yaptın bu transfer hareketliliğini gözlerim açıldı vallahi![]()
Sabri lizbona servet malaga ya gitmiş onlarda iyiymiş![]()
11/12 de $41M - 12/13 de $99M - 13/14 de $80M lık satış yapmışsın ama pahalıya satttığın oyuncular gözükmemiş..Kimleri sattın ki o kadar para etti ?
Sen ne yapmışsın hemşerimO paraya öküz çiftliği kurardık
![]()