Hırslı bir oyunla alınacak bir galibiyet bekliyorum ALLAH'ın izniyle.Hem şu kupa geyiklerini bitirmek, hemde camiaya ve oyunculara moral olması açısından ilaç gibi gelir.
Hırslı bir oyunla alınacak bir galibiyet bekliyorum ALLAH'ın izniyle.Hem şu kupa geyiklerini bitirmek, hemde camiaya ve oyunculara moral olması açısından ilaç gibi gelir.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Kalede Mert'in oynayacak olmasına sevindim. O'nun hatasıyla kaybetsek bile sorun değil, kupa gelmesi bizleri mutlu eder ama biz son 2 maçtan önce zaten başarıya ulaştığımızı düşünüp, yarıştığımız 2 kulvarda da bu sezon son maça kadar kaldığımızı göstererek bu takımla gurur duymuştuk.
Kupa sevinci daha çok arttırır, kupa kaybedilirse yine taraftar bu takımı ayakta alkışlar ve bu lanet sezonu artık geride bırakır.
"YÜCE ATATÜRK"
Fener bence bu sefer bu kupayı alır![]()
Fenerbahçe sonuna kadar getiren ve sonunda başarısız olan bir kulüp son yıllarda.5 yılda 3 kez son maçta şampiyonluğu kaybettiler.Bu da eklenebilir belli olmaz.
Maç hangi kanalda?
FM Gazetesi
Bursa alsın istiyorum ama şans Fener' in yanında olacak ve bu sefer bu kupayı alacaklar gibi geliyor.
Football is simple,but Football Manager is not
Bu çocuk için oynasınlar yeter...
![]()
Çok güzel bi maç olur gibi duruyor.
Pinto reyiz fenerede atar
2 1 fener kazanır
aykut hoca müthiş bi laf söylemiş :
Aykut Kocaman: “Kazanırsak, kaybedeni düşünerek sevineceğiz”
Her şeyi geçtim (UEFA'da üst turdan başlanmasını, sezonun geç açılmasını, daha fazla dinlenme şansı bulmayı vs.) sırf şu kardeşimize verdiğimiz söz için bu kupayı almalıyız.
Turgay'a ne kadar kızsam da adam çok fazla şeyini koyuyor bu takıma.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Böyle bir finalde rakibin önemi yok Çünkü Fenerbahçe'nin sorunu rakip ile ilgili değil kupa ile ilgiliKi Bursaspor gibi son derece formda bir takım var. Bursa'yı favori görüyorum açıkçası.
bursa alırsa güzel olur.
saldır bursa![]()
Fenerbahcenin kazanmasini istiyorum boylece Trabzonspor 1.tur oynicakmis Uefa'da gruplardan onceha oyle bisey yoksa Bursa alsin.
Kaybetsek gene üzülmem bu sezonu zaten hakkıyla tamamladık,Bursanında 26 yıl olmuş kupa özlemi o bakımdan biz kazanırız gibime geliyor
Fenerbahçe'nin lig maçından kalan fiziksel ve mental yorgunluğu var. Bursaspor ise, formda ve moralli. Bursaspor'u kupa için daha şanslı görüyorum.
@LaigLeNoiR ve Bordo61Mavi
Hayır, Trabzonspor içinde aynı durum geçerli.
Bursaspor kupayı alırsa Bursaspor play-off elemelerinden, Trabzonspor 3. ön elemeden, Beşiktaş 2. ön elemeden başlayacak.
Bursaspor kupayı alamazsa Trabzonspor play-off elemelerinden, Beşiktaş 3. ön elemeden, Bursaspor 2. ön elemeden başlayacak.
CW/CF = Bursaspor 13.615 (eu/Q4) veya (eu/Q2)
EL1-2 = Trabzonspor 20.115 (eu/Q3) veya (eu/Q4)
EL2-3 = Besiktas 42.115 (eu/Q2) veya (eu/Q3)
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/qual2012.html
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
26 Ekim'de değişen statü yüzünden böyle oluyor. Aslında mevsim yine bu şekilde bitmiş olsa ve 8 Eylül'e kadar ki statü uygulanmış olsaydı şöyle olacaktı.
Bursaspor kupayı alsa da almasa da Bursaspor play-off elemelerinden, Trabzonspor 3. ön elemeden, Beşiktaş 2. ön elemeden başlayacaktı.
Bu işte en büyük zararı eğer kupayı alamazsak biz görürüz. Zaten kupayı alırsak Trabzonspor ile Beşiktaş eski statüye göre normal yerlerinden başlamış olacaklar orada bir sıkıntı yok ama kazanamazsak biz hem maddi açıdan hem de fiziki açıdan zarara uğratılmış olacağız.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Anadolu'nun hangi anlamda kullanıldığını sende gayet iyi biliyorsun, anlamamazlıktan gelme.
http://www.youtube.com/watch?v=3nlTVb2RH2s