Burak yine mi atmis.Turnuvadq olsaydik ve yine atsaydi oda kesin Atleticodaydi simdi![]()
Burak yine mi atmis.Turnuvadq olsaydik ve yine atsaydi oda kesin Atleticodaydi simdi![]()
İsmail'e büyük geçmiş olsun, çok şanssız çocuk ya...6 aya yakın sahalardan uzak kalma ihtimali var, çapraz bağları kopmuş...
Ismaile yazik oldu. En kisa zamanda iyilesir umarim.
Maci fazla izliyemedim, mac sonu sahada Umut,Mustafa ve Burak ayni anda oynuyordu, hangi sistemi oynuyorduk o ara![]()
Burak son dakikada affetmedi bu sefer , en iyi yol bildiğin yoldur fanteziye kaçmayınca her zamanki gollerinden birini attı . Çeşitli varyasyonlar denedi Avcı kadro olarak . Bakalım Portekiz maçına nasıl bir 11'le çıkacağız.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Tam da milli takımın o bölgesinde görev almaya başlamış Allah'dan sakatlığı yaz ayına geldi çok büyük geçmiş olsun İsmail'e.
Burak'a da laf etmeyelim arkadaşlar biz yenisini yapana kadar en iyisi burak![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
İsmaiL in bağLarının kopması herşeyi aLdı, götürdü.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Mustafa abinin yazdığı 11 gayet güzel.
+ " Elmander'de futbolu çok iyi biliyor tabi... "
Son dakikasına kadar izlemedim maçı, bitmeden son anda yetiştim ve açtım kanalı. Maçı açmamla Burak'ın gol atması ve maçın bitmesi, hepsi 30 saniye içinde gerçekleşti.
İsmail'in sakatlığı kötü oldu. Lig bitmiş, futbolcular perişanlar; ama 1 haftada bu 3. maç. Sakatlık olmasa şaşardım zaten.
Hamit'in asıl pozisyonu sağ bek mi? Yani ben onu Sağ Kanat ya da Orta Saha diye biliyorum. Schalke ve Bayern zamanları da sağ bek mi oynuyordu?
...
Tek forvet ile oynadıgımızda bence cok sıkıntı yaşıyoruz pozisyon bulmada. Çok iyi pas yapıyoruz evet ama çapraz koşuları bilmedigimizden çok sıkıntı yaşıyoruz. Bunları yapmayı bilen iki forvet ile yani Burak-Umut ikilisiyle oynamalıyız bence. Hem Umut zaten orta sahaya da cok yardımcı oluyor. Nuri kesilebilir belki.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Emre Selçuk Nuri orta sahası çok pozisyon verir,Selcuk yerine Mehmet Topal olursa güzel kadro olur,GG bu sene formsuzdu zaten,Hamit rahat oynar sağbekte.