hurmet ilgileneceksen eğer ana sayfaya da yazalım. Başvuran sayısı artar o zaman.
hurmet ilgileneceksen eğer ana sayfaya da yazalım. Başvuran sayısı artar o zaman.
arkadaşlar yaz sezonu geldi.istanbullular olarak izmire bi çıkarma yapsak mı acaba_?
hem izmir de 1-2 gün tatil yaparız.hemde izmirli arkadaşlarımızla halısaha maçı yaparız!!!!!!!!!!!!
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
valla günde 10 ögün yemek yerim hürmet beni beslemekten mac yapacak zaman bulamaz![]()
gelin izmir e biz sizi ağırlarızbaşımızın üstünde yeriniz var
![]()
Originally Posted by Pro Soccer 5
valla kardeş ben varım.diğer arkadaşladan haber bekliyoruz.................
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
tarih belirlimi
ne tarihi arkadaşımOriginally Posted by sherryy
![]()
şunun şurasında toplasan zaten 5-6 kişiyiz. yok mu koca forumda izmirli ya???
izmirli gençleri uyandırıp TSP ye kazandırmamız lazım![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
bende zaten izmirde değilim denizliden gelip katılacağım![]()
valla bizim maç zor senin gibi çevre illerden destek gelirse ancaOriginally Posted by sherryy
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
baktık adam bulamıyonuz bizde çewre illerden arkadaşları toplayıp gelelim dedik![]()
yunan sınırına varmanız gerekebilirOriginally Posted by sherryy
![]()
Bence İzmirlilerde halı saha maçı yapar![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
sen en iyisi kamyon kirala sonra afiş felan bastır sonrada kamyondan bağır izmirliler halı saha maçı var ilginenenler tel:... .. .. hehehe
biz maçımızı yaptık sıra sizde:P..umarım yaparsınız..eğer fazla adam çıkmazsa herkes mahalle'den 1-2 arkadaşını getirir öyle yaparsınız.
bende varımmm izmirde etkinlik olurdaaaa
nerde vee ne zaman bana lütfen bildirin
ilgilenirim ya şöle 10-12 kişi bulsak yeterOriginally Posted by tolginho
durun bakiim belki bende gelebilirim. 5 temmuzda bodruma gidiyorum. bi izmir çıkarması yaparız bakarsınızgünübirliğine tabe
![]()
eğer ilgilenen arkadaşlar varsa [email protected] msne ekleyin ama sadece halı saha için diğer kişileri silerim... bu arada maç yeri olarak girne cad. lunaparkın yanındaki sahaları düşünüyoruz
bende izlemeye gelıyım barı
valla daha yapılacak mı belli değil 5 kişiyiz![]()
Buraya bütün ilgilenenler isimlerini yazarsa sevinirim çünkü sayımız giderek artıyor!
ben burdayım zaten biliyorsunyazın bakalım arkadaşlar kaç kişi olduk...
"YÜCE ATATÜRK"
öyle kaç kişi olduk yapmayın
gelecekler kenidisnden önce gelenleri kopyalasın, sonuna kendi adını yazsın. O zaman karışıklık oolmaz. kaç kişi gelir belli olur.
valla karışıklık olcak durum kalmadı. kimse adını yazmıyormaç falan olmayacak herhalde
ben gelirdim 14 yaşındayım İzmir'e gelme sorun değil ezersiniz heralde beni![]()
Aha biri bizim konuya mesaj atmışyalan oldu halı saha işi boşuna gelmeye kalkma....
![]()
"YÜCE ATATÜRK"