kanat için pavel niakhaichyk'i önerebilirim. istersen bak, özellikle ligde uçuruyor takımı. kariyerinde başarılar dilerim ayrıca.
kanat için pavel niakhaichyk'i önerebilirim. istersen bak, özellikle ligde uçuruyor takımı. kariyerinde başarılar dilerim ayrıca.
Defansa Soner Örneği öneririm profiline aldanma. Müthiş bir defans hemde daha 21 yaşında mı ne.Birde yedek kaleci olarak Serdar Kulbilge'yi alabilirsin. Çünkü Rüştü bırakabiliyor.
Last edited by volkan124 : 19.Haziran.2012 at 19:17 Reason: ekleme
GÖKHAN SÜZEN BEŞİKTAŞ TA!
BONSERVİSİNE 2 MİLYON EURO ÖDEDİK MALUM İSMAİL BENİ ÇOK KIZDIRDI.YILLIK 650 BİN EURO ALACAK
OLCAN ADIN DA BEŞİKTAŞ DEDİ!! BONSERVİSİNE 3.5 MİLYON EURO ÖDEDİK.YILLIK 900 BİN EURO ALACAK
FENERBAHÇENİN DE İSTEDİĞİ OYUNCUNUN BONSERVİSİ 1.25 MİLYON EURO.YILLIK 600 BİN EURO ALACAK.
TRANSFERLERİ BÜYÜK ÖLÇÜDE BİTİRDİK.SİMAO NUN DURUMUNA VE AVRUPA LİGİDE KALIRSAK BİR KANAT DAHA ALABİLİRİZ
Olcan ve Isaac transferlerini beğendim. Fakat Gökhan Süzen her zaman iyi performans sergilemiyor bende inşallah başarılı olabilir
başlık var dediler geldiktransfer çok güzel ve yerinde olmuş
başarılar dilerim
KARAKARTAL ZORLU MAÇIN ARDINDAN GRUPLARA ADINI YAZDIRDI.(İbrahim toraman takımı 10 kişi bıraktı yine verdik cezayı ama takım her maç kırmızı görüyor sert oynatmıyorum ama bakalım olacak birşeyler.Taktiğe gelirsek çift forvet başladık Wilfried ve Almeida ilk golü yedik ama sonra toparlandık.Wilfried ve Ernst in sakatlıkları kısa süreli olduğundan çok üzülmedik.BURAK KAPLAN maçın yıldızı...
Başarılar dilerim.
FM'de futbolcu ticareti ile başarılı olamaktan daha çok para kazanabilirsin.
Xulu, Lazovic, Romerio, Kara, Sanogo, Ilori, Prestia gibi isimler çok ucuza alıp en kötüsünü 15 milyondan satabileceğin futbolcular, tavsiye ederim. Özellikle Xulu'yu 250bin dolara alıp 15-20 arası satman mümkün 2 sene sonra.
Kardeş yanlış resim koymuşsun. Maç güzel. Taktiğini ve kadronu koyabilir misin?
Gruptan 2. olarak çıkarız. Belki Lokomotif Moskov zorluyabilir. İlk kez bir kariyer takip ediyorum. Başlığa vuruldum diyelim![]()
Bir Bozbaykuş olarak geçtiğimiz günlerde takımımla bir kariyer açtım ve devre arasında Sercan Saraer'i getirdim takıma.Uyum sorunu falan yok adam takır takır oynuyor onu da Simao konusunda kararsız kaldığın zamanlarda öneririm
Edit:Nemanja Tomic'de iyi bir joker oyuncu.Önerdiğim adamların hepsinin maliyeti düşüktür hocam![]()
Last edited by Gannicus : 19.Haziran.2012 at 20:32 Reason: Eksik bilgi
Last edited by InglorValdamir : 19.Haziran.2012 at 20:51 Reason: eksik bilgi
Eğer çok sert oynuyorsa adamların ve taktiğin müsaitse adam adama değilde alan markajı yaptır. Sertliği azaltır.
Hocam Yassine El Ghanassy hem hızlıdır hem de tekniktir.İleride de yüksek paralara satılabilir.Gent'te oynuyor.£1.2m e geliyor.
Açıkçası yıldızları satıp transfer yapmadan ilerlersin zannediyordum.
Çok transfer yapmışsın.Bu arada peşin mi 48 ay taksit mi ?
Kadron oldukça kaliteli.Şampiyon Olabilirsin.
Kariyer nasıl gidiyor???Yorum bekliyorum.Şöyle yapsan daha iyi olurdu tarzında eleştirileri bekliyorum