Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 188 sonuç

Konu: Feda Etmeyen Veda Etsin

Hybrid View

kanat için pavel niakhaichyk'i önerebilirim. istersen bak, özellikle ligde uçuruyor takımı. kariyerinde başarılar dilerim ayrıca.

Quote Originally Posted by TKF View Post
    kanat için pavel niakhaichyk'i önerebilirim. istersen bak, özellikle ligde uçuruyor takımı. kariyerinde başarılar dilerim ayrıca.
    Teşekkür ederim.Kanatlara gerekli takviyeleri yaptım ancak seni kırmayacağım simao yu yollarsam alabilirim paveli.Daha çok öneri bekliyorum başka konularda

Defansa Soner Örneği öneririm profiline aldanma. Müthiş bir defans hemde daha 21 yaşında mı ne.Birde yedek kaleci olarak Serdar Kulbilge'yi alabilirsin. Çünkü Rüştü bırakabiliyor.
    Last edited by volkan124 : 19.Haziran.2012 at 19:17 Reason: ekleme

Default Bombalar Patladı!!!

GÖKHAN SÜZEN BEŞİKTAŞ TA!
    BONSERVİSİNE 2 MİLYON EURO ÖDEDİK MALUM İSMAİL BENİ ÇOK KIZDIRDI.YILLIK 650 BİN EURO ALACAK

OLCAN ADIN DA BEŞİKTAŞ DEDİ!! BONSERVİSİNE 3.5 MİLYON EURO ÖDEDİK.YILLIK 900 BİN EURO ALACAK

FENERBAHÇENİN DE İSTEDİĞİ OYUNCUNUN BONSERVİSİ 1.25 MİLYON EURO.YILLIK 600 BİN EURO ALACAK.

TRANSFERLERİ BÜYÜK ÖLÇÜDE BİTİRDİK.SİMAO NUN DURUMUNA VE AVRUPA LİGİDE KALIRSAK BİR KANAT DAHA ALABİLİRİZ

Olcan ve Isaac transferlerini beğendim. Fakat Gökhan Süzen her zaman iyi performans sergilemiyor bende inşallah başarılı olabilir

Quote Originally Posted by volkan124 View Post
    Olcan ve Isaac transferlerini beğendim. Fakat Gökhan Süzen her zaman iyi performans sergilemiyor bende inşallah başarılı olabilir
    Isaac aklımda yoktu senin önerinle aldık iyi transfer yaptık Gökhan Süzen inşallah gereken katkıyı verir Birazdan Avrupa Ligi rövanş maçına çıkacağız bakalım elenecekmiyiz.Çift forvet çıkacagım

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

başlık var dediler geldik transfer çok güzel ve yerinde olmuş başarılar dilerim

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    başlık var dediler geldik transfer çok güzel ve yerinde olmuş başarılar dilerim
    TEŞEKKÜRLER.RÖVANŞ MAÇIMIZ ÇOK ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Default Beşiktaş Gruplara Kaldı!

KARAKARTAL ZORLU MAÇIN ARDINDAN GRUPLARA ADINI YAZDIRDI.(İbrahim toraman takımı 10 kişi bıraktı yine verdik cezayı ama takım her maç kırmızı görüyor sert oynatmıyorum ama bakalım olacak birşeyler.Taktiğe gelirsek çift forvet başladık Wilfried ve Almeida ilk golü yedik ama sonra toparlandık.Wilfried ve Ernst in sakatlıkları kısa süreli olduğundan çok üzülmedik.BURAK KAPLAN maçın yıldızı...

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Başarılar dilerim.

FM'de futbolcu ticareti ile başarılı olamaktan daha çok para kazanabilirsin.

Xulu, Lazovic, Romerio, Kara, Sanogo, Ilori, Prestia gibi isimler çok ucuza alıp en kötüsünü 15 milyondan satabileceğin futbolcular, tavsiye ederim. Özellikle Xulu'yu 250bin dolara alıp 15-20 arası satman mümkün 2 sene sonra.

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Başarılar dilerim.

FM'de futbolcu ticareti ile başarılı olamaktan daha çok para kazanabilirsin.

Xulu, Lazovic, Romerio, Kara, Sanogo, Ilori, Prestia gibi isimler çok ucuza alıp en kötüsünü 15 milyondan satabileceğin futbolcular, tavsiye ederim. Özellikle Xulu'yu 250bin dolara alıp 15-20 arası satman mümkün 2 sene sonra.
    Tavsiyen için teşekkürler ancak ben herkesin bildiği oyuncuları almaktansa daha değişik oyuncu alıp parlatmak istiyorum örnek:Kara herkes oyunun başında alıp satıyor ben klişelerden uzak durmak istediğimden böyle transferler yapıyorum.Önerilerin için teşekkürler tekrar

Default Avrupa Liginde Gruplar Belli Oldu!

BEŞİKTAŞ'IN YER ALDIĞI F GRUBU

Zorlu bir kura çektik.Tottenham grubun kesin favorisi.2.lik için Lokomotif Moskova ile çekişecegimizi düşünüyorum

Kardeş yanlış resim koymuşsun . Maç güzel. Taktiğini ve kadronu koyabilir misin?

Kardeş yanlış resim koymuşsun . Maç güzel. Taktiğini ve kadronu koyabilir misin?
    Bu kariyeri izleyen bir tek sensin sanırım Farkettim sonradan değiştirdim Taktik ve kadro geliyor.

Gruptan 2. olarak çıkarız. Belki Lokomotif Moskov zorluyabilir. İlk kez bir kariyer takip ediyorum. Başlığa vuruldum diyelim

Gruptan 2. olarak çıkarız. Belki Lokomotif Moskov zorluyabilir. İlk kez bir kariyer takip ediyorum. Başlığa vuruldum diyelim
    1.likte gözüm yok gruptan çıkalım yeter.Başlık konusuna katılıyorum Milli takıma gittiler birazdan gelirler şöyle düzgün bir şekilde koyayım kadroyu ve taktiği ...YORUMLARINIZ KARİYERİN İLERLEMESİNİ SAĞLIYOR.YAPICI ELEŞTİRİLERİ BEKLİYORUM

Bir Bozbaykuş olarak geçtiğimiz günlerde takımımla bir kariyer açtım ve devre arasında Sercan Saraer'i getirdim takıma.Uyum sorunu falan yok adam takır takır oynuyor onu da Simao konusunda kararsız kaldığın zamanlarda öneririm

Edit:Nemanja Tomic'de iyi bir joker oyuncu.Önerdiğim adamların hepsinin maliyeti düşüktür hocam
    Last edited by Gannicus : 19.Haziran.2012 at 20:32 Reason: Eksik bilgi

Quote Originally Posted by Gannicus View Post
    Bir Bozbaykuş olarak geçtiğimiz günlerde takımımla bir kariyer açtım ve devre arasında Sercan Saraer'i getirdim takıma.Uyum sorunu falan yok adam takır takır oynuyor onu da Simao konusunda kararsız kaldığın zamanlarda öneririm
    Transfer Dönemi kapandı Ara transfere kısmetse önerin için teşekkürler

Quote Originally Posted by Gannicus View Post
    Edit:Nemanja Tomic'de iyi bir joker oyuncu.Önerdiğim adamların hepsinin maliyeti düşüktür hocam
    Bu oyuncuları kısalisteye aldım maç raporu alacağım ara transferde takıma kazandırabiliriz ilgin için teşekkürler yorumlarını esirgeme
    Last edited by InglorValdamir : 19.Haziran.2012 at 20:51 Reason: eksik bilgi

Eğer çok sert oynuyorsa adamların ve taktiğin müsaitse adam adama değilde alan markajı yaptır. Sertliği azaltır.

Eğer çok sert oynuyorsa adamların ve taktiğin müsaitse adam adama değilde alan markajı yaptır. Sertliği azaltır.
    Deneyeceğim.

İŞTE TAKTİĞİMİZ

Hocam Yassine El Ghanassy hem hızlıdır hem de tekniktir.İleride de yüksek paralara satılabilir.Gent'te oynuyor.£1.2m e geliyor.

Quote Originally Posted by Robeck View Post
    Hocam Yassine El Ghanassy hem hızlıdır hem de tekniktir.İleride de yüksek paralara satılabilir.Gent'te oynuyor.£1.2m e geliyor.
    Önerin için teşekkürler kısalistemize aldık menajerler transfer döneminde önermişti devre arasında değerlendireceğim.
    Last edited by InglorValdamir : 19.Haziran.2012 at 21:06 Reason: yazı font

Default Spor Toto Süper Lig

SPOR TOTO SÜPER LİGİNE İYİ BAŞLADIK!

Çektiğimiz 18 şut var.Olcan ilk maçında çok iyi oynadı sol kanadı adeta otobana çevirdi.1 asist yaptı 2 topu direkten döndü ve ona olan güvenimi boşa çıkarmadı.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Açıkçası yıldızları satıp transfer yapmadan ilerlersin zannediyordum.

Çok transfer yapmışsın.Bu arada peşin mi 48 ay taksit mi ?

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Açıkçası yıldızları satıp transfer yapmadan ilerlersin zannediyordum.

Çok transfer yapmışsın.Bu arada peşin mi 48 ay taksit mi ?
    Quaresma yi 15 milyon euro ya sattıktan sonra bu parayı 7 oyuncu transferine harcadık ve bütün transferlerimiz taksitle alındı 2 tanesi kiralık.Oyunculara astronomik rakamlar vermedik.En yüksek verdiğimiz ücret 3.5 milyon.Yorumun için teşekkürler

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Kadron oldukça kaliteli.Şampiyon Olabilirsin.

Default Uefa Avrupa Ligi

WHITE HART LANE DE RAKİBİMİZE BOYUN EĞDİK.GRUBUN İLK SÜRPRİZİNİ BU HAFTA DNIPRO YAPTI LOKOMOTIF MOSKOVA YI DEPLASMANDA 4-1 YENDİLER.BU BİZİ BİRAZ RAHATLATTI

Default Derbi Zamanı

TRABZONSPORU ETKİLİ OYUNUMUZLA GEÇTİK.ÇEKTİĞİMİZ 20 ŞUT ATTIĞIMIZ 4 GOL VAR DİPNOT:SİMAO'NUN TAKIMA ÖNDERLİK ETMESİ BENİ ÇOK MEMNUN EDİYOR.

Kariyer nasıl gidiyor???Yorum bekliyorum.Şöyle yapsan daha iyi olurdu tarzında eleştirileri bekliyorum

SİMAO TAKIMI SIRTLAMAYA DEVAM EDİYOR!

İSTATİSTİKLER ORTADA!GOL ATAMAYINCA PUANLARI BÖLÜŞMEK ZORUNDA KALDIK

HUGO ALMEİDA MAÇA DAMGASINI VURDU!GRUPTAKİ İLK PUANLARIMIZI ALDIK

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri