Yeni koridor hayırlı olsun..![]()
Yeni koridor hayırlı olsun..![]()
Gençlerbirliği'nin çok geniş bir kadrosu oldu bakalım neler yapacaklar yeni sezonda.Tomas transferi de tam isabet.
Gençlerbirliği 4 futbolcuyu geri gönderdi!
Gençlerbirliği, sezon öncesi kamp dönemlerinde göze giremeyen 4 futbolcuyla yollarını ayırdı..
Kırmızı-siyahlı kulübün, Hacettepe'den kadrosuna kattığı ancak performanslarını beğenmediği Serkan Atak, Kadir Bekmezci, İbrahim Şahin ve Ante Kulusic'i bu takıma geri gönderdiği bildirildi.
Serkan Atak ve İbrahim Şahin'i beğenirdim yararlı olabilirlerdi.
serkan atak ve ibrahimi göndermelerini anlamadım kalburüstü oyunculardı....tomas transferi cok yerinde olmuş ilhanla iyi bi ikili olusturabılırler
Kadrosu zaten fazlaydı iyi olmuş ayrıca Serkan ve İbrahim eskisi gibi iyi değiller zaten..
Labinot Harbuzi yi Aldı Gençlerbirliği ama kimse yayınlamamışDemin aklıma geldi transfer bi bakayim foruma dedim
FM de hangi takıma gidersem garanti harbuziyi transfer ediyorum . Ve süper gelişiyor. Onu türkiyede canlı olarak izlemek çık zevkli olucak![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Evet Harbuzi bence Türkiye ligine çok yakışıcak bir futbolcu olmaya aday acaba kaç paraya aldı Geçlerbirliği umarım eski hakkettiği yeri bulur..
750bın euro aldılar.Ve İlhan Cavcav;Herkes bize para harcamıyor dedi Harbuziye 750 bin euro verdik aldık dedi..![]()
Klasik İlhan Cavcav transferibu arada Gençlerbirliği sanırım eksik yazılmış kusura bakmayın..
Bu İlhan Cavcav fena yahu...
Geçen sene G.Birliği Fair Play liginde son haftaya kadar lider durumdaymış.İlk üçe para ödülü var.Son maçta M.Polat rakibine dirsek atmış ve kırmızı kart görmüş.Bu ceza ile G.Birliği Fair Play liginde 4. sıraya düşmüş ve para alamamış...
Bunun üzerine Cavcav M.Polat'ı kovmuş...![]()
Gençlerbirliği, Jurica Vranjes ile anlaştı
Gençlerbirliği, Almanya'nın Werder Bremen takımında forma giyen Hırvat orta saha oyuncusu Jurica Vranjes ile anlaşmaya vardı.
Gençlerbirliği, kadrosunu Hırvatistan'ın milli futbolcusu Jurica Vranjes ile güçlendiriyor. Gençlerbirliği, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Vranjes ile anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun yarın sabah sağlık kontrolünden geçeceği ve herhangi bir sakatlık olmaması halinde imza atacağı öğrenildi. Almanya'da Stuttgart ve Bayer Leverkusen gibi takımların formalarını giyen Vranjes, 26 kez de Hırvatistan Milli Takımı'nın formasını giydi.
DHA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Breh breh. Durup durup şöyle adamlar getiriyoya Cavcav helal olsun valla. Vranjes orta sahanın her yerinde oynuyo. Süper transfer...
Werderdeki Vranjes dimi? Tebrikler, gerçekten ligimizin kalitesi artıyor. (:
Vay vay vay müthiş transfer G.Birliği için (:
Yakında Anadolu klüpleri Avrupa'nın üst düzey takımlarında oynayan yıldız isimler getirirse şaşırmamak gerekirTebrikler Gençlerbirliği'ne güzel transfer.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Digiturk'ten gelen paraların iyi oyunculara gitmesi güzel tebrikler Gençlerbirliği ama Gençlerden daha genç bir yetenek oyuncu beklerdim Harbuzi ayarında..
Ankara takımlarından bakalım daha ne transferler göreceğizGüzel transfer yaptı Gençlerbirliği.
Vay anasını sayın seyirciler.. İyi transfer Vranjes..
Doll'un katkısı büyüktür Vranjes'in gelmesinde.Tabii ligde forma giyen,giyecek olan diğer yıldız oyuncuların da Vranjes'in gelmesinde etkili olmuştur.Ligimizde kaliteli oyuncuların çoğalması güzel bir şey.Hayırlı olsun.
So what?
Saike
Şuan türkiye liginde en begendigim teknik direktör Doll. Şahsen Besiktas'ta görmek çok isterim. Vranjes kaliteli bir transfer iyi olan gençlerbirligine büyük katkı saglıcaktır.
Umarım heba etmezler Doll'ü. Yine iyi dayandı,ben 3. 4.haftada gider zannediyordum.
Yollansın bir zahmet o kadar dengesiz bir adam ki inanılmaz derecede kötü son vurusları var.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Billy Mehmet imzaladı!
Gençlerbirliği, İskoçya Premier Ligi'ndeki iki ayrı takımda forma giyen iki oyuncuyu Ankara'ya davet etti.
Gençlerbirliği'nin daveti üzerine Ankara'ya gelen Billy Mehmet, yapılan görüşmelerde sonra Başkent temsilcisi ile ön protokol imzaladı.
St. Mirren'de forma giyen Billy Mehmet ile ön protokol imzalayan Gençlerbirliği Hearts'da oynayan Michael Stewart ile transfer için görüşmelerde bulunacağı bildirildi.
Skysports.com'a açıklamalarda bulunan Billy Mehmet, St. Mirren taraftarının kendisini çok sevdiğini ve kulüpten ayrılmaması için büyük bir baskı yaptığını söyledi.
Futbol kariyerinde St.Mirren'in çok önemli bir yeri olduğunu ifade eden Mehmet, "Gerek menajerim olsun gerek taraftarlar olsun bana her zaman büyük destek oldular. Onlar ile benim aramda ciddi bir gönül bağı var. Ancak bir gün ayrılık olacak ve bu zaman da yavaş yavaş yaklaşıyor" dedi.
İngiltere ve İskoçya'dan sayısız teklif aldığını da doğrulayan Billy Mehmet, "St. Mirren benim için iyi bir basamak oldu. Kulübüm sayesinde İngiltere ve İskoçya'dan bazı teklifler aldım. Ancak benim için şu anda en iyi teklif Türkiye'den geldi. Ben de kariyerime Türkiye'de devam etmekten yanayım" ifadelerini kullandı.
Altyapı kariyerine İngiltere'nin West Ham United kulübünde başlayan Billy Mehmet, 2000-2003 yılları arasında West Ham United kadrosunda bulundu. 2003 yılında İskoçya Ligi takımlarından Dunfermline Atletic takımına transfer olan Mehnmet, bu takımda 54 maça çıktı ve 4 golün altına imza attı.
2005 yılında bir transfer daha gerçekleştirerek bir başka İskoçya takımı St. Mirren'e geçen genç oyuncu, bu takımda 104 maçta forma giydi. 26 yaşında olan Billy Mehmet 1.88 boyunda ve forvet mevkiinde görev yapıyor.
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
G.Birliği'ne Arnavut stoper!
Gençlerbirliği, bugün Ankara'ya getirdiği Arnavut stoper Debatik Curri ile ön protokol imzaladı.
Başkent ekibinin, bonservisi elinde olan 27 yaşındaki stoper Curri ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık ön protokol yapıldığı belirtildi. Ukrayna'nın Premier Ligi ekiplerinden Vorskla Poltava takımında forma giyen defans oyuncu, 1.89 metre boyunda. Poltava takımında oynadığı 94 maçta 19 gol kaydeden ve 29 kez Arnavut Milli Takımı forması giyen Curri ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edildi.
Kaynak: DHA
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?