Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 232 sonuç

Konu: Gençlerbirliği Transfer Haberleri | Hopf, Spellman

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Yeni koridor hayırlı olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Gençlerbirliği'nin çok geniş bir kadrosu oldu bakalım neler yapacaklar yeni sezonda.Tomas transferi de tam isabet.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Gençlerbirliği 4 futbolcuyu geri gönderdi!

Gençlerbirliği, sezon öncesi kamp dönemlerinde göze giremeyen 4 futbolcuyla yollarını ayırdı..

Kırmızı-siyahlı kulübün, Hacettepe'den kadrosuna kattığı ancak performanslarını beğenmediği Serkan Atak, Kadir Bekmezci, İbrahim Şahin ve Ante Kulusic'i bu takıma geri gönderdiği bildirildi.

Serkan Atak ve İbrahim Şahin'i beğenirdim yararlı olabilirlerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Garip,Hacettepe'nin en iyi oyuncuları bu 4 isimdi...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Serkan Atak - İbrahim Şahin iyi oyuncular. İlginç kararlar Gençlerbirliğinde.

Hacettepe'de oynamak istemezlerse diğer Ankara takımına bekleriz

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Serkan Atak - İbrahim Şahin iyi oyuncular. İlginç kararlar Gençlerbirliğinde.

Hacettepe'de oynamak istemezlerse diğer Ankara takımına bekleriz
    Ankaraspormu

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ankara takımı dedim Buğra '' GERÇEK '' Ankara Takımı.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

serkan atak ve ibrahimi göndermelerini anlamadım kalburüstü oyunculardı....tomas transferi cok yerinde olmuş ilhanla iyi bi ikili olusturabılırler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadrosu zaten fazlaydı iyi olmuş ayrıca Serkan ve İbrahim eskisi gibi iyi değiller zaten..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Labinot Harbuzi yi Aldı Gençlerbirliği ama kimse yayınlamamış Demin aklıma geldi transfer bi bakayim foruma dedim

FM de hangi takıma gidersem garanti harbuziyi transfer ediyorum . Ve süper gelişiyor. Onu türkiyede canlı olarak izlemek çık zevkli olucak
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet Harbuzi bence Türkiye ligine çok yakışıcak bir futbolcu olmaya aday acaba kaç paraya aldı Geçlerbirliği umarım eski hakkettiği yeri bulur..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

750bın euro aldılar.Ve İlhan Cavcav;Herkes bize para harcamıyor dedi Harbuziye 750 bin euro verdik aldık dedi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Klasik İlhan Cavcav transferi bu arada Gençlerbirliği sanırım eksik yazılmış kusura bakmayın..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu İlhan Cavcav fena yahu...

Geçen sene G.Birliği Fair Play liginde son haftaya kadar lider durumdaymış.İlk üçe para ödülü var.Son maçta M.Polat rakibine dirsek atmış ve kırmızı kart görmüş.Bu ceza ile G.Birliği Fair Play liginde 4. sıraya düşmüş ve para alamamış...

Bunun üzerine Cavcav M.Polat'ı kovmuş...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gençlerbirliği, Jurica Vranjes ile anlaştı

Gençlerbirliği, Almanya'nın Werder Bremen takımında forma giyen Hırvat orta saha oyuncusu Jurica Vranjes ile anlaşmaya vardı.

Gençlerbirliği, kadrosunu Hırvatistan'ın milli futbolcusu Jurica Vranjes ile güçlendiriyor. Gençlerbirliği, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Vranjes ile anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun yarın sabah sağlık kontrolünden geçeceği ve herhangi bir sakatlık olmaması halinde imza atacağı öğrenildi. Almanya'da Stuttgart ve Bayer Leverkusen gibi takımların formalarını giyen Vranjes, 26 kez de Hırvatistan Milli Takımı'nın formasını giydi.

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Breh breh. Durup durup şöyle adamlar getiriyoya Cavcav helal olsun valla. Vranjes orta sahanın her yerinde oynuyo. Süper transfer...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Werderdeki Vranjes dimi? Tebrikler, gerçekten ligimizin kalitesi artıyor. (:

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Vay vay vay müthiş transfer G.Birliği için (:

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Arkadaş nasıl bir ligimiz var bizim ya Bütün takımlar yıldızları topluyolar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yakında Anadolu klüpleri Avrupa'nın üst düzey takımlarında oynayan yıldız isimler getirirse şaşırmamak gerekir Tebrikler Gençlerbirliği'ne güzel transfer.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Digiturk'ten gelen paraların iyi oyunculara gitmesi güzel tebrikler Gençlerbirliği ama Gençlerden daha genç bir yetenek oyuncu beklerdim Harbuzi ayarında..

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Ankara takımlarından bakalım daha ne transferler göreceğiz Güzel transfer yaptı Gençlerbirliği.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Vay anasını sayın seyirciler.. İyi transfer Vranjes..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Doll'un katkısı büyüktür Vranjes'in gelmesinde.Tabii ligde forma giyen,giyecek olan diğer yıldız oyuncuların da Vranjes'in gelmesinde etkili olmuştur.Ligimizde kaliteli oyuncuların çoğalması güzel bir şey.Hayırlı olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şuan türkiye liginde en begendigim teknik direktör Doll. Şahsen Besiktas'ta görmek çok isterim. Vranjes kaliteli bir transfer iyi olan gençlerbirligine büyük katkı saglıcaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım heba etmezler Doll'ü. Yine iyi dayandı,ben 3. 4.haftada gider zannediyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Pavel Brozek'i istiyomuş Gençlerbirliği.. Kahe'yi yollayacaklar sanırım takımdan..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yollansın bir zahmet o kadar dengesiz bir adam ki inanılmaz derecede kötü son vurusları var.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Billy Mehmet imzaladı!

Gençlerbirliği, İskoçya Premier Ligi'ndeki iki ayrı takımda forma giyen iki oyuncuyu Ankara'ya davet etti.

Gençlerbirliği'nin daveti üzerine Ankara'ya gelen Billy Mehmet, yapılan görüşmelerde sonra Başkent temsilcisi ile ön protokol imzaladı.

St. Mirren'de forma giyen Billy Mehmet ile ön protokol imzalayan Gençlerbirliği Hearts'da oynayan Michael Stewart ile transfer için görüşmelerde bulunacağı bildirildi.

Skysports.com'a açıklamalarda bulunan Billy Mehmet, St. Mirren taraftarının kendisini çok sevdiğini ve kulüpten ayrılmaması için büyük bir baskı yaptığını söyledi.

Futbol kariyerinde St.Mirren'in çok önemli bir yeri olduğunu ifade eden Mehmet, "Gerek menajerim olsun gerek taraftarlar olsun bana her zaman büyük destek oldular. Onlar ile benim aramda ciddi bir gönül bağı var. Ancak bir gün ayrılık olacak ve bu zaman da yavaş yavaş yaklaşıyor" dedi.

İngiltere ve İskoçya'dan sayısız teklif aldığını da doğrulayan Billy Mehmet, "St. Mirren benim için iyi bir basamak oldu. Kulübüm sayesinde İngiltere ve İskoçya'dan bazı teklifler aldım. Ancak benim için şu anda en iyi teklif Türkiye'den geldi. Ben de kariyerime Türkiye'de devam etmekten yanayım" ifadelerini kullandı.

Altyapı kariyerine İngiltere'nin West Ham United kulübünde başlayan Billy Mehmet, 2000-2003 yılları arasında West Ham United kadrosunda bulundu. 2003 yılında İskoçya Ligi takımlarından Dunfermline Atletic takımına transfer olan Mehnmet, bu takımda 54 maça çıktı ve 4 golün altına imza attı.

2005 yılında bir transfer daha gerçekleştirerek bir başka İskoçya takımı St. Mirren'e geçen genç oyuncu, bu takımda 104 maçta forma giydi. 26 yaşında olan Billy Mehmet 1.88 boyunda ve forvet mevkiinde görev yapıyor.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

G.Birliği'ne Arnavut stoper!

Gençlerbirliği, bugün Ankara'ya getirdiği Arnavut stoper Debatik Curri ile ön protokol imzaladı.

Başkent ekibinin, bonservisi elinde olan 27 yaşındaki stoper Curri ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık ön protokol yapıldığı belirtildi. Ukrayna'nın Premier Ligi ekiplerinden Vorskla Poltava takımında forma giyen defans oyuncu, 1.89 metre boyunda. Poltava takımında oynadığı 94 maçta 19 gol kaydeden ve 29 kez Arnavut Milli Takımı forması giyen Curri ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edildi.

Kaynak: DHA
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri