YUSUF KURTULUŞ İMZALADI
Futbolcular değişir, Teknik Heyette yer alan isimler değişir, Yönetimler değişir ancak www.spor28.om un ilk haberleri siz değerli okurlarına aktarma prensibi asla değişmez.
Dün akşam saatlerinde yaptığımız ve sitemiz aracılığı ile siz değerli okurlarımıza aktardığımız “Denizlisporlu Yusuf için nabız yoklanıyor” haberinin ardından Giresunspor Yönetimi, gece operasyonu düzenleyerek genç futbolcuyu renklerine bağladı.
Yusuf ile Giresunspor Kulüp Başkanı Olgun Aydın Peker’in yaptığı görüşmeler olumlu geçti ve Türkcell Süper Lig patentli Yusuf Kurtuluş, Çotanak oldu.
Denizlispor ile ligin ilk yarısında 12 maça çıkan genç oyuncu, bundan böyle Giresunspor’un başarısı için ter dökecek.
Orta sahada oyun kurucu olarak görev yapan ve Traabzonspor’da da forma giydikten sonra Türkcell Süper Liginde Konyaspor ve hemen ardından da Denizlispor’un başarısı için ter döken 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Kurtuluş, bugün Giresunspor’un kamp çalışmalarını sürdürdüğü Antalya’da takıma katılacak.

İBRAHİM PARLAYAN DA İMZALADI
Giresunspor, Yusuf Kurtuluş’un ardından ikinci bombasını da patlattı ve bir süredir transfer gündeminde bulundurduğu Bolusporlu İbrahim Parlayan’ı da renklerine bağladı.
Yaklaşık 3 günden bu yana devam eden sıkı pazarlıkların ardından tecrübeli futbolcu ile hemen her konuda anlaşmaya varan Giresunspor Yönetim Kurulu dün akşam geç saatlerde resmi sözleşme imzalattığı Parlayan’a “Kampımıza katılabilirsin. Ligin 2. yarısında senden üst düzey performans bekliyoruz” dedi.
Öte yandan Çotanaklar ile anlaşmaya vardıktan hemen sonra www.spor28.com a bir açıklamada bulunan golcü İbrahim Parlayan, “Daha evvel size verdiğim röportaj da transferimin yüzde 80 bittiğini açıklamıştım. Az evvel tüm konularda anlaşma sağladık. Her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.
Çotanak taraftarları ve Giresunspor’u yakından tanıdığını da sözlerine ekleyen Parlayan; “Giresun Atatürk Stadında daha evvel çok maç oynadım. Oradaki atmosferi çok iyi biliyorum. Çotanaklara her zaman rakip olmuştum fakat bu kez onların içinden biri oldum. Artık gollerimi bundan böyle Çotanaklar ve Giresunspor’un başarısı için atacağım” dedi.
İbrahim Parlayan’ın da tıpkı Yusuf Kurtuluş gibi bugün Antalya’daki kampa katılacağı ifade edildi.