Sayfa 2 / 51 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

YUSUF KURTULUŞ İMZALADI

Futbolcular değişir, Teknik Heyette yer alan isimler değişir, Yönetimler değişir ancak www.spor28.om un ilk haberleri siz değerli okurlarına aktarma prensibi asla değişmez.

Dün akşam saatlerinde yaptığımız ve sitemiz aracılığı ile siz değerli okurlarımıza aktardığımız “Denizlisporlu Yusuf için nabız yoklanıyor” haberinin ardından Giresunspor Yönetimi, gece operasyonu düzenleyerek genç futbolcuyu renklerine bağladı.

Yusuf ile Giresunspor Kulüp Başkanı Olgun Aydın Peker’in yaptığı görüşmeler olumlu geçti ve Türkcell Süper Lig patentli Yusuf Kurtuluş, Çotanak oldu.

Denizlispor ile ligin ilk yarısında 12 maça çıkan genç oyuncu, bundan böyle Giresunspor’un başarısı için ter dökecek.

Orta sahada oyun kurucu olarak görev yapan ve Traabzonspor’da da forma giydikten sonra Türkcell Süper Liginde Konyaspor ve hemen ardından da Denizlispor’un başarısı için ter döken 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Kurtuluş, bugün Giresunspor’un kamp çalışmalarını sürdürdüğü Antalya’da takıma katılacak.

İBRAHİM PARLAYAN DA İMZALADI

Giresunspor, Yusuf Kurtuluş’un ardından ikinci bombasını da patlattı ve bir süredir transfer gündeminde bulundurduğu Bolusporlu İbrahim Parlayan’ı da renklerine bağladı.

Yaklaşık 3 günden bu yana devam eden sıkı pazarlıkların ardından tecrübeli futbolcu ile hemen her konuda anlaşmaya varan Giresunspor Yönetim Kurulu dün akşam geç saatlerde resmi sözleşme imzalattığı Parlayan’a “Kampımıza katılabilirsin. Ligin 2. yarısında senden üst düzey performans bekliyoruz” dedi.

Öte yandan Çotanaklar ile anlaşmaya vardıktan hemen sonra www.spor28.com a bir açıklamada bulunan golcü İbrahim Parlayan, “Daha evvel size verdiğim röportaj da transferimin yüzde 80 bittiğini açıklamıştım. Az evvel tüm konularda anlaşma sağladık. Her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

Çotanak taraftarları ve Giresunspor’u yakından tanıdığını da sözlerine ekleyen Parlayan; “Giresun Atatürk Stadında daha evvel çok maç oynadım. Oradaki atmosferi çok iyi biliyorum. Çotanaklara her zaman rakip olmuştum fakat bu kez onların içinden biri oldum. Artık gollerimi bundan böyle Çotanaklar ve Giresunspor’un başarısı için atacağım” dedi.

İbrahim Parlayan’ın da tıpkı Yusuf Kurtuluş gibi bugün Antalya’daki kampa katılacağı ifade edildi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Murat Erkan Martin'i Aydınspor'da denemişti ama bir türlü istenilen performansı gösteremedi. Kondsyon çok düşüktü maçlarda çabuk kesiliyodu. Beğenilirse bile son anlarda oyun sıkıştığında oyuna girer kanımca. 11 oyuncusu ilk başlarda olamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Yanlız Murat Yusuf müthiş bir transfer olmuş. Aynı şekilde İbrahim Parlayan'da. Giresunspor'dan play-off bekliyorum en azından...Bizim Birol'da sizinle antrenmanlara çıkmaya başlamış...
    I'm back...

sakary Ali Misafir

Teknik Direktör Engin İpekoğlu'nun CD'den izlediği Brezilyalı iki futbolcu Jefferson ve Marsilyo Antalya kampında takımdaki yerini alacak.
    2 Brezilyalı
    Sakaryaspor'un peşinde olduğu 2 Brezilyalı futbolcuya davet gönderildi. Takıma iki yabancı transferi yapma düşüncesinde olan Teknik Direktör Engin İpekoğlu'nun CD'den izlediği Brezilyalı oyuncular Jefferson ve Marsilyo 3 Ocak'ta başlayacak olan Antalya kampında takımdaki yerini alacak.
    Kamptan sonra
    Daha önceki seneleri örnek alan yönetim yabancı futbolcu konusunda titiz davranıyor. İlk olarak CD'den izlenen oyuncular Teknik Direktör Engin İpekoğlu tarafından beğenildi. Ancak Brezilyalıların transfer edilip edilmeyeceği Antalya kampındaki performanslarına göre netlik kazanacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

CD'den izleme yanıltıcı olabiliyor. Biz bunu bu sene Lovrek transferinde yaşadık. Adamı süper futbolcu diye getirdik. "FOS" çıktı...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mustafa, Giresun fena transferler yapmadı aslında.Eğer takım tutarsa ben bile Play-Off bekliyorum.Neden olmasın en azından.Çoğu takım mali krizde ve oyuncu transfer edemiyor hatta ellerindekilerini bile tutamıyorlar.

Yusuf ve İbrahim transfer dışında yine transfer bekliyoruz tabii ki.Bence takımın hala bir tane çok iyi forvete ihtiyacı var.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Giresun iyi transferler yaptı..Egerki aşı tutrsa play off neden olmasın..Yanlız seri galibiyetler sart..

Orduspor ise Mehmet Öncan ve Cumhur Akbay'ı transfer etti..Bizim yönetimde ayagını denk alıyor.Klüb sartlarını bilen eski oyuncularımızı alıyoruz..Diger takımlar gibi çok para harcamıyoruz..Zaten ligde cogu takım dagıldı..Milli takımada giden en az 5 oyuncumuz var..Gelecek adına da iyi kadro oluşdu..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Eğer bizden Ömer Yalçın'ı transfer edebilirseniz size çok faydası olacaktır Murat. Bank Asya 1.ligi için oldukça iyi bir forvet. Güçlü, hava toplarında etkili bir forvet.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şu an için takımın mutlaka forvete ihtiyacı var yine de.Aydın Çetin ve İbrahim Parlayan'ın yanı sıra çok kaliteli bir forvet lazım ki bu 2 oyuncudan bir tanesi onun yanında olsun.

Ömer Yalçın bence de biçilmiş kaftan olur.Havadan yerden etkili olur 1.lig'de çok rahat.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Son Dakika ! Gökhan CABA İmzaladı !

Bolusporluyuz.com farkı ile Gökhan Caba transfer bilgisi.

Bolusporluyuz.com olarak gerçek transfer haberleri ile siz değerli okuyucularımıza bilgi verdik. Son dakika bilgisi ile yeni transferi sizlerle paylaşıyoruz.
    Boluspor transfer komitesi Malatyaspor’dan stoper Gökhan Caba’yı kırmızı Beyaz renklere bağladı. Bugün İstanbul’da öğlen saatlerinde imza attırılan Gökhan Caba bu gece veya yarın kampa katılması bekleniyor. Editörümüz Fahri Gündüz’ün araştırmaları devam ederken, Gizlilik ile yürütülen bu ismi bu güne kadar imza gerçekleşmeden sorun çıkar düşüncesi ile yayınlamamıştık.

Gökhan CABA ( 13 Eylül 1982 )
    Gökhan Caba futbola Bakırköyspor amatör ligde başladı. Sırası ile İstanbulspor , F.Karagümrük , Kasımpaşa ve Malatyaspor’da oynadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Erkan Martin beğenilmemiş ve geri gönderilmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bugün bizim şehirdeki yerel bir gazetede Ömer Yalçın Giresun'da diye bir haber gördüm. Umarım bu transfer gerçekleşir. Ömer bu takımdan gidecekse gitmesini istediğim 3 takım var. Bu takımlardan biri de Giresunspor...=)
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben de duydum bugün Ömer Yalçın haberini,hayırlı olsun diyelim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Orduspor'da hareketli günler
    Orduspor'da 5 futbolcunun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilirken, 2 oyuncu da transfer edildi.
    Devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Orduspor'da 5 futbolcu ile yollar ayrıldı. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen, ancak sakatlanması üzerine ameliyat olarak sezonu kapatan Ufuk Ateş, müzmin sakat Mehmet Al, Hakan Çimen, Muhammed Türkmen ve ilk yarının ortalarında takımdan ayrılan İlker Erbay'ın sözleşmeleri feshedildi.

Bu arada Orduspor'un Antalya kampına iki yeni futbolcu katıldı. Kartalspor'dan Mehmet Öncan ile Adana Demirspor'dan Cumhur Akbay, Mor-beyazlı ekibin kampına katıldılar. Orduspor İdari Menajeri Dursun Karamustafaoğlu, devre arasında 3-4 futbolcu daha transfer edileceğini bildirdi.

02.01.2009
    Kaynak : İHA

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gökhan Bozkaya / Malatyaspor transfer edildi.

Sezer Güler / Antalyaspor transfer edildi.

2 yeni transfer Antalya'da kampa katılmış.

Sezai Demircan bu arada Sakaryaspor ile anlaşmış.Hayırlı olur umarım onun için hiç forma giyemedi bizde.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresunspor'da Hafta Sonu Sürprizi!
    Giresunspor Yönetimi geride bıraktığımız hafta sonunda da boş durmadı ve uzun bir süredir transfer gündeminde bulundurduğu Gökhan Bozkaya ve Antalyaspor’dan Sezer Güler ile Diyarbakırsporlu Ersin Veli’yi renklerine bağladı.
    5 Ocak 2009

Çotanaklar, Malatyasporlu Gökhan Bozkaya, Antalyasporlu Sezer Güler ve Diyarbakırsporlu Ersin Veli ile kesin olarak anlaşmaya vardılar.
    Uzun süren pazarlıkların ardından önceki akşam geç saatlerde kesin olarak anlaşmaya varılmasının ardından orta saha oyuncusu Gökhan Bozkaya, Giresunsporlu oldu. Bozkaya, Cumartesi günü Antalya’da yapılan kamp çalışmalarına katıldı.

Malatyaspor, Eskişehirspor ve Sivasspor gibi üst düzey takımlarda oynadığını anımsatan Gökhan Bozkaya, başarılı grafiğini yeşil-beyazlılarda da sürdüreceğini kaydetti.

İsmi transfer gündemine girdikten sonra Giresunspor'u yakından takip etmeye başladığını da sözlerine ekleyen Gökhan Bozkaya, ''Burada oynayan bir çok futbolcuyu yakından tanıyorum. Hedefim, başarılı bir performans ortaya koyarak Giresunspor'u layık olduğu yere taşımak'' diye konuştu.

SEZER ÇOK MUTLU

Öte yandan Giresunspor'un Gökhan Bozkaya'dan sonra ikinci transferi de Antalyasporlu Sezer Güler oldu. 19 Aralık 1985 Münih doğumlu olan genç futbolcu daha önceki sezonlarda Uşakspor ve Fethiyespor'da forma giydikten sonra Süper Lig patentli Antalyaspor'a transfer oldu.

Orta sahanın çeşitli kademelerinde görev yapan ve çoğunlukla sağ ve sol kanatta oynayan 24 yaşındaki futbolcu, hafta sonu Gökhan Bozkaya ile birlikte Antalya’da yapılan Giresunspor kampına katıldı.

DİYARBAKIR'DAN ERSİN VELİ DE İMZALADI

Dış transfer çalışmalarına devam eden Giresunspor Yönetimi son olarak sürpriz bir ismi daha bünyesine kattı ve Diyarbakırsporlu Ersin Veli'yi renklerine bağladı.
    Çotanaklar, Gökhan Bozkaya ve Sezer Güler'in ardından Diyarbakırspor'un tecrübeli stoperi Ersin Veli ile hemen her konuda anlaşmaya vardı.

1982 doğumlu olan ve geçtiğimiz sezonlarda Fethiyespor, Darıca Gençlerbirliği, Eyüpspor ve Gebzespor formalarını giyen Ersin Veli, geçen sezon takımının banko isimleri arasındaydı.

Ancak bu sezon Ulaş ve Erhan Çatalcam'ın üstün performansları karşısında tandemdeki yerini kaybeden Ersin Veli, yine de 8 maçta görev yaptı.27 yaşındaki tecrübeli futbolcunun aynı zamanda savunmada sağ bek olarak da görev yapabildiği kaydedildi.

CEM SİNAN SERBEST!

Öte yandan Olgun Aydın Peker başkanlığındaki Yönetim Kurulu, ilk yarıda kendisinden bekleneni veremeyen Cem Sinan Vergül ile de yollarını ayırdı.
    Yönetim Kurulu, sezon başı Kocaelispor’dan büyük umutlarla transfer edilen Cem Sinan Vergül’den kendisine kulüp bulmasını istedi.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Bolu Cevahir'le anlaştı!

Boluspor'un Başkanı Necip Çarıkçı, Gaziantepspor'dan orta saha oyuncusu Mustafa Cevahir'i renklerine bağladıklarını söyledi. Çarıkçı "Amacımız ihtiyacımız olan mevkilere nokta transferler yaparak ikinci yarıya iyi başlamak. Bunun içinde gerekli olan transfer çalışmalarını yapıyoruz" dedi.

Çarıkçı, Boluspor'un nokta transferler yaparak ikinci yarıya iyi başlamak istediğini ifade ederek, ''Amacımız ihtiyacımız olan mevkilere nokta transferler yaparak ikinci yarıya iyi başlamak. Bunun içinde gerekli olan transfer çalışmalarını yapıyoruz'' dedi.

Gaziantespor'un orta saha oyuncusu Mustafa Cevahir ile bir yıllık anlaşma yaptıklarını kaydeden Çarıkçı, ''Takımın yeni transferi Mustafa Cevahir, Antalya kampına katılarak takımla birlikte çalışmalarını sürdürecek. Şu an takım Antalya'da kampta. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz'' diye konuştu

www.ajansspor.com

Ayrıca Gökhan Emreciksin transferinden 900 bini kapmış durumdayız...!

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Ömer Yalçın sesleri

Forvet arayışlarını devam ettiren Sakaryaspor'da ön plana çıkan isimlerin başında Eskişehirspor'lu Ömer Yalçın'ın geldiği öğrenildi.
    Sakaryaspor'da forvet konusunda girişimler devam ediyor. Bir çok isimle görüşmelerini devam ettiren yönetimin gündeminin ilk sırasında Eskişehirspor forması giyen Ömer Yalçın geldiği öğrenildi. Bu sezon Fortis Türkiye Kupası'nda iki maçta forma giyen oyuncu için girişimlerin hızlandığı gelen haberler arasında yer alıyor. Yeşil-Siyahlı ekibimizden gelen teklife forvet oyuncusunun da sıcak baktığı ve mutabakat sağlandığı takdirde Sakaryaspor forması giyeceği öğrenildi.

kaynak:sakaryayenihaber.com

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çotanaklar 10’u Brezilya’da buldu 10 numara transferi için çok gizli bir çalışma yürüten Yeşil-beyazlıların Başkanı Peker, Polanya’nın Pogon takımında forma giyen Marcello Barbosa De Oliveira ile anlaşma sağladı. Sambacı yola çıktı, yarın Türkiye’de olacak.

Kadrosunu tecrübeli oyuncularla donatan ve 10 numara alarak transferi sonlandırmayı planlayan Giresunspor, Sambacı Marcello ile anlaşma sağladı. Antalya Cup’ta oynanan iki hazırlık karşılaşmasının ardından Teknik Sorumlu Ali Eren Beşerler’in beyin istemesi üzerine arayışlara başlayan ve çok gizli bir çalışma yürüten Giresunspor’un Başkanı Olgun Aydın Peker, Polanya Ligi’nde forma giyen futbolcu ile tüm konularda anlaşmaya vardı. Pogon takımında top koşturan Marcello Barbosa De Oliveira, en geç yarın sabah Türkiye’de olacak ve son dakikada bir pürüz çıkmadığı taktirde sezonun ikinci yarısında Çotanak armalı formayı giyecek.

Geliyor
    Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen ve Müslüm Gürses'e olan benzerliğiyle dikkat çeken Amaral’ın da eski takım arkadaşı Marcello’nun transferi için olumlu görüş verdiği kaydedildi. Pogon’a Brezilya’nın Moggimirim takımından transfer olan genç orta saha oyuncusu menajeri aracılığıyla Giresunspor’un kendisine sunduğu teklife “Gelirim’ yanıtı verdi. Bu gelişme üzerine 21 yaşındaki orta saha oyuncusunun uçak bileti alındı. Dün akşam Brezilya’dan uçağa binen genç futbolcu direk uçuş olmadığı için bugün akşam saatlerinde Almanya’ya inecek. Gece geç saatlerde Türkiye’de olması beklenen Marcello’nun yarın menajeri ile birlikte Başkan Olgun Aydın Peker ile görüştükten sonra resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Karşıyaka’da İstemişti
    Giresunspor’a çok yakın olan Brezilyalı futbolcunun sezon başında Bank Asya Birinci Lig takımlarından Karşıyaka’ya transferinin direkten döndüğü kaydedildi. Öte yandan yönetim kurulunun forvete takviyeyi ise düşünmediği kaydedildi. İlk yarıda yedi golle takımın en skorer oyuncusu olan Aydın Çetin ile Boluspor’dan alınan İbrahim Parlayan’a çok güvenen yönetim kurulu, forvet hattında bir sıkıntının yaşanmayacağına inanıyor. İkinci transfer döneminde kadrosuna deneyimli oyuncuları katan Yeşil-beyazlılar, Brezilyalı Marcello Barbosa De Oliveira’nin da imza atmasıyla transfer çalışmalarına son noktayı koyacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bruno ve Mehmet şen ikilisi çok iyi olacak..

Last edited by Emurafu : 10.Ocak.2009 at 19:33

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Bolusporluyuz.com olarak Boluspor’un son almış olduğu 3 ismi Boluspor camiasına açıklarken son transferide sizlerle paylaşıyor. Daha önce İlyas Kahraman’ın imza atacağını önceden haber veren , Gökhan Caba transferini ilk duyuran ve Mustafa Cevahir ismini ilk olarak yayınlayan Bolusporluyuz.com Son Varanı açılıyor.
    Boluspor bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan Uğur IŞIKAL’ı Kırmızı Beyaz yapıyor. Detaylar az sonra sitemizde bu transferin ayrıntıları forum sayfamızda.

Bizden ayrılmayın...

sakary Ali Misafir

İmzalar atıldı!
    Antalya kampında imzalar atıldı.
    Sakaryaspor Antalya’da toplu imza töreni yaptı. Başkan Bülent Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Erkan ile Teknik Direktör Engin İpekoğlu törene katıldı. V.Manisaspor’dan Okan Koç, Kartalspor’dan Süleyman Varlık, Eskişehirspor’dan Mustafa Sevgi, Ankaragücü’nden Burak Karaduman, Beşiktaş’tan Ethem Yılmaz, Rizespor’dan İlhan Ummak , Boluspor’dan Serkan Özsoy ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı. Başkan Bülent Yılmaz, ”güvendiğimiz futbolcular Sakaryaspor’umuzu ligde bırakacaklar. Onlara güveniyorum, taraftarımızın desteği ile çıkışa geçeceğiz. Bir kaleci ile bir stoper ve forvet arayışlarımız sürüyor “dedi. Kampa katılan Kaleci Harun ise Sakaryaspor’dan ayrıldı. www.sakaryaspor.com.tr

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gökahn Bozkaya çok iyi bir transfer oldu bence Giresun için Rize'm ne yapıyor hiç transfer haberleri yaok yahu
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kamber gidince Ümit'i çağırdılar!

İkinci yarıya pazar günü oynayacağı Samsunspor maçıyla merhaba diyecek olan Kayseri Erciyesspor, maçın oynanacağı stadta çift kale maçla hazırlıklarını sürdürdü. Hüseyin Yoğurtçu'nun düz koşu yaptığı çift kalede Ramazan'da sakatlığı nedeniyle yer almadı.Şanlıurfa ile anlaşan Taylan, takım arkadaşlarıyla vedalaşarak Erciyesspor'dan ayrıldı. Teknik direktör Mustafa Uğur'un isteği üzerine Mavi-siyahlılar da eski futbolcusu Sakaryaspor'da top koşturan Taner Demirtaş'la prensip anlaşmasına vardı. Transferde son günlerde hızlı bir trafik yaşadıklarını belirten kulüp Başkanı Sabri Büyükbahçeci, "Şu ana kadar 4 futbolcuyu (Erdinç, İlker, Gökhan ve Çağatay) renklerimize bağladık. Bazı futbolcularla yollarımızı ayırdık. Kayserispor'dan kiraladığımız Kamber Aslan'ın Antalyaspor'a imza atmasıyla birlikte Yozgatspor'a gönderdiğimiz Ümit Kale'yi geri çağırdık. Taylan'da Ş. Urfa'yla anlaştı. Taner'i de renklerimize bağlayıp yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
    "İKİNCİ YARIYA 3 PUANLA BAŞLAMAK İSTİYORUZ"
    Kayseri Erciyesspor Teknik direktörü Mustafa Uğur da, ikinci yarıya 3 puanla başlayıp, alt sıralardan hızla uzaklaşmak istediklerini söyledi. Uğur, "Kötü bir ilk yarı geçirdik. İkinci yarıda toparlanıp, puan cetvelinde üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyoruz. Önceliğimiz alt sıralardan uzaklaşmak olacak" dedi. Hüseyin, Kenan, Adem Dursun ve Erdinç'de ikinci yarıyla birlikte Erciyesspor'un tırmanışa geçeceğini iddia ederek Kayserililerden destek istediler.

15.01.2009
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ademoviç Giresunspor'da!

Giresunspor Yönetimi, bir süre önce denemeye aldığı Bosna Hersekli Edin Ademoviç'i de renklerine bağladı.

16 Ocak 2009

Devre arasında Gürol, Hakkı, Musa, Eyüp Kadri, Ergun, Sezer, İbrahim Parlayan, Gökhan Bozkaya, Ersin Veli ve Yusuf Kurtuluş gibi tecrübeli isimleri bünyesine katarak adeta gövde gösterisi yapan Çotanaklar, Bosnalı oyuncu ile de nikah kıydı.

Çotanakların, geçen sezon kısa süreliğine de olsa Kasımpaşa formasını da giyen Ademoviç'in yanı sıra Brezilyalı Oliveira ile de 1-2 gün içerisinde anlaşmaya varacağı kaydedildi.

Faty Papy'e arkadaş geldi
    Trabzonspor, Burundili genç oyuncu Faty Papy ile sözleşme imzalarken, komşu kentin takımı Giresunspor da aynı ülkeden denenmek için Hassan Hakizimana'yı getirdi. Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor ile 1 haftadır antrenmanlara çıktığını belirten Hakizimana, ilk kez Türkiye'ye geldiğini kaydetti.
    Sol kanat oyuncusu olduğunu ifade eden Hakizimana, ''Türkiye'ye gelmekten dolayı mutluyum. Küçük yaştan beri profesyonel bir futbolcu olmak benim hayalimdi. Başka bir ülkeye de gidebilirdim ama buraya transfer oldum' dedi.

Brundi Ümit Milli Takımı'nda da oynadığını kaydeden Hakizimana, şöyle devam etti: ''Ülkemdeki takımlardan bana teklif yapıldı, ama ben Türkiye'yi tercih ettim. Deneme aşamasında olduğum Giresunspor ile anlaşacağıma ve burada kalıcı olacağıma inanıyorum. Türk futbolunu Dünya ve Avrupa Şampiyonlarından tanıyorum. Memleketimden uzak kalmamdan dolayı elbette ki oralara özlem duyuyorum. Ama burada başarılı olmak zorundayım. Çünkü ekmek paramı kazanmak zorundayım.''

Trabzonspor ile sözleşme imzalayan Faty Papy ile tanışmadığını belirten Hakizimana, ''Giresunspor'da kalıcı olacağım. Daha sonra da Faty Papy ile tanışmak isterim. Burundi küçük bir Afrika ülkesi. Burada bir Burundili daha olmasına sevindim. Bildiğim kadarıyla Türkiye'de başka bir Burundili oyuncu yok. Giresun ve Trabzon şehirleri de birbirine yakın. Kısa süre içinde Faty Papy ile tanışmak istiyorum'' diye konuştu.

Kulüp basın sözcüsü Fatih Sandal ise yaklaşık bir haftadır denenen Burundili Hassan Hakizimana'nın gösterdiği performanstan memnun olduklarını, oyuncu ile gelecek hafta içinde anlaşma imzalamayı planladıklarını söyledi.

23.01.2009
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hassan hırs yaptı

Giresunspor'un Burundili oyuncusu Hassan, yeşil-beyazlı ekibimizin yaptığı antrenmanlarda teknik patron Ali Eren Beşerler'in gözüne girebilmek için varını yoğunu ortaya koymaya başladı..

İki haftadır takımla birlikte antrenmanlara katılan ve önceki gün Giresunspor’la resmi sözleşme imzalayan Hassan, henüz yeşil-beyazlı formayı giyme şansını yakalayamasa da kendisine güvendiğini ve çok çalışarak Giresunspor’da kalıcı olacağını söyledi.

sakary Ali Misafir

Cuma, 30 Ocak 2009 Sakaryaspor, Konyaspor'da forma giyen eski futbolcusu Ferdi Başoda ile sezon sonuna kadar anlaşma yaptı. Geçen sezon Yeşil-Siyahlı forma altında 14 gol atan Ferdi, sezon sonuna Sakaryaspor'a transfer oldu.

İmza töreni noter huzurunda sessizce yapılırken transferde Maliye Bakanı Danışmanı Tuncay Karartı'nın büyük çabaları olduğu öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ara transfer döneminin en hızlı takımlarından biri olan Giresunspor, dün Gençlerbirliği’nden Seçkin Getbay’ı renklerine bağladı.

Sol kanatta görev yapan ve bu sezon Gençlerbirliği’nde 7 kez kadroya giren genç oyuncu, bugün takımla birlikte ilk idmanına da çıktı.

Kendinden emin hareketleriyle dikkat çeken ve Giresunspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Seçkin, “Giresun’u biraz gezme fırsatım oldu. Burada insanların futbolu ne kadar çok sevdiğini gördüm. Giresunspor’un çok geniş bir kadrosu var ancak ben kendime güveniyorum. Çok çalışarak Giresunspor formasını giymek ve kendimi kanıtlamak istiyorum. Kısa bir süredir burada olmama rağmen takım içinde çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu gördüm. Giresunspor’a geldiğim için mutluyum. Burada başarılı olmak istiyorum” dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Giresunspor takımı sıfırdan kurdu galiba maşallah kaç transfer oldu?
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Sayfa 2 / 51 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri