Yedek forvet Marius Ebbers yedek kulübesinde oturmak istemediğini bildirdi. Ayrılmak istediğini söyleyen Ebbers'i Brondby takımına 300K € karşılığında sattık. Ebbers ara transfer döneminde yeni takımına katılacak.
Yedek forvet Marius Ebbers yedek kulübesinde oturmak istemediğini bildirdi. Ayrılmak istediğini söyleyen Ebbers'i Brondby takımına 300K € karşılığında sattık. Ebbers ara transfer döneminde yeni takımına katılacak.
Steam ID: fotosuki
Almanya Ligi çok zevklidir.Başarılar dilerim...
Hertha maçı olmamış ama gidişat kötü değil.![]()
Çok çekişmeli.
23. hafta
24. hafta
Tam 23 maç sonra kaybettik.İlk mağlubiyetimizi ilk hafta almıştık. Bu ikinci oldu.
23 Maç sonra kaybetmek kötü olmuştur bu sene 1.Lige çıkalım hele gerisini hallederiz.![]()
Bakalım çıkabilecek miyiz.23 Maç sonra kaybetmek kötü olmuştur bu sene 1.Lige çıkalım hele gerisini hallederiz.![]()
Skorlar inişli çıkışlı.![]()
Sakatlananlar cezalı olanlar takımın dengesini çok bozdu. İnanılmaz formsuzdu takım buna rağmen ite kaka puanlar alıyoruz. Moraller de hafiften düşmeye başlamıştı ama toparladık.Skorlar inişli çıkışlı.![]()
Bu arada Düsseldorf Almanya Kupası'nda da finale yükseldi. Dortmund ile oynayacaklar.
Düsseldorf neler yapmış öyle.![]()
Bu çekişmeye yürek dayanmaz.
Şampiyon olmamız çantada keklik ama önümüzdeki maçlar kimle ?![]()
Bu mağlubiyet çok kötü oldu.
Fikstür
32. Hafta
33. Hafta
Puan Durumu
1860 Münih şampiyonluğunu ilan etti. Son hafta öncesi biz 2. sırayı kaptık. Neredeyse tüm seneyi lider götüren Düsseldorf şu an 3. sıraya geriledi. Son hafta her şey belli olacak.
St. PAULI ALMANYA 1.LİGİ'NDE!!!
TARAFTARLAR BÜYÜK SEVİNÇ İÇERİSİNDE!!!
Büyük bir zıplayış bekliyoruz bu sene hedef ilk 5 olmalı zor ama başaracağına inanıyorum![]()
İlk 5 değil ligde kalsam yeter benim için.Büyük bir zıplayış bekliyoruz bu sene hedef ilk 5 olmalı zor ama başaracağına inanıyorum![]()
YOK ARTIK DÜSSELDORF!!!
Önce Almanya Kupası'nı kaldırıp UEFA'ya gitmeye hak kazandılar. Arkasından Playoff oynayıp Freiburg'u geçip 1.Lig'e çıktılar.
1.Lig'de başarılar![]()
Ligde kalsam yeter diye düşünme bence hedefini UEFA'ya katılmak olarak ayarla.Benimde Cottbus ile olan kariyerimde üst lige çıkıp Bundesliga'da 7.olmuştum.Transferler çok önemli bu arada.Sözleşmesi bitenleri hemen kap.Oyunculardan kar etmeye çalış.Finansını artırmaya çalış.
Başarılar.
Transferler
Gelenler
Sezon hedefini düşmemek üzere belirledik. Yönetim bize 355 K € transfer bütçesi ve 280 K € haftalık maaş bütçesi verdi.
Rodrigo Battaglia DM/MC
Genç Arjantinli oyuncuyu bedelsiz takımımıza kattık.
Tomas Zapotocny DC
Yakından tanıdığımız tecrübeli oyuncuyu 1 M € ücretle aldık.
Ivan Bandalovski D/WBR
Bulgar sağ beki Hannover'den 300 K € bedelle aldık.
Adam Hlousek AML/ST
Kendisini kiralık olarak kadromuza kattık. Oyuncuya kiralama bedeli ve maaş ödenmeyecektir.
Atila Turan D/WBL
Türk asıllı sol beki kiralık olarak kadromuza kattık. Kiralama bedeli ödenmezken yıl boyunca maaşı kulübümüz tarafından karşılanacaktır.
Gidenler
Sezon sonunda forma şansı bulamayan ve yeterli verim alamadağımız 6-7 oyuncunun sözleşmelerini uzatmadık ve yollarımızı ayırdık. Orta sahamızın beyni Max Kruse ise Leverkusen ve Marsilya takımlarının ilgisini çekiyordu.
Max Kruse
Oyuncumuzu 6.5 M€ fiyatla Marsilya'ya gönderdik. Bu transfer bütçemize de oldukça iyi geldi.
Transferler devam edecek...