İlk Puan Kaybı | 5. Hafta
5. Hafta itibariyle puan durumu
Kaliteli kadrosuyla West Ham'ın altlarda kalması biraz şaşırttı.
![]()
İlk Puan Kaybı | 5. Hafta
5. Hafta itibariyle puan durumu
Kaliteli kadrosuyla West Ham'ın altlarda kalması biraz şaşırttı.
![]()
Avrupa Ligi Grup Kuraları Çekildi
Kuraya 3. torbadan giren Birmingham, A.Madrid, Belçika'dan Standart Liege ve Kıbrıs Rum Kesiminden APOEL ile A grubunda eşleşti.
Grup çok iyi gelmiş.Çıkarız hertürlü.
UEFA Öncesi Moral | 6. Hafta
Zor da olsa galip gelmen iyi olmuş.
Galibiyet güzel olmuş.Zigic'i normalde oynatıyor musun gol attığını görmedim pek de ?
Zigic'in malesef uzun süreli bi sakatlığı var, iyileştiğinde de Macheda'yı kesmesi biraz zor.
--
Carling Cup'a Veda Ettik
Arsenal ilk yarıda işi bitirdi, kısa yoldan kupa kazanabilmek iyi olabilirdi ama çokta fazla üzülmedim en azından bir kulvar eksildi.Artık asıl hedeflerimize daha çok odaklanabiliriz.
Ligdeki İlk Mağlubiyet Ağır Oldu | 8. Hafta
Kupadaki Arsenal'den sonra bir darbede Leeds'ten yedik toparlanmamız lazım ama sonraki maç A.Madrid.
![]()
Mağlubiyet kötü olmuş.Umarım bir de bunun üstüne Atletico'dan çok gol yiyip moralleri alt üst etmeyiz.
Çok zor olacak.
Şu an sakatlar dönene kadar maalesef sıkıntı yaşıyacaz 2 forvet Zigic'le Marlon King uzun süredir sakat şu aralar Macheda LuaLua ikilisine bağlıyız.Modise takımın beyni alternatifi yok, beklere 2 genç kiraladık ama onlarada pek güvenemiyorumdiğer yerlerde yapabildiğimiz kadar rotasyona gidiyoruz ama anahtar oyuncularımız maç temposundan çok yıprandılar.
Maçta akıl almaz işler olaylar oluyor Falcao'ya karşı inanılmaz bir geri dönüş var şok yaşıyorum
AVRUPA'DA BÜYÜK ŞOK!!!
Sizin Falcao'nuz varsa bizimde aslan gibi yüreğimiz var.Bir anlamda 2. Lig kadromuza rağmen Avrupa devi Atletico Madrid'e tarihi bir şok yaşattık..Bu maçta hiç bir şekilde geri adım atmadık kısasa kısas oynadık,normal taktiğimizde bir kaç rötüş yaparak çıktık maça , 2 kere geriye düştük, attığımız kadarınıda kaçırdık.Oyunun neredeyse her alanında üstünlük kurduk.Herkes bir ayrı oynadı ama özellikle LuaLua insanlıktan çıktı. Artık ne diyeceğimi bilmiyorum çok büyük şok yaşıyorum ..
Galibiyet süper olmuş.Falcao ne kadar uğraşsa da kurtaramamış.Helal olsun diyorum![]()
Geç oldu güç oldu ama kusura bakma.
A.Madrid galibiyeti süper.Leeds'i yenseydik olurdu.Arsenal normal.Standart'ı kolay altımıza alırız diye düşünüyorum.Modise çok iyi Macheda adam süper kiralık olsada uyum sorunu pek yaşamıyor.Diğer gelenlerde iyi kısacası iyiz iyi.
Reading maçı çok iyi.Peterborough maçında ise şanssızlık olmuş sıkma canını.
Avrupa'da bomba gibi gidiyorsun.Böyle giderse gruplardan çıkınca da 1-2 rakibi daha saf dışı bırakabiliriz![]()
Blackpool maçı olmamış.Evimizde puan çıkarabilsek iyi olurdu.
Avrupa süper ligde bir maç 85de kendi kalemize atmşızı kötü olmuş.Blackpool maçııda kötüler arasında ama genelde iyiz iyi.