XAZAR Tv diye buldum hazar diye aramayın![]()
XAZAR Tv diye buldum hazar diye aramayın![]()
O kanalın şifre girmesi yüksek ihtimal.
Lig tv felan vermiyor de mi ? Bi ara kaçak yayın yapıyorlardı D Smarttan![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ne saçma iş ya. Gruplardan önce paralı, gruplara kalınca bedava.
Gruplar ve sonraki turların yayını paket halinde satılıyor. Zaten henüz Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi başlamadı, ön elemeleri oynanıyor. AL ve ŞL'nin yayın şartlarında en az 1 maçın şifresiz kanaldan verilme zorunluluğu var. Yoksa o maçlar da şifreli.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Saldır Fener.
Ben şahsen umutsuzum bu maçtan sanki Vaslui kötü bir süpriz yapacak gibi geliyor. Takım hazır deği. Savunma, orta saha ve forvet yetersiz.
Farkla kazanacağız, başka yolu yok![]()
http://xezerxeber.com/XeberOxu.aspx?...6#.UBkQCGFUxjZ
Şifresiz imiş..
pardon daha kesin değilmiş özür diliyorum.
Xazar tv yi çıkarttım bende biraz önce. Umarım şifre girmezde temsilcimizin maçını izleriz.
Fenerbahçe Vaslui'den kaç kat daha üstün bir takım. Bence de İstanbul'da rahat kazanması lazım. Ben en az 2 fark bekliyorum. Deplasmandada skoru koruyarak bu turu geçeriz heralde.
Motivasyon abi biraz da o söylemlerin sebebi.Tabi takıma da güvenecekler haklı olarak o da var.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Şu maç şifresiz olsa da TV'den maç seyredebilsekXazar TV'yi ayarlayacağım inşallah şifre koymazlar
Maça gelince Fenerbahçe kazanır tabii ki. Ne kadar fark olur bilemem.
Maçın yayınlanacağı kanalı buldum şuanlık bişey yok maç saatinde de olmaz inşallah.
Topuz gol atacak bu maçta![]()
Beyler kahve uzakda xazar tv diye bişey çıktı maç buradaymış şifre giriceklermi kesin bakın girmiceklerse boşa o kadar yol gidip para vermiyim please
şu anda yayınlaması kesin olan d-smart ve romanya dan pro tv. büyük ihtimal romanya kanalının internette sopcast yayınlarını bulabilirsiniz. Azeri kanalları da yayınlarsa biss şifresine girer.
Peyk yayımı isə şifrəli olacaq.
Yani uyduda şifreliymiş.
Ya şifre koycazda biss şifresini vericez demişler onu versinler mühim değil gireriz.
Her ne kadar aklima Benficali, Moskowali ve diger takimli Fenerbahceli taraftar gelsede umarim Fenerbahce bu maci alir. Ulke puanini bu seneden itibaren daha yukariya cikarmaliyiz
Boşver Bordo61Mavi her takımda böyle taraftarlar var ben şahsen tüm takımlarımızı destekliyorum avrupada.
İddaada Fener'e oynadım bakalım nolucak![]()
1.Pendik,Yeni malatya gibi kupada olması muhtemel mağlubiyetlerin örnekleri dünya futbolunda bilmem kaç milyon tane var.Bu örnek mantık dışı yerel maçlar ayrı avrupa maçları ayrı.
2.MTK yı 5-0 gibi net bir skorla orda yendik geldik o örnek tutmamış.
3.Avrupa maçlarında çantada keklik dediğimiz maçlar çok olmadı olanlarıda yendik geldik MTK,B36 Torshavn vb. bu maçta aslında PAOK-Young Boys gibi temkinli olmamız gereken maçlar gibi duruyor ama bu saçma sürecin acısını bu sene çıkartacağız raaaaat olun bu yüzden ezip geçeceğiz diyoruz bu yüzden güvenimiz tam.Fark atacağız dedik ancak maç 1-0 biter rakibin bir pozisyonu dahi olmaz buda fark atmaktır.
Umarım Fenerbahçe kazanır ve Avrupa'da da kendimizi göstermeye başlarız. Herkes kendini büyük takım sanıyor ama Avrupa'da bizi öyle gören yok. Biz ancak kendi ülkemizde büyük takım olarak geçinebiliyoruz.
Football is simple,but Football Manager is not
Büyük ihtimalle Fenerbahçe alacaktır maçı. Ben 3-0 diyorum.
FM Gazetesi
Fenerbahce'nin ilk 11'i: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Mehmet Topal, Cristian, Kuyt, Stoch, Alex, Semih.
sow iftara falan mı davetli? kesinlikle olmalıydı semih'in yerine.