Transferler süper önermeye gerek kalmamış ama Ceyhun Gülselam'a dabi bak istersen..
L.Galeano var DC de tek geçerim. Genoa dan Boakye ye de bakabilirsin kiralık..
Transferler çok iyi olmuş.Stopere Xulu'yu alabilirsin.
Çok transfer yapmasan da olurdu, yeterli güzel bir kadrosu var takımımızınBen tek orta sahaya Jem Karacan'ı almıştım alternatifi arttırmak açısından. Ama teknik ekibe el atmakta fayda var, sezon sonu büyük kısmının sözleşmesi bitiyor özellikle milli takımda görevli antrenörlerden çok güzel güçlü bir antrenör ekibi kurabilirsin. Genç oyunculardan Emre Pehlivan ve Okan Deniz ile yakından ilgilenmeni tavsiye ederim. Üstü düzey oyuncu olamazlar belki ama lig için yeterli oyuncu olabilirler, potansiyelleri müsait. Başarılar.
öncelikle teşekkür ederim kardeşim
Teknik ekibi bende yenilemeyi düşünüyorum zaten bir çoğunun sözleşmesi bitiyor dediğin gibi milli takımda evet deneyimli tekni ekip var önerilerin için saol bunları değerlendireceğim Okan Denizi avrupa ligi ikinci maçında 30 dk oynattım asist yaptı. Emre Pehlivanda zamanla forma bulacak.
UEFA'da gruplara kalabilirsin , kadro bunun için yeterli.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
UEFA AVRUPA LİGİ
YENİ RAKİBİMİZ: YUNAN DEVİ PANATHİNAİKOS
![]()
vız gelir tırıs gider
Maçın rövanşını süper almışsın lig de süper başarılar...
Kayseri maçı süper aynı şekilde panathinaikos maçlarıda iyi.
Son maçlar bomba gibi olmuş.Özellikle Pana maçı![]()
savunmayı manga kemal tokak gibi isimlerle takviye edebilirsin orta sahaya tolga ciğerci kanatlar içinde hamad ı öneririm
UEFA AVRUPA LİGİ
GRUBUMUZDAKİ RAKİPLERİMİZ BELLİ OLDU
UEFADA FİNAL OYNAMIŞ BİR EKİP
BRAGA-PORTEKİZ
İNGİLTERENİN GÜÇLÜ EKİBİ
NEWCATLE UNİTED-İNGİLTERE
BELKİDE GRUBUN EN ZAYIF HALKASI BELÇİKA EKİBİ 2 MAÇTADA KESİN YENMEMİZ GEREKİYOR
LOKEREN-BELÇİKA