Devre Arası İtibari İle: Ligde sonuncu da olsak Türkiye Kupası'nda 4. tura çıkmış olmanın verdiği moralle lig de rahat bir şekilde kalacağımızı düşünüyorum.
Uploaded with ImageShack.us
Türkiye Kupası'nda Altay'ı da eledik ve sıradaki rakibimiz Beşiktaş belki şansımız yaver giderde maçı kazanırız...
Last edited by kskn251 : 13.Ağustos.2012 at 01:49
Beşiktaş maçını uzatmalarda yediğimiz gol yüzünden 1-0 yenilerek Türkiye Kupası'na veda ediyoruz.
4. Sezonu zorda olsa 36 puan ile 14. sırada tamamladım ve Türkiye Kupası'nda 5. tura kadar çıktım. 5. sezon hazırlıklarını yayınlayarak yeni sezona başlıyorum.
Taktik:
Takım Raporu:
Defansa çok uğraşmama rağmen kaliteli dr ve dl bulamadım o bölgelerden sıkıntı yaşayabilirim.
Transfer Özeti:
İlk 11'e ve rotasyon amaçlı kaliteli oyuncular transfer ettik. Yüzümüzü kara çıkarmazlar inşallah![]()
Yeni bir taktik arayışından olduğumdan dolayı ve ilk 11 de bir kaç tane yeni oyuncu katıldığından dolayı bu hazırlık maçını ayarladım. Gayet verimli bir şekilde taktiğim yerini bulmak üzere özellikle paslaşmalar.
Takımı tam anlamıyla görebildiğim maç oldu. Taktiğim de bir kaç eksik vardı o eksikleri de bu maçta büyük oranda kapattım.
Takım yavaş yavaş oturmaya başladı ve yeni transferler uyum sağlamaya başladı. Pas trafiğim gayet iyi yerlere doğru gidiyor.
Hazırlık döneminde en çok zorlandığım maç oldu. Ancak oynanan oyun itibariyle gayet olumlu bir maç oldu. Uzatmalar da attığımız golle galip gelmesini bildik.
Taktiğin oturmasıyla birlikte gelen rahat bir galibiyet.
Hazırlık döneminde son maçı ve oynadığım en güçlü takım ancak çok ezici bir üstünlük kurarak maçı rahat bir şekilde kazandık. Maç daha da farka gidebilirdi.
Hocam ne zaman çıkarız bir üst lige?![]()
Kaldığımız yerden devam edelim.
Sezon Sonu Puan Durumu:
Türkiye Kupası'nın Sürpriz Takımı Paşabahçe:
İlk maçımız kolay bir rakiple ve iyi oyun turu getiriyor.
2. tur maçımız daha zorlu ancak yine turu geçmesini bildik.
3. tur maçımızda penaltılar sonunda zor da olsa kazandık.
4. turu da geçtik ve kupanın sürpriz takımı olduğumuzu kanıtladık. Sırada ki rakibimizi bekliyoruz artık.
5. turda ki rakibimiz süper lig takımı ve çok da zorlansak da muhtemelen kupa maçı olması sayesinde turu geçiyoruz.
Çeyrek finalde ki rakibimiz 1. lig takımlarından olan Samsun ve imkansızı başararak yarı finale yükseliyoruz.
Yarı final de kupanın son şampiyonu Es Es ile oynuyoruz ve kendi sahamızda erken bulduğumuz goller ile maçı kazanıyoruz.
Final maçı Fenerbahçe ile ve maç Saraçoğlu'nda oynanıyor. Buraya kadar gelen takımımız mucizeyi gerçekleştiremiyor ancak sonuçtan memnunum. Çünkü Fenerbahçe'nin şampiyon olması beni Avrupa Kupa'sına gönderiyor. Tarih yavaş yavaş yazılmaya başlanıyor.
![]()