Ben de gruptan çıkacağını düşünüyorum. Takım yaşlı. İlk sezondan sonra yavaştan gençleştirmeye başlarsın sanıyorumBaşarılar kardeşim.
Ben de gruptan çıkacağını düşünüyorum. Takım yaşlı. İlk sezondan sonra yavaştan gençleştirmeye başlarsın sanıyorumBaşarılar kardeşim.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yunanlılara hücumu öğretmek zor iş tabiBaşarılar, gruptan çıkacağını ümit ediyorum.
Gruptan çıkarsın bence,benim kariyerde senin grubumda 3 rakibimden bir AEK umarım sert defanslarını geçebiliriz.Başarılar..![]()
Greek Super League İlk 5 Hafta
UEFA Avrupa Ligi İlk 2 Maç
Bu maçta çok kötüydük ama 4 gol duran toptan yedik onu da belirtmekte fayda var, Pranjic reyiz sağ olsun 3 asist yaptı 1 gol attı
Ligde her şey iyi gidiyordu, ta ki Kafes sakatlanana kadar. Levadiakos 2 penaltıyla bitirdi bizi, moraller çöktü. Young Boys maçında Kafes olsaydı o maçı çok rahat kazanırdık. Kadro dar ve kalitesiz olduğundan alternatif bulmak çok zor. Kafes yerine oyun kurucu olarak stoper Digao'yu kullandım düşünün artıkLigde Levadiakos'u yenseydik çok iyi olacaktı ama olmadı şimdilik iyiyiz. Edinho'nun sakatlığı çok kötü oldu. Lyberopoulos kazmasıyla nasıl olacak bilemiyorum. İşimiz çok zor o dönene kadar. Gruptan çıkmak için -Bayern Maçlarını saymıyorum- hala 3 şansımız var. İyi değerlendirmek lazım.
Lige başlangıç güzel Avrupa Ligi'nde ise Bayern maçı normal yeğen takma kafana...
Emir sen önce Yunanlılara defansı bi öğret sonra hücum aşamasına geçersin.Bayern'den çok yemişsin be![]()
Bayern oyunun en iyi takımlarından Emir takma kafana ve içerdeki maçta 3 ten fazla yememeye bak
Başarılar kardeşim..![]()
Çıkarsın o gruptan rahat ol![]()
6-0 lık Bayern maçını görmek için 80 saat bekledim arkadaş.Bu ne yavaş internettir.![]()
Bu arada kötü olmuş panpağ ama olsun ligde iyiyiz.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Evinde Young Boys'u yenememen zora sokmuş işi ama olsun.Deplasmanda yenersin inşallah![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Takım seçimini çok iyi yapmışsın Emirhan. Yunan ligi zevkli liglerden birisi. AEK'da iyi takım. Oynarken zevk veriyor.
Gidişatta güzel. Başarılar.
Başarılar.Aynen AEK iyi takım.Bayern'inde senin guruba gelmesi şansızlık olmuş.
Avrupa'da durum harika.Ligde de zaten çok iyiyiz.Hadi panpağ eline kuvvet.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Hocam durumlar iyi ligte şampiyonluk istiyoruz.![]()
Fulham zorlu olmuş yahu eleniriz diye düşünüyorum yeğen ama inşAllah sürpriz yaparız...
Başarılar çevirmen arkadaşım nasıl oldun acaba biz de bir şeyler katalım İngilizcemizle tabi devam ediyorsa başvurular ?
Çok zor dayı dışarda yemeyip içerde 1-0 falan almamız lazım.
Teşekkürler. Adminimize ulaşabilirisn
http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=6899
Fulham'ı da geçebilecek güçteyiz
Bu arada artık ligde derbi kazanmak lazım![]()