Hakikaten genel olarak bakıldığında kolay rakiplere puanlar vermişsin.Kadron gerçekten lige göre iyi.Bana göre Pana'dan daha iyi bir takıma sahipsin.Vierinha'yı ne yap ne et elinde tut.15 hafta sonunda namağlup olman şampiyonluk ihtimaline doğru orantılı bir görüntü veriyor.Özellikle savunma elemanlarını beğeniyorum.Sen hücum bakımından, benim oyunumdaki PAOK savunma bakımından iyi görüntü çiziyosunuz.Adamlar ilk 8 maçta gol yemeden 8 galibiyet almışlardı benim maça kadar.
Takip ederim ara ara.Başarılar.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Teşekkürler.
Vierinha en değerli ve en önemli ismi takımın zaten hiç bir kere bile yedek kalmadı Marsilya kafayı taktı ama ona satmıcam oda mutlu takımda.
Bu arada lig Nisanın ortasında şampiyon olan için bitiyor o yüzden ne yapıp edip şampiyon bitirmem lazım yanılmıyosam öyle olunca direk gruplardan başlıyorum Ş.L'de
Greek Cup Son 16 Turu
Greek Cup Çeyrek Finalde rakibimiz 2.ligden Pantharikikos
Bu kupada mutlak favori benim Oly ve Pana elendiler.
Takımın doğru düzgün kalan tek forveti Anatasiadisde 1.5 ay sakat
Sol kanattaki alternatisizlikten sonra Montpellierden 850 K karşlılığında transfer ettiğimiz Gregory Lacombe
Yunanistan Süper Lig 16.-17.-18. Hafta
Yunanistan 19.-20.-21. Hafta
İyi başlayamadığımı ikinci yarıya güzel 3 maçla devam ettik Ergotelis maçı iyi olmadı birtek.
Greek Cup Çeyrek Final Maçı
Yarı Finaldeki Rakibimiz Levadiakos
Yunanistan Süper Lig 22.-23.-24. Hafta
Şampiyonluğa kaldı artık son 6 maç tam arkamızda Aris var onlarda namağlup gidiyorlar tek bir hatamızda herşey terse dönebilir.
Yunanistan Süper Lig 25.-26.-27. Hafta
İlk mağlubiyeti 25. haftada almış olduk. 1 puan farkla öndeyiz
Greek Cup Yarı Final 1.Maç
Greek Cup Yarı Final 2.Maç
Kupada FİNALDEYİZ ! RAKİP PANİONİOS
Yunanistan Süper Lig 28.-29.-30. Hafta
Son maça Aris'in 2 puan gerisinde girmiştim benim maçım Doxa Dramas ile onun ki Xanthi ileydi bu haftaya kadar tek mağlubiyet almayan Aris son hafta Xanthiye 0-2 yenildi ve bizimde Doxa Dramas'ı yenmemizle şampiyon PAOK oldu !
Şampiyon PAOK !
Son hafta mucizelere kalan şampiyonluk gelmiş mükemmel olmuş büyük başarı ilk sezondan. Kerkyra maçıyla gitse inanılmaz kötü olurmuş.89'da penaltı kaçırıp 90+4 de hem de Tümer'den gol yiyerek yenilmekTebrik ediyorum hocam.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
O maç çok kötü oynadık zaten o dakikaya kadar gol yemediğimiz iyidi 89da penaltı verdi hakem bize kaçırdı bizim forvet 90+4 de adamlar hakketiği maçı penaltıyla aldı son maça çok umutsuz girmiştim hatta arisin maçına bakmadım bir baktım avrupa play-offlarında ben yerine aris var şampiyonluk gelmiş
teşekkürler![]()
Tebrik ederim gayet başarılı bir sezonu geride bırakmışsın söylediğim gibi takımın şampiyonluk potansiyeli vardı bu potansiyeli kullanabilmişsin ve şampiyonluk gelmiş.2.sene transfer listesi ve boşta kalacak oyuncuları takipte ol takımına gelecek gayet iyi oyuncular çıkar rahatlıklaBu arada söylemeden edemiyorum.Aris'ten şampiyonluğu alıyosun son hafta Olympiakos 3 Pana 4 çok nadir görülebilecek bişey olmuş gerçekten
![]()
Teşekkürler
Yalnız şampiyonluğu Arisin elinden almadım resmen Aris bana hediye etti çünkü Xanthi tam 3-4 atacağı takımdı![]()
Bu arada şampiyonluk falan derken arada kaynadı Kupa finalini maalesef penaltılarda kaybettim.
Bu sezon hedeflerim ;
Ligde şampiyonluk
Kupada şampiyonluk
Şampiyonlar Ligi'nde en az 3.olup Avrupa Ligine gitmek.
Tebrik ederim.
Tebrikler![]()
PAOK sezonu açıyor !
Giden Oyuncular ;
Kostas Chalkias - Kaleci - Serbest
Panagiotis Glykos - Defans - Serbest
Sotiris Balafas - Orta Saha - Serbest
Pablo Garcia - Orta Saha - Parma (Bedava)
Pablo Contreras - Defans - Corinthians (Bedava)
Lino - Defans - Atl.Paranaense (Bedava)
Kanga Akale - Orta Saha - Gijon (350 K)
Diego Arias - Orta Saha - Banfield (650 K)
Thanasis Papazoglou - Forvet - Panatailikos (300 K)
Robert Bertrand - Orta Saha - Portsmouth (100 K)
Nelson Rivas - Defans - Braga (750 K)
Ve şimdide takımımıza katılan oyuncular ;
Forvet oyuncusu Federico Macheda ManUtd'dan sezon sonuna kadar kiralandı.
Sol Kanat oyuncusu Mark Gonzalez CSKA Moskova takımından 1.50 M ye alındı.
Defans oyuncusu Felipe Santana Dortmund takımından 400 K ya alındı.
Defansif Orta Saha oyuncusu Anthony Annan Schalke takımından 1.80 M ye alındı.
Ofansif Orta Saha oyuncusu Carlos Villanueva Al-Shabab takımından 1.75 M ye alındı.
Merkez Orta Saha oyuncusu Alejandro Faurlin sezon sonuna kadar Q.P.R'den kiralandı.
Defans oyuncusu Javier Garrido sezon sonuna kadar Lazio'dan kiralandı.
Takıma fayda sağlayacak,eski oyuncuların benzer versiyonlarının daha güçlülerini aldık son kuruşa kadar kullandım bütçeyi umarım istediğimiz gibi oynarlar sakatlık falan çıkmaz.
Hazırlık Kampı
Ve Şampiyonlar Liginde gruplar belli oldu işte rakiplerimiz ;
Zorlu bir kura 3.olmak en iyi hedef fazlası esktra olur artık.
Villanueva mükemmel olmuş hocam![]()
Evet Djuricic kiralamaya çalıştım olmadı 1 sene daha ama yerine Villanueva çıktı gerçekten daha iyi bir oyuncu görüntüsünde sahada görmek lazım.
Pana ve Olyde iyi transferler yaptı ama ben oynadığım taktikteki oyuncuların yerine daha iyilerini yerleştirdim uyum sağlandığı vakit kısa sürede Avrupada başarı yakalayabiliriz.
İnşallah maşallah hocam kalitesini belli etti daha gelişinde zaten.
Salpingidis macheda forvet hattı iyi
Transferler gerçekten çok kaliteli, umarım yardımcı olurlar sana. Zor bir gruba düşmüşüz, en iyi sonuçları alman dileğiyle...
Dilek ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Şampiyonluk için tebrikler, transferler de çok güzel. Bu sene mükemmel bir PAOK izleyeceğiz herhalde.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Faurlin ve macheda taşır seni