Aykut iyidir ya anadolu takımları için. Batdal yaktı bizi, gitti paracıklar![]()
![]()
Aykut iyidir ya anadolu takımları için. Batdal yaktı bizi, gitti paracıklar![]()
![]()
Batdal Gazi olmuş, harbiden![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Fatos Beciraj için çok uğraştık ama kendisi bizi seçmedi. Diğer hedefimiz Leigh Griffiths idi. O da gelmek istemedi.. Transfer sezonunun bitmesine az bir süre kaldı. Önerebileceğiniz süratli bir forvet var mı?
Michel Platini ve Oribe Peralta için ne düşünüyorsunuz, kullananınız var mı hiç? Veya profillerine göz atıp yorumlayabilecek olan?![]()
Öncelikle başarılar diliyorum. Ivan Graf'ı almıştım bi ara Kayserispor'a; fakat MİY gelir mi bilemiyorum. Gayet iyi bir oyuncu Anadolu Kulüpleri için.
Öneri ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
MICHEL PLATINI MERSİN İDMAN YURDU'NDA !
35.000€ bonservis bedeli karşılığında forvet mevkiisine yaptığımız transferdir. Hayırlı olur inşallah.
![]()
son transferden sonra tüm uefa komitesi arkanda![]()
![]()
bu arada mersin idman yurdunun da 87. yıl dönümü kutlu olsun![]()
Platini'nin profil alabilir miyim ?![]()
TariboWest
Sizlere layık olmmaya çalışacağız
AŞK BAZILARI İÇİN ALTI HARFLİDİR
Sizlere layık olmmaya çalışacağız
AŞK BAZILARI İÇİN ALTI HARFLİDİR
[YOUTUBE="3MgzYQEq9wg"]Kırmızı - Şeytanlar[/YOUTUBE]
Last edited by webcagri : 17.Ağustos.2012 at 17:11
Başarılar Çağrı..platini bence çok iyi olmuşşş..
STSL 1-2-3 ve 4. HAFTALAR
Takım hala tam anlamıyla oturmadı. Sezon başındaki kalite eksikliği biraz olsun dindirdiysek de hala takımın kalitesinden memnun değilim.
Başarılar,transferler çok iyi.![]()
Sağolasın Juan Moraes
Artık elimizden geldiğince..![]()
Bonservisi elinde bulunan Julien Sable ile 2 yıllık kontrat imzaladık. Dmc mevkiisine önemli bir transfer oldu bu.
STSL 5-6-7.HAFTALAR
![]()
Önceki haftalarda deplasmanda farklı Fenerbahçe galibiyeti süper olmuş. Diğer maçlar ortalama bir düzeyde denebilir. İlk başta evimizde puan kaybetmemeyi vizyon haline getirebilirsek, kısa sürede iyi noktalara gelebiliriz. Gençlerbirliği 90+3 penaltı kararı yakmış 1 puanı, neyse sorun yok, yola devam.
Gülümseme ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
İlk haftalarda tek forvetli sistemimi uygulamaya çalıştım, açıkçası verimi sadece topu ayağımızda tutarak aldık. Skor olarak pek bir getirisi olmadı. Kayserispor maçında ise çift forvetli sistemime geçiş yaptım, umarım güzel neticeler devam eder bu taktikle beraber![]()
Bağımsız soru : İbrahim Selen sence iş yapar mı?![]()
STSL 8.HAFTA
Çıkış Yakaladık Gibi
![]()