stadın adı ne olursa olsun zorunuzamı gitti demesi yanlış sadece onu söyledim.
Fi yapı İnönü Stadı için gösterilmeyen özenin Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena için gösterilmesi manidar. Bu stat bazı kesimlerde kapanmayacak derin yaralar açtı.
cimbom alır 4-0
Edit: Neyse uzamasın şimdi.
Maçı çok rahat alacağız gibi bir his var içimde. İyi bir bayram hediyesi olacak bize de.
Eski stadımız olan Ali Sami Yen'deki baskılı maçları TT Arena da bir türlü oynayamıyoruz.Kadro olarak zaten Gs kağıt üzerinde tüm maçlara favori çıkacak bu sezon fakat asıl olan bu kaliteyi sahaya ne kadar yansıtabileceğimizdir.Kasımpaşa'nın ilerleyen haftalarda çok can yakacağını düşünüyorum. İnşallah ilk haftadan bir kazaya kurban gitmeyiz. Başarılar aslanlar...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Diğer takım taraftarları Kasımpaşa'yı fazla büyütmüş bence, rahat geçeriz 3-0 4-0 bekliyorum ben.
bi 11 de ben yazayım
muslera
eboue ujfa dany balta
aydın selcuk melo amrabat
necati umut
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Semih'de bir sakatlık mı var arkadaşlar ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
emre çolak da sakat demişlerdi, hamiti unuttum kadroya koymada
Muslera
Eboue - Ujfa - Dany - Balta
Emre-Hamit-Selcuk-Amrabat
Elmander-Umut
en güzeli bu sanırsam
Last edited by hakan769 : 19.Ağustos.2012 at 13:05
Bu sene en büyük beklentim Galatasaray'dan. Çok ama çok güçlü bir kadroları var. En önemlisi de geniş bir kadro olduğu için Şampiyonlar Ligi dönüşünde yorgun oyuncularını oynatmama gibi bir şansı olacak. Eğer bu sene GS Şampiyon olamaz ve Avrupa'da gruptan çıkıp 2. elemeye kadar (en azından) Gelemezse büyük bir başarısızlıktır.
FM Gazetesi
Şampiyon olamazsak bence de başarısızlık olacak, ancak Avrupa konusunda katılmıyorum. 3. olarak Avrupa'ya devam edebilmek bile başarıdır, Şampiyonlar Ligi başka bir platform, beklentileri hemen yükseltmemek gerekiyor. İlk hedef Türkiye içinde üst üste şampiyonluklar kazanmak olmalı şu aşamada.
Maça 5 saat kaldı, çok özledik takımımızı, ağır favoriyiz, ama futbol bu ters sonuçlarda çıkabilir. Ancak tüm taraftar çok iyi biliyor ki, yine izlemekten keyif aldığımız bir Galatasaray olacak sahada, İmparator farkı bu olsa gerek.
Şampiyonlar Ligi için konuşmak için erken bence. Kağıt üzerinde zayıf bi kadromuz olmasa da arkadaşın dediği gibi 3.olmak bile bi başarı -ki- tamamen yoktan var olmuş bi takım için..
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
illk 11"imiz boyle beyler.
Muslera
Eboue-Ujfa-Danny-Balta
Aydin-Hamit-Selcuk-Emre
Umut-Elmander
Yedekler: Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Felipe Melo, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Nordin Amrabat, Sercan Yıldırım...
Aydın'ın ilk 11'de başlamasına sevindim.Umarım bizi yanıltmaz.
3 farklı gibi rahat bir skor olmasa da oyun hakimiyetinin bizde olduğu, galibiyetimizle sonuçlanan bir maç bekliyorum.
Necati niye yedeklerde yok acaba ? Forvet olarak tek yedeğimiz Sercan.
aydin yerine amrabat oynasaydi keske , bu arada melo 2.ci yari giricek ne olursa olsun , besiktas maçina hazir olmasi icin..
Emre Çolak sağda oynamasın diye Aydın Yılmaz ilk 11'de. Amrabat'a mesaj bu, işi zor, Emre'den kolay kolay vazgeçmeyecek gibi İmparator.
Amrabat 4-4-2"ye uygun bir topçu degil kayseride 4-2-3-1"de çizgide oynuyordu o yuzden biraz alismasi zor olcak ama amrabattan cok umitliyim ben.
Aydın ve Hamit biraz soru işareti açıkçası ama Fatih Terim'e güveniyorum. Bursaspor hariç tüm büyüklerin puan kaybettiği haftada lige güzel oyun ve 3 puanla başlayacağımızı düşünüyorum, umuyorum.
5 dakikada hamit 21312 hata yapti. gol yiyecektik nerdeyse adam yuzunden.