Evimizde ki zorlu maçta kazanmayı bildik. 1-0 olsun bizim olsun3 şutumuz direkten döndü şans bizim yanımızda değildi.
Evimizde ki zorlu maçta kazanmayı bildik. 1-0 olsun bizim olsun3 şutumuz direkten döndü şans bizim yanımızda değildi.
ADANA DEMİRSPOR
Fenerbahçe'nin asıl kadrosunu korumayı başarmışsın tebrikler
Ezmişsin Udinese'yi. Tebrikler. Takipçinim.
1. HAFTA
ADANA DEMİRSPOR
ben takımı gençleştirme tarafındayım![]()
Oyuncularımı kutlarım maç sürekli bizim kontrolümüzdeydi. Güzel bir skorla turu geçtik
ADANA DEMİRSPOR
Kuyt aynı asıl kuyt![]()
ADANA DEMİRSPOR
hadi çıktık gruptan iyisin gine![]()
Bi'tek Milan'la deplasmanda zorlanırsın diğerlerini halledersin![]()
2. HAFTA
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
Kariyerin harika geçiyor . Zevk alarak takip ediyorum.Lakin sormak istediğim sorular var .
1-Bienvenu,topuz.Topal,baroniden nasıl verim alıyorsun.
2-Bu oyunculara ne rol veriyorsun.
3-Taktiği paylaşabilirmisin
4-Kaçıncısın ?
Bu sorulara cebap verirsen sevinirim.
İlk önce teşekkürle kardeş
1. ve 2. soruyu bir arada cevaplayim
Bienvenu'yu ilk olarak satacaktım teklif de geldi kendiside anlaştı sadece evet demem bekleniyordu ama Semih kötü futbolu ile ŞL ön elemesinde berbat oynadı verdiğim şansları tepince Bienvenu teklifini reddettim ve Bienvenu ileri uç forvette oynuyorum ve golleri atıyor 4( 2 ) maçta 3 gol attı .
Mehmet Topuzu orta sahanın ortasında oynatıyorum nite sağda oynatmıyorum çünkü kuyt, krasic, grosicki gibi oyuncularım var yeterli dedim topuzdan nasıl yararlanim dedim tam ortada oynatıyorum ceza sahasının dışından vuruşları güzel 3 maçta 1 gol attı.
Topala gelirsek ilk önce onu da defansın ortasında oynatıyordum hazırlık maçında ama 2. hazırlık maçına gelince Egemen, Serdar gibi defans oyuncularım sakatlanınca Topalu stoper bölgesine çektim defans özelliği süper kafa topları hakim kornerlerde işime iyi yarıyor.
Baroniye gelirse şuan aklımda orta derece % 50 satim mi % 50 satmiyim mi. Bazen kötü oynuyor ve sürekli top kaptırıyor ama bir yandan da bakıyorum Alex gibi ara pası atıyor o konuda kararsızım
ADANA DEMİRSPOR
Balotelli, Vierra, Saldado, Costa, Hernandez gibi kadrosu ile Valencia kulübünü net bir skorla yendik.
ADANA DEMİRSPOR
Verdiğin cevaplar için teşekkür ederim .Harika bir galibiyet almışsın.Tuncaydan memnun musun .
Hiç kimse bir Alex değil. Şu performans'dan sonra gene Aykut Kocaman'a sövdüm son 2 maçtır oynatmadığı için. Bir oyuncunun Kadıköy'de heykeli varsa o oyuncu oynar.Oynamak zorundadır arkadaş.
3. HAFTA
ADANA DEMİRSPOR
4. HAFTA
PUAN DURUMU
ADANA DEMİRSPOR
5. HAFTA
ADANA DEMİRSPOR